laparoskopi sonrası bebek çalışmaları

hayır canım ben kullanmadım.

Bende kullanmadım bir iki vitamin vermişti diye hatırlıyorum.
Sevefe tüp bebek deneyecez demişsin. Neden aşılamayı tekrarlatmıyorsun?Daha birinci aşılamandı neticede....

Bende kullanmadım bir iki vitamin vermişti diye hatırlıyorum.
Sevefe tüp bebek deneyecez demişsin. Neden aşılamayı tekrarlatmıyorsun?Daha birinci aşılamandı neticede....

canım ben bu ay kendime tatil verdim.dr gitmedim.kendimi hazır hissetmedim.dr aşılama ile çok vakit kaybetmek istemiyor.bende aşılama istemiyorum.

canım ben bu ay kendime tatil verdim.dr gitmedim.kendimi hazır hissetmedim.dr aşılama ile çok vakit kaybetmek istemiyor.bende aşılama istemiyorum.

Bakarsın bu ay kendiliğinden olur:)Buna benzer örnekler çok.Bende birkaç güne kalmaz 3 hüsran diye yazarım ,karın ağrılarım başladı bile

Bakarsın bu ay kendiliğinden olur:)Buna benzer örnekler çok.Bende birkaç güne kalmaz 3 hüsran diye yazarım ,karın ağrılarım başladı bile

inşallah müjde verirsin.bem kendiliğinden olacağını sanmıyorum.bu güne kadar bu konuda hiç şans gülmedi....

Üçüncü hüsran , bende müjde veremedim Hayırlısı inşallah ...

üzülme demiycem.bağıra bağıra ağla rahatla.bende bugün doktordaydım tüp bebek bir ay daha ertelendi.adet olduktan sonra histereskopi yapacak.ben çok yoruldum...bıktım....bu akşam eşimin iş arkadaşları geldi.eşi 6 aylık hamile onu gördükçe kalabalığın içinde göz yaşımı içime akıttım.önceden dua ederken bebek isterdim şimdi sabır istiyorum....

bende bir ay önce laparoskopi amaliyatı oldum tüplerimden birinin açıldıgını söylediler bide benim rahimde perde varmış onun için siprel takmişlar bi süre sonra çıkartıp bebek için tedaviya başlıcaz demiş di doktor sanırım daha yolun başındayım ALLAHIM isteyen her keze nasip etsin insallah

canım nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz.ben tüp bebeğe başladım.bana dua et ne olur.

canım nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz.ben tüp bebeğe başladım.bana dua et ne olur.

Canım ,inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.Allahu Teala yardımcın olsun.
Ben 4. hüsranıda yaşadıktan sonra adetin 21. günü doktora gittim.İlk olarak progesteron testi yaptılar.Değer 14,95 gayet iyi başkası olsa çok umutlanırdı ama benim sağ tüpüm kapalı solda kısmen açık olduğundan hiç umutlandım ve sonrasında 5. hüsranı yaşadım. Sonra adetin 6 günü doktara gittim ve serephone diye yumurtlamaya yardımcı bir ilaç verdi. 14. gün tekrar çağırdı ve yumurtaların çok büyüdüğünü söyledi hatta biz bu kadar çok yumurtada çoklu gebelik olma ihtimali olduğundan doğal yolla kalmanı bile önermiyoruz dedi ama tabi senin tüplerde problem olduğundan muhtemelen böyle bir durum sözkonusu olmaz dedi. Yani bu ay hiç bir şey yapmayacak bakalım sonrasında da sanırım ilacın miktarını azalatarak devam edecek.
Bu arada ben araştırma hastanesine gidiyorum ameliyatımıda orda oldum.Biliyormusun bilmiyorum ama ssk tüp bebek için 2 denemeyi karşılıyor. Bunun için 39 yaşını doldurmamış olman ,en az 3 yıllık evli olman ,hiç çocuğun olmaması ve 3 kez aşılama geçirmiş olman gerekiyor.
Araştırma hastanesi tüp bebek konusunda hizmet vermiyorsa bunun için bir rapor hazırlıyorlar ve sende istediğin yerde gidip taptırabiliyorsun.Bu sebeple ben bu durumdan yararlanmak istiyorum. Evliliğimin de 3 yıl olmasına neredeyse6 ay var. Bu süreçtede herhalde aşılama filan yaparlar. Bakalım hayırlısı.....

Sen tüp bebekte hangi aşamadasın süreç nasıl işliyor ,ne kadara mal olucak ve bunun için işyerinden ne kadar sıklıkta izin alıyorsun beni bilgilendirirmisin...

cumartesi transferim oldu.2 embriyo transfer ettiler.adetin 2. günü başladık.her gün iğne yaptım.gün aşırı dr. gittim.ben özelde yaptırdım.toplam 5 bin. tuttu.inşallah tutur dua et bana.

cumartesi transferim oldu.2 embriyo transfer ettiler.adetin 2. günü başladık.her gün iğne yaptım.gün aşırı dr. gittim.ben özelde yaptırdım.toplam 5 bin. tuttu.inşallah tutur dua et bana.

Sevefe 2 embriyo transferi olabiliyormu ,ben yasaya göre 35 yaş altı kişilere tek embriyo transferi yapılıyor diye biliyordum. Bu durumda senin ikiz olma ihtimalide var değil mi?Hayırlısı inşallah. Allah en kısa zamanda sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah...

