- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.485
- 208
Dört kez normal doğum yaptım. Benim dikiş izi de öyle olur muhtemelen. Tek iyileşsindeDoğum yaptınız mı hiç
Bişey olmaz inşallah yavaş yavaş iyileşir iltihaplanmasından korkmayın benimkide öyleydi yara açılmıştı içi bembeyaz olmuştu sonra dan toparlandı benim dikişlerimide çok kötü diktiler yama gibi hala topak izi duruyor
Teşekkür ederim. Ankarada devlet hastanesinde oldum. Tüplerimi baglattim korunmak amaçlı
Geçmiş olsun inşallah bende aralıkta doğum yapacağım normal istiyorum ama korkuyorhm acıya hiçbir direncim yokDört kez normal doğum yaptım. Benim dikiş izi de öyle olur muhtemelen. Tek iyileşsinde
Sağ olun .. Neden böyle düşünüyorsunuz,bunca şeyi siz atlatmışsınız. Laparoskopi den sonra yaptığım normal doğumlara şükür ettim. Her şeyin normali güzel. Tabi zorunlu durumlarda sezaryan olunur. Doğum sancısı kolay değil ama her sancı girdiğinde bebeğinin sana daha da yaklaştığını düşünürsen katlanabiliyorsun. Sonunda onu kucağına almak,güzel kokusu ile tanışmak var. Böyle düşünmek güç verecektir eminim. İnşallah sağlıkla bir avazda kucağınıza alırsınız. Doğum hakkında sormak istediğiniz şeyler olursa özelden yazabilirsinizGeçmiş olsun inşallah bende aralıkta doğum yapacağım normal istiyorum ama korkuyorhm acıya hiçbir direncim yok
Dikişi aldirirken anlık hafif bir acı olmuştu ama asla zor bişe değil korkulacak bir şey yokBir de göbek deliğinde dikişi olan arkadaşlarım sorun yaşadınız mı? Dikiş alınana kadar yapışma vs oldu mu ? Benim dikiş resmen göbek deligimin içinde ipi görünüyor bir tek. Nasıl olacak bilmiyorum
İnşallah öyle olur,içim rahatladı biraz sağ olunDikişi aldirirken anlık hafif bir acı olmuştu ama asla zor bişe değil korkulacak bir şey yok
Çok geçmiş olsun. Daha çok yeni ve böyle olması normal. Benim de olmuştuSelam herkese
Dün itibari ile laparoskopi ve histeroskopi ameliyatlarımı olmuş bulunmaktayım her iki tüpümde bağlanmış ve rahim içimdeki yapışıklık da temizlenmiş
Bugün öğlen gibi eve çıktık
Ağrıdan ziyade göbek deliğimin yanındaki ve kasığımdaki açılan toplamda 2 delik hareket edince acıyor ama normal hareket halinde değilken ağrım yok
Özellikle yatıp kalkarken ve oturup kalkarken canım acıyor zorlanıyorum
Sizin de böyle olmuş muydu
Benim dikişleri doktor aldı,eriyen degildi bu yüzden bilemiyorum ne zaman erir. Çok geçmiş olsunGöbekteki dikişim erimedi hala sizlerin ne zaman eridi bugün 15 gün oldu
Hala böyle duruyor düğüm gibi birşey var korkuyorum çokBenim dikişleri doktor aldı,eriyen degildi bu yüzden bilemiyorum ne zaman erir. Çok geçmiş olsun
İpi aldırmanız gerekiyorHala böyle duruyor düğüm gibi birşey var korkuyorum çok
Kendi eridi gitti canımİpi aldırmanız gerekiyor
Merhaba süreci anlatır mısın hsgden sonra kapalı dendi bana mesala sonra hiç dış gebelik kimyasal gebelik yaşamadım laporoskopi olacağım siz özelde mi oldunuzBen oldum her iki tupumde kapalıydı ameliyat ile açıldı sonrasında hamile kaldım bir kızım var şuan. Ben özelde oldum göbek deliginin hemen altına küçük bir kesikle yapıyorlar 2 haftaya iyileşiyorsun öyle korkulacak bir ameliyat değil yani
Ben devlette oldum sen özelde mi devlette mi olacaksınMerhaba süreci anlatır mısın hsgden sonra kapalı dendi bana mesala sonra hiç dış gebelik kimyasal gebelik yaşamadım laporoskopi olacağım siz özelde mi oldunuz
Fakültede olacağımBen devlette oldum sen özelde mi devlette mi olacaksın
Ben eğitim araştırma hastanesinde oldum süreçte kolay geçti 1 hafta içinde toparladımFakültede olacağım
Ben eğitim araştırma hastanesinde oldum süreçte kolay geçti 1 hafta içinde toparladım
Ben eğitim araştırma hastanesinde oldum süreçte kolay geçti 1 hafta içinde toparladım
[ICODE][ICODE]
[/ICODE][/ICODE]
[ICODE][ICODE]
[/ICODE][/ICODE]
Samsun omü fakultete doktorum ayse Zehra ozdemir hsg de tikanik çıktı laporoskopi ile açılacak sizinki tikanik miydi psikolojim bozuldu sonrasında açıldı merak ediyorum tüp bebek zor aşama benim doktor bu konuda deneyimli fakat maddi açıdan eşimin ssksı karşılamaz yarisini Ben dış gebelik düşük yaşamadımBen eğitim araştırma hastanesinde oldum süreçte kolay geçti 1 hafta içinde toparladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?