Canim ben yurt disinda oldum Turkiyedeki fiyatlar hakkinda bilgim yok degisiyormus orada fiyatlar.kimisi 2.500 derken bir digeri 11.000 diyor.Laparoskopi nin fiyatı ne kadar acaba kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben yurt disinda oldum Turkiyedeki fiyatlar hakkinda bilgim yok degisiyormus orada fiyatlar.kimisi 2.500 derken bir digeri 11.000 diyor.Laparoskopi nin fiyatı ne kadar acaba kızlar
Hangi şehirde sın özel mi devlet mi devlet 3.asilama dan sonra falan yapiyo sanırım oda keyfine kaldın şu dönemde deLaparoskopi nin fiyatı ne kadar acaba kızlar
Kendi isteği izlemi baktirdiniz lsparaskopide kayıt falan oluyormu mesela yapılan işlemi diğer doktora gösterebilmek icinBende oldum. Ameliyattan önceki gün ve olduğum gün kaldım. Çok zor bir işlem değil ama vucut narkoz alıyor illaki dikişlerin oluyor onların ağrısı vardı. 1 hafta icerisinde toparladim kendimi. Ayakları vucudu sıcak tutmak cok önemli ve ameliyat olacak kisiler yanlarında mutlaka çorap falan alsn yani. Tuplerimi kontrol etmek için olmuştum ben, şükür onda sıkıntı yok.
Doktora gittim gün verdiler. Gittim ameliyati oldum. Yapılan işlemler zaten e nabız da görünüyor. Herkese de göstere bilirsiniz.Kendi isteği izlemi baktirdiniz lsparaskopide kayıt falan oluyormu mesela yapılan işlemi diğer doktora gösterebilmek icin
Tamam tatlım teşekkürDok
Doktora gittim gün verdiler. Gittim ameliyati oldum. Yapılan işlemler zaten e nabız da görünüyor. Herkese de göstere bilirsiniz.
Merhaba. Konunun uzerinden çok zaman geçmiş ama muhtemelen görürsünüz mesajımı. Sağ tüpünüz hidrosalpenks nedeniye alındı yazmışsınız. Histereskopi neden oldunuz peki? Bir de sanırım anne olmuşsunuz doğal yoldan mi gebe kaldınız? Operasyon sonrası ne kadar süre korundunuzHer doktorun tedavi şekli farklı olabilir tabi ama sizinki bir degisikmis benim doktorum ilk önce rahim filmini istedi sonrasında hem laparoskopi hemde histereskopi yapmıştı . Yeni evliysen biraz daha bekleyebilirsin hem doğal yoldan denemiş olursunuz.
Merhaba histereskopiyi rahmimde perde vardı o nedenle histereskopi oldum hatta iki kez oldum histereskopiyiMerhaba. Konunun uzerinden çok zaman geçmiş ama muhtemelen görürsünüz mesajımı. Sağ tüpünüz hidrosalpenks nedeniye alındı yazmışsınız. Histereskopi neden oldunuz peki? Bir de sanırım anne olmuşsunuz doğal yoldan mi gebe kaldınız? Operasyon sonrası ne kadar süre korundunuz
Yanıtınız için teşekkür ederim Allah evladınızı size bağışlasınMerhaba histereskopiyi rahmimde perde vardı o nedenle histereskopi oldum hatta iki kez oldum histereskopiyi
2.kez histereskopiyi olma nedenimde ilk gittigim doktor bu işlemlerden sonra 3 yada 4 aydı sanırım korunmamiz sonrasında doktor değiştirdim. Bu gittiğim doktor ise ultrasonla gördü biraz perde kalmis onu alalim dedi oylelikle oldum. Tüp bebekle evladımı kucağıma aldım.