Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu topiği laporoskopi öncesi okumuştum, 23 martta ameliyatım oldu, ilk ay korunmayla geçti ve bu ayda ilk denememde hamileyim bende 8 cm çikolata kisti vardı alındı, rabbim isteyen herkese versin inşallah
arkadaşlar benimde 4 cm çikolata kistim var 2 aşılama olumsuz sonuçlandı ve dr tüp bebeğe karar verdi fakat aılamadan sonra 14 mm kist oluştu yapamadı dolayısıyla gider o zaman yaparız dedi hiç bu durumla karşılaşan varmı tedavi sonrası böyle bi kist oldumu sizdede ameliyatı hiç önermiyor dr haklımı sizce?
bu topiği laporoskopi öncesi okumuştum, 23 martta ameliyatım oldu, ilk ay korunmayla geçti ve bu ayda ilk denememde hamileyim bende 8 cm çikolata kisti vardı alındı, rabbim isteyen herkese versin inşallah
canım tebrik ederim ,Allah tamamına erdirsin inşallah...
ayyy ne kadar güzellll alyaaa allahım bizlerede nasip eder inş.
bende 25 mayısta laparoskopi ve hitereskopi oldum 2 tane kist varmış tüpler temizlendi açıldı rahimdeki çatal temizlenmiş çok şükür bugünde sargılarım çıktı ....dr. 10 gün sonra ilişki serbest dedi ama korkuyorum :44:bişe olursa diye 40 gün sonra kontrol edicem dedi dr. hamile kalırsam bişe olurmu aceba.....amannn hamile kaldımda onu düşünüyorum bişe olsa dr. korunun 1-2 ay derdi değilmi.....
efza09 canım nerelerdesin nasılsın tedavin nasıl gidiyor.aşılama oldumu.güzel haberlerini bekliyorum.
aslında iğne tedavisinde aşılama yapılıyor.inşallah tüp bebek aşamasına gelmeden bebeğin gelir.Canım daha başlamadık doktor klomenden sonra bir ay boş geçirelim demişti. Sonrasında da adetin 3. gün gel iğne tedavisine başlayalım dedi. Bende bu ay için çok dua etmiştim inşallah iğne tedavisine filan gerek kalmaz da kendiliğinden olur diye ama kısmet yarın adetin 3. günü ve inşallah doktora gidicem.Sanırım bu aşamada aşılama değil daha ,iğne tedavisini uygulayıp doğal yöntemle kalmaya mı yönlendiriyorlar acaba?Sonra olmazsa da aşılama sanırım. Benim yumurtlamada şu an için problem yok o yüzden bunların pek işe yarayacağını sanmıyorum ama kısmet tüp bebek öncesi bu aşamalardan geçmem gerekiyormuş.
ii akşamlar arkadaşlar.. bende 12 gün önce laparaskopi ve histereskopi oldum. benim tüplerde sorun vardı onlar için oldum bizede ilişki yasağı koymadı dr.um.size sorum arkadaşlar benim gaz sancısı halen devam edşyor ok deil ama derin nefes aldığımda sağ kaburgama batıyor yaa sizde oldumu ?
bende olmadı canım,ama olması normal sanırım. İlişki yasağı koymasa bile bence sen bir ay ertele çünkü dış gebelik olma ihtimali var diye biliyorum.
İlk aşılamam tutmadı.Beta hcg 1 .Hayırlısı bir aksilik olmazsa bu ay yine deneyeceğiz.
ben mayıs 9 da adet oldum mayıs 17de laparoskopi ve histeroskopi yapıldı ama adet olamadım hala sizlerdede böyle oldumu adetiniz geciktimi tarlusala başladım haziran 21 de inşalah bu işe yarar sizler ne zaman adet oldunuz laparoskopiden sonra yazarsanız sevinirim......
ben mayıs 9 da adet oldum mayıs 17de laparoskopi ve histeroskopi yapıldı ama adet olamadım hala sizlerdede böyle oldumu adetiniz geciktimi tarlusala başladım haziran 21 de inşalah bu işe yarar sizler ne zaman adet oldunuz laparoskopiden sonra yazarsanız sevinirim......