Gebeliğe Hazırlık Laparoskopi Çikolata kisti ameliyatı sonrası hamile kalanlar burayaaaaa ne kadar sürede kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 AY KANAMA BAYA ÇOKMUŞ. DOKTORA GİTTİN Mİ?
evet sürekli doktor gözetimindeydim canım am işte doktorum da şaşırdı.. ocak ayında ameliyat olmuştum. cuma günü öğrendim ki kistim tekrarlamış nur topu gibi bir bebek beklerken nur topu gibi bir kiste sahibim şuan

Ayy çok geçmiş olsun. Benim üstünden 3 ay geçti doğum kontrol hapı kullandım tekrar etmesin diye bende bebiş istiyorum haftaya ekrar kontrol var kist yeniledi derse bak şu işi korkmuyor değilim. Hayırlısı olsun artık.

sağol canım..ben de visanne kullanmıştım 2,5 ay kadar.. sonra bebek istediğimiz için bıraktım ilacı. daha sonra da klomen ve ovitrelle iğne ile 3 ay yumurta takibi yapıldı.. ama işte sonuç alınamadı en son kontrolde de kisti görünce baskılamak için doğum kontrol ilacı verdi. zaman kaybetmeden tüp bebek yapın dedi doktor

Allâh isteyen herkeze versin çeken bilir inan bacimmm anliyorum seni Allâh büyük beee...

Merhaba ,
Bendede iki tane çikolata kisti var aşırı derece enfeksiyon ve son olarak da rahim T olabilir dediler bu şartlarda 6 ay dene dedi Dr ilk ay maalesef sonuç alamadık
Şimdi bu ay Ovülasyon Testi aldık onunla deneyeceğiz ameliyat olmalı mıyım bilmiyorum açıkcası sizin bu konu da ki fikrinizi alabilir miyim

genelde ameliyat olması iyi değil diyorlar ben oldum ameliyat ama benim kisti alamadılar yumurtalığıma yapışık olduğu için bence ameliyatsız çözüm oluyorsa dr da bu şekilde yönlendirdiyse olma ameliyat bir de ilaç tedavisi vermemiş şaşırdım ben 2 ay doğum kontrol hapı içtim sonra ki ay aşılama için tedaviye başladım hatta iğneler kistimi büyüttü ama dr bu aşılama olmazsa 2. aşılamayı deneyecek düşün. Tüpler de sorun yoksa genelde kist 2. sırada oluyor bu yüzden aşılama oldum bakalım geçen çarşamba oldum 1 hafta geçti 1 hafta daha geçsin sonuç öğreneceğim. Bir de bu kistle doğal kendiliğin hamile kalan çok arkadaş var. Dua edelim Allah tez zamanda bize de nasip etsin.

İnşallah canım sağol sana da geçmiş olsun insallah güzel haberler alırsın sonuçlar bebişli olur :)
Bana fitil enfeksiyon önleyicisi haplar verdiler daha cok p şekilde bi ilaç içtiğimi hatırlamıyorum canım hiç bende tam bilmiyorum açıkcası daha yemi başladım bu serüvene bende acemiyim oldukça

Benim tam bir sene değil de 2018 mart ayından beri devam çok şey öğrendim sürekli araştırıyorum insan deli olacak gibi hissediyor. Allah uğraşlarımızı sonuçsuz bırakmasın inşallah.

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun...ben kızıma çikolata kisti varken hamile kaldım (kist 3 cm di)şimdi 4 yaşında ve ikinci çocuğu düşünüyoruz kistim 4 cm olmuş doğal yolla denedik olmuyor Dr ya ameliyat ya da tüp bebek dedi tahliller yapıldı sonuçu daha almadım ama bence ameliyat olup riske gireceğime tüp bebek mi yaptırmak daha mantıklı... bende bilemiyorum ne yapacağımı

Bence tüp bebek mantıklı çünkü kistin bir sonu yok yine çıkacak Ben zamanı gelince tüp bebek yapacağım. Beklemedeyim. İnşallah Allah tez zamanda kucaklarımızı doldurur.

