laparoskopi sonrası bebek çalışmaları

bu topiği laporoskopi öncesi okumuştum, 23 martta ameliyatım oldu, ilk ay korunmayla geçti ve bu ayda ilk denememde hamileyim bende 8 cm çikolata kisti vardı alındı, rabbim isteyen herkese versin inşallah

bu topiği laporoskopi öncesi okumuştum, 23 martta ameliyatım oldu, ilk ay korunmayla geçti ve bu ayda ilk denememde hamileyim bende 8 cm çikolata kisti vardı alındı, rabbim isteyen herkese versin inşallah

allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

arkadaşlar benimde 4 cm çikolata kistim var 2 aşılama olumsuz sonuçlandı ve dr tüp bebeğe karar verdi fakat aılamadan sonra 14 mm kist oluştu yapamadı dolayısıyla gider o zaman yaparız dedi hiç bu durumla karşılaşan varmı tedavi sonrası böyle bi kist oldumu sizdede ameliyatı hiç önermiyor dr haklımı sizce?

durumun benimkiyle oldukça benzeşiyor bendede 4 cm kist vardı, iki negatif aşılama sonrası ameliyat kararı aldım. 15 gün regl gecikmesiyle ameliyata girdiğimde benden çıkardıkları kist 8 cm olmuştu, dr'um ameliyatın şansımı daha fazla artırmayacağını söyledi şimdi ne kadar şansın varsa o kadar olur dedi, ben inat ettim ameliyat oldum ve yukarıda da yazdığım gibi dün gebelik haberini aldım, kimseye ameliyat ol yada olma diyemem elbette ama ben tüp bebek yada farklı tedaviler öncesi ameliyat şansının denenmesi taraftarıyım

canım tebrik ederim ,Allah tamamına erdirsin inşallah...

efza09 canım nerelerdesin nasılsın tedavin nasıl gidiyor.aşılama oldumu.güzel haberlerini bekliyorum.

ayyy ne kadar güzellll alyaaa allahım bizlerede nasip eder inş.

bende 25 mayısta laparoskopi ve hitereskopi oldum 2 tane kist varmış tüpler temizlendi açıldı rahimdeki çatal temizlenmiş çok şükür bugünde sargılarım çıktı ....dr. 10 gün sonra ilişki serbest dedi ama korkuyorum :44:bişe olursa diye 40 gün sonra kontrol edicem dedi dr. hamile kalırsam bişe olurmu aceba.....amannn hamile kaldımda onu düşünüyorum bişe olsa dr. korunun 1-2 ay derdi değilmi.....

inş. canım, benim dr.umda iki hafta sonra başlayabilirsin sıkıntı yok demiştihiç birşey olmaz , ben başka sebeblerden ötürü ilk ayı boş geçirdim ikinci ayda ovulasyon kullandım rabbim aratmadı çok şükür, ilk aylar çok önemli bence exstra hiçbirşey kullanma ( kür vs.) dengeni bozma hiç, sadece ovulasyon kullan yumurtlama günlerini iyi değerlendir, belki 40 gün sonra gebelik için gidersin benim öyle oldu inş. seninde öyle olacak umutlu ol ,ilk aylar çok önemlii

efza09 canım nerelerdesin nasılsın tedavin nasıl gidiyor.aşılama oldumu.güzel haberlerini bekliyorum.

Canım daha başlamadık doktor klomenden sonra bir ay boş geçirelim demişti. Sonrasında da adetin 3. gün gel iğne tedavisine başlayalım dedi. Bende bu ay için çok dua etmiştim inşallah iğne tedavisine filan gerek kalmaz da kendiliğinden olur diye ama kısmet yarın adetin 3. günü ve inşallah doktora gidicem.Sanırım bu aşamada aşılama değil daha ,iğne tedavisini uygulayıp doğal yöntemle kalmaya mı yönlendiriyorlar acaba?Sonra olmazsa da aşılama sanırım. Benim yumurtlamada şu an için problem yok o yüzden bunların pek işe yarayacağını sanmıyorum ama kısmet tüp bebek öncesi bu aşamalardan geçmem gerekiyormuş.

aslında iğne tedavisinde aşılama yapılıyor.inşallah tüp bebek aşamasına gelmeden bebeğin gelir.

ii akşamlar arkadaşlar.. bende 12 gün önce laparaskopi ve histereskopi oldum. benim tüplerde sorun vardı onlar için oldum bizede ilişki yasağı koymadı dr.um.size sorum arkadaşlar benim gaz sancısı halen devam edşyor ok deil ama derin nefes aldığımda sağ kaburgama batıyor yaa sizde oldumu ?

bende olmadı canım,ama olması normal sanırım. İlişki yasağı koymasa bile bence sen bir ay ertele çünkü dış gebelik olma ihtimali var diye biliyorum.

bende olmadı canım,ama olması normal sanırım. İlişki yasağı koymasa bile bence sen bir ay ertele çünkü dış gebelik olma ihtimali var diye biliyorum.

tşkler canım inşlhh tamamen geçecek, daha iim gittikçe daha ii oluyor çok şükür; ilişki yasağı koymadı dr.um ne biliyim canım hiç çekinmeyin dedi bende öyle biliyorum ama devam edin dedihayırlısı artık inşlhh bi sorun olmaz. sen hangi aşamadasın canım?

ben mayıs 9 da adet oldum mayıs 17de laparoskopi ve histeroskopi yapıldı ama adet olamadım hala sizlerdede böyle oldumu adetiniz geciktimi tarlusala başladım haziran 21 de inşalah bu işe yarar sizler ne zaman adet oldunuz laparoskopiden sonra yazarsanız sevinirim......

canım bende gecikme olmadı.adet gecikmesi normal.biraz daha bekle sonra dr. ile konuşabilirsin.

inşlhh hamilesindir canımm.ben beklemediyim bakalım inşlhh hayırlısı olur hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…