çok teşekkür ederim canım.35 yaş altı 1 embriyo transfer ediyolar.ben çok rica ettim.benim 3 yumoş toplanmıştı 2 si döllendi.nasıl bir duygu bilmiyorum ama 2 gün hep dua ettim.allahım 2 kuzumada yaşama şansı ver diye.ikisindende vaz geçemedim.aslında ikiz hiç istemiyordum.ama ikisindende vazgeçemem.inşallah alahım onları bana bağışlar.transfer sabahı gittiğimde ikisinide transfer edeceklerini söylediler dünyalar benim oldu.beklemek okadar zorki zaman geçmiyor.hem umutluyum hemde çok korkuyorum.

Sevefecim diğer konularda okudum geçmiş olsun canım bunda da mutlaka bir hayır vardır. İnşallah Allah en kısa zamanda seni de sevindirir. Bakarsın hiç tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yolla hamile kalırsın .Bende bugün çok üzgünüm.5. hüsranı yaşayalı 3 gün oluyor. Söz etmiştim geçen sefer klomen tedavisi yaptı doktor diye birden fazla yumurta gelişmişti. Progesteronda 40 gibi oldukça yüksek bir değerdi fakat tüplerden biri kapalı ,biride kısmen açık olunca pek bir şey ifade etmedi.Ayrıca ilaç bende baya bir yan etki yaptı.Diş etlerim kızardı,şişti ,5 gün adet gecikmesi yaşadım. Tabi hiç umutlanmadım çünkü progesteron testinin yapıldığı günden itibaren çok ciddi regli sancılarım oldu.Son günde zirve yaptı hatta bir ara sağlığım herşeyden önemli olduğunu bu ilaçları kullanarak kendime zarar verdiğimi düşündüm. Sonra adetin 3. günü doktor çağırdı ve yaptığı kontrolde bu seferde kısmen açık olan sol tüpün yumurtalığında kist oluşmuş dedi. Fakat bu zamanla kaybolacak dedi. İlacın da üzerimde oluşturduğu yan etkilerden söz edince bu ayı boş geçirelim o zaman sonrada iğne tedavisine başlarız dedi. Fakat ben kist oluştuğunu öğrenince üzüldüm. Zaten sağ tüp kapalı ve sağ yumurtalıktan laparoskopi ile kist alınmıştı. Şimdide sol tüp kısmen açık ve sol yumurtalıkta da kist oluşmuş. Ne diyelim Allahu Teala yardımcımız olsun inşallah...

amin canım ben inanıyorum mutlaka anne olacağız.biliyomusun bu seferki negatifte daha rahattım.hiç ağlamadım.allaha dua etmiştim sabır ver diye şükürler olsun derdi veren mevlam sabrınıda verdi.2 ay ara verip temmuzda tekrar tedaviye başlıyorum.doktorum istanbul acı bademi önerdi.progesteronun yan etkileri çok bende çok zorlanmıştım.benim piskolojimi mafetmişti.hem çok gergin hemde çok duygusaldım.tüp bebekte fitil olarak kullandım daha rahattım.canım sen ne zaman tüp bebeğe geçeceksin.zaman kaybetme.ben çok pişmanım laparoskopiden sonra hemen başlasaydım keşke.rabbim bizede birgün ol diyecek....biri sana biri bana

Canım moralinin düzgün olması böyle güzel mesaj yazmış olman beni çok sevindirdi. İnşallah en kısa zamanda iyi birer anne oluruz. Ben tüp bebek için devlet desteği almak istiyorum bu yüzden araştırma hastanesine gidiyorum üstelik gittiğim özel hastanelerden daha sakin doktorumda şu an iyi elhamdülillah.. Laparoskopiyide burada oldum.En son gittiğimde doktora eğer zaman kaybedeceksem dışarıda tüp bebek yaptırıyım dedim. Oda devlete de gitsen özelede gitsen şu aşamada aynı şeyleri yapacaklar dedi. Bakalım iğne tedavisine başlayacakmışım.Tüp bebek için 3 kez aşılama olmam gerekiyor. Allah yardımcımız olsun.Ayrıca devletin tüp bebeği karşılaması için en az 3 yıl evli olman gerekiyor benimde ekimde 3 yıl olacak bu sürece kadar da şu aşılamaları filan yaptırırız Allah nasip ederse diyoruz. Bu arada senin istanbula tüp bebek için gelme durumun var mı?
Bugün dini bir yazıda okudum kişi hayırlı bir evlat istiyorsa duadan önce günde 700 defa estağfirullah çeksin yazıyordu birde gece namazları önemli ben inşallah bunları yapmaya bu ay niyeleniyorum istermisin birlikte başlayalım ve her teeccühte birbirimiz için de dua edelim..

evet canım istanbul acıbadem maslak düşünüyorum.bir aksilik olmazsa temmuzda başlayacağım.gece kalkabilirmiyim bilmiyorum ama namaz sonrası hep dua edeceğim sana.aşılamaya başladınmı.ne kullanıyorsun, folikül sayın nasıl.

arkadaşlar merhaba bende 4 gün histereskopi ve laparoskopi oldum.tanısal amaçlıylı şükür tertemiz çıktı.dikişlerim için doktorum aldırmasan da olur dedi.bi de sizler pansuman falan yapmışmıydınız.o an ki stresle sormayı unuttum ben.sadece ilişki yasak 1 ay diye söledi.cevaplarsanız sevinirim..

geçmiş olsun.ben pansuman yapıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…