Bence tüp bebek mantıklı çünkü kistin bir sonu yok yine çıkacak Ben zamanı gelince tüp bebek yapacağım. Beklemedeyim. İnşallah Allah tez zamanda kucaklarımızı doldurur.
arkadaşlar merhaba öncelikle hepimize çok geçmiş olsun inşallah hayırlınında hayırlısı bir haber alırız annelik duygusunu yaşarız .2 sene önce kendiliğimden hamile kaldım fakat 7.haftada kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım .kürtajı yapan doktor hemen deneyebilceğimizi ara vermemize gerk olmadığını söyledi fakat ben piskoljk olarak 3 ay istemedim sonrasında klomen tedavisiyle 3 ay denedik yine sonuç negatif birde üstüne doktorun kürtaj sırasında yaptığı bir hatayla ve o kadar gidip gelmeme rağmen gözden kaçırdığı 5cm lik çikolata kistine merhaba dedim .hemen doktor değişikliği yaptım o doktorla uğraşmak istemedim canımın derdine düşmüştüm çünkü.bu sefer kistten dolayı ağrılarım çoğaldı çekilmez bir hal aldı ve 6 ay hiçbir şekilde gebelik yok. adetler hormonlar herşey düzenli tabi.fix olarak rahim filmi istendi ve onuda çektirdim işte o zamn kürtajdaki yapılan yanlışlık ortaya çıkmıştı.3 ay doğum kontrol hapı kullandım kist küçülmedi ve en son doktorun daha ultrasonda kist nerdeydi demesi üzerine onuda bıraktım. sonuç başka bir doktorda ameliyatla kistim alındı ve kistin çok fazla yapışılık yaptığı ama doktorumun yapışıklığı açtığı söylendi.sonra 2 ay kadar kendiliğinden gebelik olmadı ve şuan 3. ayımda tekrar klomen ve çatlatma iğnesiyleyim 2 aydır sonuç negatif geçen hafta tekrar rahim filmi çekildim sonuç temiz ne eşimde ne bende bir sıkıntı var doktorum aşılamaya gerek yok birkere hamile kalmışsın ve ilaçsızda yumurtalrın oluşup çatlıyo dedi .fakat bugün yumurtalarıma bakılıcaktı ve çatlatma iğnesi yapılıcaktı başta gerk yok aşılamaya diyen doktorum daha bakar bakmaz aşılama yapalım dedi ve benim o kadar kafam karışkki yarın aşılamam yapılıcak hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ama vakti zamanı olmadan anladımki ne kadar çabalasakta çok zor umarım hep birlikte sevinir bebeklerimizi kucağımıza alırız çünkü artık ben piskolojk olarak çok yorgunum

canım benimde 3,9 ve 4,5 cm çikolta kistim var ve doktor ameliyat dedi. sen ameliyatı nerde oldun ve fiyatı nekadardı?

canım benimde 3,9 ve 4,5 cm çikolta kistim var ve doktor ameliyat dedi. sen ameliyatı nerde oldun ve fiyatı nekadardı?
medicalpark istinye üniverstesi hastanesinde oldum canım 2000 di sanırım .ameliyat başarılıydı tavsiye edebilirim doktorumu.bi arkadşımın aynı şekilde kistleri vardı o direk tüp bebek yaptırdı medicalpark bahçelievlerde ve ikiz oldu hemen doğumunda aldılar kistlerinide

Ben eskişehirde yaşıyorum canım o yüzden Ankaraya gidip geliyoruz. fiyatı iyimiş bazı okuduğum yerlerde 15.500 gibi bir fiyat yazılmış çok fazla geldi. gittiğim doktordan da bi fiyat alıyım çok pahalı olursa dediğin hastaneye de bakarım canım teşekkür ederim

15.500 mü o ne ya doğum o kadar değil
ne ameliyatıymış o öyle 15.000 çok fazla suda doğum o kadar değil uçmuşlar iyice eğer pahalı gelirse orası ben yönlendirirm seni sıkıntı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…