- 13 Ağustos 2024
- 38
- 11
- 27
-
- Konu Sahibi Sunset8989
merhaba bende tüp bebek yaptırdım embryo dondurdum ameliyattan sonra transfer olacagım , öncesi ameliyat denilince bende korktum açıkcasıBen oldum bu ameliyatı yıllar önce,ağrısı sızısı pek yok.Hafif bir ağrı ilk uyanınca .Ağrı kesici yapıyorlar birdahada öyle ağrı olmadı ,2-3gün sonra kendimi yormadan hayatıma devam etmiştim.Bebim tüpüm açıldı ama sonra tekrar kapanınca bağlatıp tüp bebeğe geçmiştim.İnşallah senin farklı olur
Merhaba benim de tüplerim kapaliymis daha tüp bebek yapacak doktorla görüşmedim ama rahim filmi çeken doktorum tüp bebek öncesi tuplerini bağlayabilir dedi. Sizin süreciniz nasıl geçti. Bebeğiniz var mıBen oldum bu ameliyatı yıllar önce,ağrısı sızısı pek yok.Hafif bir ağrı ilk uyanınca .Ağrı kesici yapıyorlar birdahada öyle ağrı olmadı ,2-3gün sonra kendimi yormadan hayatıma devam etmiştim.Bebim tüpüm açıldı ama sonra tekrar kapanınca bağlatıp tüp bebeğe geçmiştim.İnşallah senin farklı olur
merhaba,1.5 yıllık evliyim. hamile kalamadığım için doktora gittim ve rahim filmi istedi. rahim filmi sonucu tüplerimde sıvı birikimi olduğu ve rahmimin T şeklinde olduğu anlaşıldı. Tüplerim bağlanılmalı ve rahmim Y şeklinde getirilmeli sonrasında tüp bebek tedavisine başlanmam gerektiği söylenildi. yıkıldım tabiiBen oldum bu ameliyatı yıllar önce,ağrısı sızısı pek yok.Hafif bir ağrı ilk uyanınca .Ağrı kesici yapıyorlar birdahada öyle ağrı olmadı ,2-3gün sonra kendimi yormadan hayatıma devam etmiştim.Bebim tüpüm açıldı ama sonra tekrar kapanınca bağlatıp tüp bebeğe geçmiştim.İnşallah senin farklı olur
merhaba süreciniz ne oldumerhaba,1.5 yıllık evliyim. hamile kalamadığım için doktora gittim ve rahim filmi istedi. rahim filmi sonucu tüplerimde sıvı birikimi olduğu ve rahmimin T şeklinde olduğu anlaşıldı. Tüplerim bağlanılmalı ve rahmim Y şeklinde getirilmeli sonrasında tüp bebek tedavisine başlanmam gerektiği söylenildi. yıkıldım tabiibaşka doktora da gittim, aynı cevapları aldım. aranızda histeroskopi ve laparoskopi yaptırıp, tüp bebek deneyen var mı? güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var
Merhaba benimde rahim üst kisminda perde varmış 4 gün önce histeroskopi oldum, doktorum iyiki olmuşsun tahminimizden daha büyük bir alanmis dedi, tüp bebek denemesi yapmadım ama doktorum eğer olmazsa tüp bebek denemek istersen yine de histeroskopi olman gerekicek demisti yani rahmi düzeltmek şartmerhaba,1.5 yıllık evliyim. hamile kalamadığım için doktora gittim ve rahim filmi istedi. rahim filmi sonucu tüplerimde sıvı birikimi olduğu ve rahmimin T şeklinde olduğu anlaşıldı. Tüplerim bağlanılmalı ve rahmim Y şeklinde getirilmeli sonrasında tüp bebek tedavisine başlanmam gerektiği söylenildi. yıkıldım tabiibaşka doktora da gittim, aynı cevapları aldım. aranızda histeroskopi ve laparoskopi yaptırıp, tüp bebek deneyen var mı? güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var
Öncesinde rahim filmi çekmeden mi transfer yapmışlardıBen bir başarısız tüp bebek deneyimi geçirdim. Merkez değiştirdim.Tüpümde sıvı birikmesi olduğu söylendi. Histeroskopi ile rahim düzenlemesi yapıldı. Polip alındı. Laparoskopi ile sıvı birikmesi olan tüpüm alındı. Ardından transferim oldu ve olumlu sonuç aldım.
O merkeze gitmeden önce rahim filmi çektirmiştim. Doktor rahim filmine baktı sorun göremedi.Öncesinde rahim filmi çekmeden mi transfer yapmışlardı