Gebeliğe Hazırlık Laparoskopi sonrasi hamile kalan varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

CigdemErman

🤰🤗❤
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
152
568
18
37
Ben 22 Nisan 2019 da laparoskopi ameliyati oldum hamile kalmaya calisiorum aranizda bu ameliyati olup hamile kalan varmi?

Evet ben oldum ve 5 aylik hamileyim canim.. kist mi vardi seninde ? Bol bol incir tüketmelisin prolaktin yuksekse yeme ama. Keciboynuzu pekmezi ic. Ve ovulasyon testi ile yumurtlamani takip edebilirsin

Oncelikle Allaj kucagina almayi nasip etsin ewet cikolata kistim wardi 9 cm di cok sukur sorunsuz gecti ameliyatim insallah bende hamile kalablirim sen kacinci ayinda kaldin?

Oncelikle Allaj kucagina almayi nasip etsin ewet cikolata kistim wardi 9 cm di cok sukur sorunsuz gecti ameliyatim insallah bende hamile kalablirim sen kacinci ayinda kaldin?
Ben 15 sene once bekarken oldum evlendikten sonra hamile kaldim

Cok sewindim boyle haberler umut oluyor bizim gibilere de doktorumda gerci hamile kalirsin demisti bekleyip gorucez artk

Stres yapma zaten doktorun dediyse yumurtaliklarin saglamdir sagliklidir güzel bir gebelik yaşarsın mutlaka umudunu yitirme. Ben bir de 3 kez ameliyat oldum korkma yani hersey güzel ilerliyor sonunda

Evet canim benim cikolata kistlerim 8 10 cm iki yumurtaliklarda da büyüyordu 1 hafta icinde 2 3 cm birden buyuyunce ameliyat oldum. Cok sukur artik yok. Sende de olmaz insallah hemen de hamile kalirsin

Cok gecmis olsun ama sonunda yuzun gulmus benm tek tarafimdaydi kistim doktor cok guzel gecti temizledik dedi ama tekrar cikacak die de dusunmeden edemio insan ama bi tataftanda rahat olmaya calisiorum hamile kalabilmek icin taktir Allahin artk

10 sene önce kistten dolayı oldum. Dr 3ay veriyorum bebek için demişti, hemen 2. Ayda hamile kalmıştım.

Merhaba arkadaslar cok gecmis olsun..rabbim saglik versin.saglikli bebekler kucagimiza almayi nasip.etsin rabbim..bende de submukoz miyom cikti..kapali ameliyat istiyorum..nasil kapalai ameliyat iyilesme sureci nasil...beni mav ediyo sanci kanama..kurtulmak istiyorum ve cocuk sahibi olmak istiyorum

Bende 2 gün önce oldum tüp bebeğe başlayalım istersen dedi ama doğal yolları denicem 1 yıl inşallah olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…