Gebeliğe Hazırlık Laparoskopi sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüpleri actığı zaman eğer ileri düzey bir yapışkanlıktan dolayıysa tekrardan yapışabiliyormuş doktorum öyle demişti ama siz şuan actırdıysanız eğer deneyin derim 2 ay en azından o açıklıktan yararlanabilirsiniz nasip kapanmadan gebe kalırsınız belki zaten yapışıklık devam ederse tüpleri alıyolarmış bı işlevi yok çünkü bebeğe zarar verir durması
Bana hiç bu riskleri ve detayları konuşmadılar 1 ay oluyo ameliyat olalı şimdi çocuk denemesi yapıyoruz durum ne olur bilmiyorum inşallah kötü bi sonuç olmaz

Merhaba benim her iki tüpümde tıkalı 2 ay önce polip aldırdım aynı zamanda tuplerime bakıldı ama tam değil tek tupumde çok az bir geçiş olmuş ve boğum boğummuş tüp bebek doktoru ümitsiz konuşmadı uca kadar gelmiş sıvı zaten 3 ay deneyin dedi bu süt maydonoz banyosu diye birşey varmış hiç deneyen var mı varsa hamile kalmanıza yardımcı oldu mu cevap yazarsanız çok sevinirim yeni evliyim
Merhaba bende bu kürü duydum benimde sağ tüpüm alındı sol tüpümünde tıkalı olduğunu öğrendim 25 Ekim'de ve tüp bebek dediler bize. Köprüden önceki son çıkış diyerek bu ay bu maydonoz süt kürünü deniyorum . Sütün içine maydonoz atıp kaynatıyorum sonrasında başka kaba alıyorum buharında oturuyorum 15 dk biraz durması zor çünkü çömelme vaziyetinde belime havlu sarıyorum sonrasında hemen değerlendirip kalkmadan yatıyorum o şekilde uyumaya çalışıyorum hatta. Duşumu sabah alıyorum. Tüm tuşlara basma modu dayım şuan 😂

Merhaba bende bu kürü duydum benimde sağ tüpüm alındı sol tüpümünde tıkalı olduğunu öğrendim 25 Ekim'de ve tüp bebek dediler bize. Köprüden önceki son çıkış diyerek bu ay bu maydonoz süt kürünü deniyorum . Sütün içine maydonoz atıp kaynatıyorum sonrasında başka kaba alıyorum buharında oturuyorum 15 dk biraz durması zor çünkü çömelme vaziyetinde belime havlu sarıyorum sonrasında hemen değerlendirip kalkmadan yatıyorum o şekilde uyumaya çalışıyorum hatta. Duşumu sabah alıyorum. Tüm tuşlara basma modu dayım şuan 😂
Merhaba teşekkür ederim bilginiz için Rabbim tez vakitte kucağınızı doldursun moralinizi yüksek tutun ikimizde aynı durumdayız deneyin sonuna kadar zarar gelmez sonuçta bende deneyeceğim :) Adetim 3 gün gecikti test yaptım 3 gün önce negatif bekliyorum sabah tekrar yaparım sanırım çok korkuyorum olurum diye Rabbime sığındım bakalım

Merhaba teşekkür ederim bilginiz için Rabbim tez vakitte kucağınızı doldursun moralinizi yüksek tutun ikimizde aynı durumdayız deneyin sonuna kadar zarar gelmez sonuçta bende deneyeceğim :) Adetim 3 gün gecikti test yaptım 3 gün önce negatif bekliyorum sabah tekrar yaparım sanırım çok korkuyorum olurum diye Rabbime sığındım bakalım
Sabah sonucunuzu burayada yazın beraber yaşayalım o heyecanı. Bende bu ay deniyorum ama biraz imkansızı oynamak benimkisi bidahaki ay tüp bebek yolları görünüyor. Yinede bir mucize olsun istiyorum henüz yumurtlama üzerinden 3 gün geçti 1 hafta sonra yaparım bende test 🥺

X