- 31 Ekim 2024
- 17
- 1
- 24
Yukarıda soruna cevap yazdımMerhaba tıkalı tüp ameliyatından sonra tekrar tüplerde yapışıklık olma olasılığı nedir bilen veya bu durumu yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yukarıda soruna cevap yazdımMerhaba tıkalı tüp ameliyatından sonra tekrar tüplerde yapışıklık olma olasılığı nedir bilen veya bu durumu yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim.
Bana hiç bu riskleri ve detayları konuşmadılar 1 ay oluyo ameliyat olalı şimdi çocuk denemesi yapıyoruz durum ne olur bilmiyorum inşallah kötü bi sonuç olmazTüpleri actığı zaman eğer ileri düzey bir yapışkanlıktan dolayıysa tekrardan yapışabiliyormuş doktorum öyle demişti ama siz şuan actırdıysanız eğer deneyin derim 2 ay en azından o açıklıktan yararlanabilirsiniz nasip kapanmadan gebe kalırsınız belki zaten yapışıklık devam ederse tüpleri alıyolarmış bı işlevi yok çünkü bebeğe zarar verir durması
Merhaba bende bu kürü duydum benimde sağ tüpüm alındı sol tüpümünde tıkalı olduğunu öğrendim 25 Ekim'de ve tüp bebek dediler bize. Köprüden önceki son çıkış diyerek bu ay bu maydonoz süt kürünü deniyorum . Sütün içine maydonoz atıp kaynatıyorum sonrasında başka kaba alıyorum buharında oturuyorum 15 dk biraz durması zor çünkü çömelme vaziyetinde belime havlu sarıyorum sonrasında hemen değerlendirip kalkmadan yatıyorum o şekilde uyumaya çalışıyorum hatta. Duşumu sabah alıyorum. Tüm tuşlara basma modu dayım şuanMerhaba benim her iki tüpümde tıkalı 2 ay önce polip aldırdım aynı zamanda tuplerime bakıldı ama tam değil tek tupumde çok az bir geçiş olmuş ve boğum boğummuş tüp bebek doktoru ümitsiz konuşmadı uca kadar gelmiş sıvı zaten 3 ay deneyin dedi bu süt maydonoz banyosu diye birşey varmış hiç deneyen var mı varsa hamile kalmanıza yardımcı oldu mu cevap yazarsanız çok sevinirim yeni evliyim
Merhaba teşekkür ederim bilginiz için Rabbim tez vakitte kucağınızı doldursun moralinizi yüksek tutun ikimizde aynı durumdayız deneyin sonuna kadar zarar gelmez sonuçta bende deneyeceğim :) Adetim 3 gün gecikti test yaptım 3 gün önce negatif bekliyorum sabah tekrar yaparım sanırım çok korkuyorum olurum diye Rabbime sığındım bakalımMerhaba bende bu kürü duydum benimde sağ tüpüm alındı sol tüpümünde tıkalı olduğunu öğrendim 25 Ekim'de ve tüp bebek dediler bize. Köprüden önceki son çıkış diyerek bu ay bu maydonoz süt kürünü deniyorum . Sütün içine maydonoz atıp kaynatıyorum sonrasında başka kaba alıyorum buharında oturuyorum 15 dk biraz durması zor çünkü çömelme vaziyetinde belime havlu sarıyorum sonrasında hemen değerlendirip kalkmadan yatıyorum o şekilde uyumaya çalışıyorum hatta. Duşumu sabah alıyorum. Tüm tuşlara basma modu dayım şuan
Sabah sonucunuzu burayada yazın beraber yaşayalım o heyecanı. Bende bu ay deniyorum ama biraz imkansızı oynamak benimkisi bidahaki ay tüp bebek yolları görünüyor. Yinede bir mucize olsun istiyorum henüz yumurtlama üzerinden 3 gün geçti 1 hafta sonra yaparım bende testMerhaba teşekkür ederim bilginiz için Rabbim tez vakitte kucağınızı doldursun moralinizi yüksek tutun ikimizde aynı durumdayız deneyin sonuna kadar zarar gelmez sonuçta bende deneyeceğim :) Adetim 3 gün gecikti test yaptım 3 gün önce negatif bekliyorum sabah tekrar yaparım sanırım çok korkuyorum olurum diye Rabbime sığındım bakalım
Evettt yaptım ve gene imkansızı yakaladım tabiki negatif insan ümit ediyo tabiki tıkalı da olsa mucize istiyo bana da 2 ay sonra yollar gözüktü arkadaşım hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza Rabbimin izniyle her zaman beni motive eden söz veren de Allah alan da sende negatif çıkarsa üzme kendini Sürece girince inşallah gene karşılaşırız seninle benden önce giriceksin ya :)Sabah sonucunuzu burayada yazın beraber yaşayalım o heyecanı. Bende bu ay deniyorum ama biraz imkansızı oynamak benimkisi bidahaki ay tüp bebek yolları görünüyor. Yinede bir mucize olsun istiyorum henüz yumurtlama üzerinden 3 gün geçti 1 hafta sonra yaparım bende test
Tüp bebek doktorunu çok iyi seç canım Dç Dr olsun hatta yaşı biraz ileri olsun tecrübe her zaman sonuca daha yakın tutar seni ben tereddüt ettim açıkcası doktorundan neden sana detaylı bir şekilde anlatılmadı herşey bize 2 saate yakın hem görsel hem sözel anlatıldı videolarımız izlendi doktor bilgisayarından görseller açtı gösterdi olabilecek olan şeyleri süreçle alakalı benimle alakalı çok şey anlattı doktorun kim araştırayım bendeBana hiç bu riskleri ve detayları konuşmadılar 1 ay oluyo ameliyat olalı şimdi çocuk denemesi yapıyoruz durum ne olur bilmiyorum inşallah kötü bi sonuç olmaz
