Sevefecim diğer konularda okudum geçmiş olsun canım bunda da mutlaka bir hayır vardır. İnşallah Allah en kısa zamanda seni de sevindirir. Bakarsın hiç tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yolla hamile kalırsın .Bende bugün çok üzgünüm.5. hüsranı yaşayalı 3 gün oluyor. Söz etmiştim geçen sefer klomen tedavisi yaptı doktor diye birden fazla yumurta gelişmişti. Progesteronda 40 gibi oldukça yüksek bir değerdi fakat tüplerden biri kapalı ,biride kısmen açık olunca pek bir şey ifade etmedi.Ayrıca ilaç bende baya bir yan etki yaptı.Diş etlerim kızardı,şişti ,5 gün adet gecikmesi yaşadım. Tabi hiç umutlanmadım çünkü progesteron testinin yapıldığı günden itibaren çok ciddi regli sancılarım oldu.Son günde zirve yaptı hatta bir ara sağlığım herşeyden önemli olduğunu bu ilaçları kullanarak kendime zarar verdiğimi düşündüm. Sonra adetin 3. günü doktor çağırdı ve yaptığı kontrolde bu seferde kısmen açık olan sol tüpün yumurtalığında kist oluşmuş dedi. Fakat bu zamanla kaybolacak dedi. İlacın da üzerimde oluşturduğu yan etkilerden söz edince bu ayı boş geçirelim o zaman sonrada iğne tedavisine başlarız dedi. Fakat ben kist oluştuğunu öğrenince üzüldüm. Zaten sağ tüp kapalı ve sağ yumurtalıktan laparoskopi ile kist alınmıştı. Şimdide sol tüp kısmen açık ve sol yumurtalıkta da kist oluşmuş. Ne diyelim Allahu Teala yardımcımız olsun inşallah...