2 sene önce çikolata kistim alındı laparoskopik yolla sol yumurtalğmda 7 cm sol tüpüm deki tıkanıklık açıldı rahimde sıkıntı yok doktorum artık ortam hazır 6 aya kadar gebelik %50 oluşur dedi beklemeye başladık 6. Ay oldu ben gebelik yaşayamadm hemen eşimi Doktora götürdüm gitmiyordu zira sonuç olarak morfoloji 0 olduğunu ögrendk bi sene daha bekledik tabi bu arada benim kistimin yeniden çıkma ihtimali vardı o yüzden tüp bebeğe yöneldik aşılama tutmaz dedi doktor psikolojik olarak seni yıpratr dedi nasip böyleymiş prensesin benimle şimdi bekliyorumArkadaşlar herkese merhaba 1 yıl önce bir düşüğüm oldu sonrasında sağ yumurtalıkta 5 cm çikolata kisti oluştu ve tüpte yapışıklık yaptı . Mecbur ağrısından ve çocuk istediğimizden dolayı laparoskopi ile alındı . Aranızda yada çevrenizde bu ameliyat sonrası gebe kalan yada kalamayan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz? Doktorum çoğu kişi hemen kalabiliyor dedi fakat biraz araştırdım bazılarıda tüp bebeğe kadar gitmişler nasıl bir yol izlediniz
2 sene önce çikolata kistim alındı laparoskopik yolla sol yumurtalğmda 7 cm sol tüpüm deki tıkanıklık açıldı rahimde sıkıntı yok doktorum artık ortam hazır 6 aya kadar gebelik %50 oluşur dedi beklemeye başladık 6. Ay oldu ben gebelik yaşayamadm hemen eşimi Doktora götürdüm gitmiyordu zira sonuç olarak morfoloji 0 olduğunu ögrendk bi sene daha bekledik tabi bu arada benim kistimin yeniden çıkma ihtimali vardı o yüzden tüp bebeğe yöneldik aşılama tutmaz dedi doktor psikolojik olarak seni yıpratr dedi nasip böyleymiş prensesin benimle şimdi bekliyorum[/QUOTE
allahtan ümit kesilmez demişler sağlıklıca sağ salim kucağına alırsın inşallah tüp bebekmi yaptırdınız peki
allahtan ümit kesilmez demişler sağlıklıca sağ salim kucağına alırsın inşallah tüp bebekmi yaptırdın peki kendiliğindenmi oldu2 sene önce çikolata kistim alındı laparoskopik yolla sol yumurtalğmda 7 cm sol tüpüm deki tıkanıklık açıldı rahimde sıkıntı yok doktorum artık ortam hazır 6 aya kadar gebelik %50 oluşur dedi beklemeye başladık 6. Ay oldu ben gebelik yaşayamadm hemen eşimi Doktora götürdüm gitmiyordu zira sonuç olarak morfoloji 0 olduğunu ögrendk bi sene daha bekledik tabi bu arada benim kistimin yeniden çıkma ihtimali vardı o yüzden tüp bebeğe yöneldik aşılama tutmaz dedi doktor psikolojik olarak seni yıpratr dedi nasip böyleymiş prensesin benimle şimdi bekliyorum
Dediğim gibi tüp bebeğe yöneldik 5 ay önce çok şükür ki oldu allah büyük nasip etti oldu eşimden dolayı doktorum normal olma oranı çok çok düşük dedi bize bekleseydm belkide olurdu ama bu kist yumurta kalitesini maalesef etkiliyor beklemek istemedim bi tane olsun dedim sonrası allah kerimallahtan ümit kesilmez demişler sağlıklıca sağ salim kucağına alırsın inşallah tüp bebekmi yaptırdın peki kendiliğindenmi oldu
teşekkür ederim canım bi hastaneye gideyim olmazsa haberleşiriz seninle. inşallah seninde aşılamnadan olumlu sonuç alırsın bu işler kader kısmet bi gün bizde güzel haberler alıcaz15.500 mü o ne ya doğum o kadar değil
ne ameliyatıymış o öyle 15.000 çok fazla suda doğum o kadar değil uçmuşlar iyice eğer pahalı gelirse orası ben yönlendirirm seni sıkıntı değil
ne demek canı benim seve seve .allah yardımcımız olsun inşallahteşekkür ederim canım bi hastaneye gideyim olmazsa haberleşiriz seninle. inşallah seninde aşılamnadan olumlu sonuç alırsın bu işler kader kısmet bi gün bizde güzel haberler alıcaz
çok geçmiş olsun çok zor Allah kolaylık versin, aratmasın kimseye. Ben de ameliyat oldu fakat henüz hamilelik olmadı hatta 2 kere aşılama oldum sonuç negatif. İnşallah senin tutar. Vakti zamanı var öyle düşünmeliyiz.arkadaşlar merhaba öncelikle hepimize çok geçmiş olsun inşallah hayırlınında hayırlısı bir haber alırız annelik duygusunu yaşarız .2 sene önce kendiliğimden hamile kaldım fakat 7.haftada kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım .kürtajı yapan doktor hemen deneyebilceğimizi ara vermemize gerk olmadığını söyledi fakat ben piskoljk olarak 3 ay istemedim sonrasında klomen tedavisiyle 3 ay denedik yine sonuç negatif birde üstüne doktorun kürtaj sırasında yaptığı bir hatayla ve o kadar gidip gelmeme rağmen gözden kaçırdığı 5cm lik çikolata kistine merhaba dedim .hemen doktor değişikliği yaptım o doktorla uğraşmak istemedim canımın derdine düşmüştüm çünkü.bu sefer kistten dolayı ağrılarım çoğaldı çekilmez bir hal aldı ve 6 ay hiçbir şekilde gebelik yok.adetler hormonlar herşey düzenli tabi.fix olarak rahim filmi istendi ve onuda çektirdim işte o zamn kürtajdaki yapılan yanlışlık ortaya çıkmıştı.3 ay doğum kontrol hapı kullandım kist küçülmedi ve en son doktorun daha ultrasonda kist nerdeydi demesi üzerine onuda bıraktım. sonuç başka bir doktorda ameliyatla kistim alındı ve kistin çok fazla yapışılık yaptığı ama doktorumun yapışıklığı açtığı söylendi.sonra 2 ay kadar kendiliğinden gebelik olmadı ve şuan 3. ayımda tekrar klomen ve çatlatma iğnesiyleyim 2 aydır sonuç negatif geçen hafta tekrar rahim filmi çekildim sonuç temiz ne eşimde ne bende bir sıkıntı var doktorum aşılamaya gerek yok birkere hamile kalmışsın ve ilaçsızda yumurtalrın oluşup çatlıyo dedi .fakat bugün yumurtalarıma bakılıcaktı ve çatlatma iğnesi yapılıcaktı başta gerk yok aşılamaya diyen doktorum daha bakar bakmaz aşılama yapalım dedi ve benim o kadar kafam karışkki yarın aşılamam yapılıcak hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ama vakti zamanı olmadan anladımki ne kadar çabalasakta çok zor umarım hep birlikte sevinir bebeklerimizi kucağımıza alırız çünkü artık ben piskolojk olarak çok yorgunum
çok zor yaşamayan bilemezçok geçmiş olsun çok zor Allah kolaylık versin, aratmasın kimseye. Ben de ameliyat oldu fakat henüz hamilelik olmadı hatta 2 kere aşılama oldum sonuç negatif. İnşallah senin tutar. Vakti zamanı var öyle düşünmeliyiz.