Sende hemen adet olunca gitsen hemen sürece girersin adetin 2. Günü gidiliyor rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş diyorum bende o zaman bende doktora karar vermeye çalışıyorum şuanEvettt yaptım ve gene imkansızı yakaladım tabiki negatif insan ümit ediyo tabiki tıkalı da olsa mucize istiyo bana da 2 ay sonra yollar gözüktü arkadaşım hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza Rabbimin izniyle her zaman beni motive eden söz veren de Allah alan da sende negatif çıkarsa üzme kendini Sürece girince inşallah gene karşılaşırız seninle benden önce giriceksin ya :)
İşte bize doktor 3 ay deneyin olmazsa gelin deyince bekliyoruz 1 ayı gitti 2 ay kaldı belki olur diye hemen başlamak istemedik maliyetli bir süreçte zaten denemekten zarar cikmaz dedik tabi bu 2 ayda olmazsa gidicez tedaviye hemen canım. Nerde yaşıyorsunuz ona göre doktor önerilerinde bulunabilirimSende hemen adet olunca gitsen hemen sürece girersin adetin 2. Günü gidiliyor rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş diyorum bende o zaman bende doktora karar vermeye çalışıyorum şuan
Ankara'da yaşıyorum. Senin yaş kaçtı ?İşte bize doktor 3 ay deneyin olmazsa gelin deyince bekliyoruz 1 ayı gitti 2 ay kaldı belki olur diye hemen başlamak istemedik maliyetli bir süreçte zaten denemekten zarar cikmaz dedik tabi bu 2 ayda olmazsa gidicez tedaviye hemen canım. Nerde yaşıyorsunuz ona göre doktor önerilerinde bulunabilirim
Ben üniversite hastanesinde ameliyat oldum hangi doktor ameliyatıma girdi bilmiyorum çok kalabalıklarda zaten özel olmadığı için çok özel ilgilenmelerini beklemiyoduk özele gitme şansım yoktu maalesefTüp bebek doktorunu çok iyi seç canım Dç Dr olsun hatta yaşı biraz ileri olsun tecrübe her zaman sonuca daha yakın tutar seni ben tereddüt ettim açıkcası doktorundan neden sana detaylı bir şekilde anlatılmadı herşey bize 2 saate yakın hem görsel hem sözel anlatıldı videolarımız izlendi doktor bilgisayarından görseller açtı gösterdi olabilecek olan şeyleri süreçle alakalı benimle alakalı çok şey anlattı doktorun kim araştırayım bende
Yaşım 25 Sakaryada yaşıyorum Ankara'da bildiğim yok ama senin için araştırırım en iyi Dç doktorları bakalım bugünde regl olmadım 3 gün bitti eşim simdiden başladı ağır kaldırma dememelere oda ümitlendi kızıyo hatta belki var nerden biliyosun diyo :) olursam çok üzülücem kızlarAnkara'da yaşıyorum. Senin yaş kaçtı ?
Eşlerin inancı bizimkisinden daha çok . Regli oldun yeni bir aya başladın öyle düşün yenileniyorsun regli sonrası süt maydonoz buharını denemek için bir fırsatYaşım 25 Sakaryada yaşıyorum Ankara'da bildiğim yok ama senin için araştırırım en iyi Dç doktorları bakalım bugünde regl olmadım 3 gün bitti eşim simdiden başladı ağır kaldırma dememelere oda ümitlendi kızıyo hatta belki var nerden biliyosun diyo :) olursam çok üzülücem kızlar
Evet sabah regl oldum insan ne kadar nefret edebilirse o kadar ettim regl olmaktan ağrısı bile beni sinir ediyor artık Siz hamiş kalırsınız umarım kızlar dualarım sizinle hoşçakalın
Kızlar merhaba benimde tüplerim tıkalı okudugum kadarıyla sizin de tıkalıymış. Onca şey okudum kendim gibi kendi yaşlarımda kimseyle karşılaşmadım. Birbiririmzze destek olalım m? Tüp bebek mi lap ile açılma ihtimali mi kafamız halen karısıyor ama sımdıden tup bebege hazırlamaya basladık eşimle kendimizi. Szi neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz var mıEşlerin inancı bizimkisinden daha çok . Regli oldun yeni bir aya başladın öyle düşün yenileniyorsun regli sonrası süt maydonoz buharını denemek için bir fırsat
Merhaba canım sevindim denk gelmemize tabiki destek olalım birnirimize memnun olurum ama buradan zor haberleşmek Instagram'dan arkadaş olalım mı daha iyi dertlesirizKızlar merhaba benimde tüplerim tıkalı okudugum kadarıyla sizin de tıkalıymış. Onca şey okudum kendim gibi kendi yaşlarımda kimseyle karşılaşmadım. Birbiririmzze destek olalım m? Tüp bebek mi lap ile açılma ihtimali mi kafamız halen karısıyor ama sımdıden tup bebege hazırlamaya basladık eşimle kendimizi. Szi neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz var mı
oluurr canım özelden mi yazılıyor ben cok bılmıyorum burayı :)Merhaba canım sevindim denk gelmemize tabiki destek olalım birnirimize memnun olurum ama buradan zor haberleşmek Instagram'dan arkadaş olalım mı daha iyi dertlesiriz
oluurr canım özelden mi yazılıyor ben cok bılmıyorum burayı :)