Bebek İkinci El Lansinoh sut sagma pompasi

0melek0

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2014
108
0
11
İzmir
Hamileyken almistim sutum olmadigi icin kullanamadim dar agizli butun biberonlar takilabiliyo ihtiyaci olan varsa uygun fiyata verecegim sut saklama posetlerinle beraber.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla çift başlıklı elektrikliyi 10 liraya satıyorsalar eğer hiç kaçırma al derim arkadaşım.Sıfır fiyatı 150tl çünkü.

Düşünürseniz bende de çiftli elektriklisi var. Herşeyi tam, kutusunda.

O halde neden satış için araya girdin?kaldı ki bu başlıkta satış yapmaya kalkman etik değil kendine konu açabilirsin.kadıncağız uygun fiyata vericem diyor ve yazıyor fiyatı ben de adres soruyorum satmaya niyetin varsa bunlara dikkat edip özel mesaj yollayabilirsin.elektrikli alacak bütçem olsa ya da istesem elektrikli satan birinin konusuna cevap yazardım değil mi?
lütfen biraz saygı biraz nezaket..
yine de tşk ederim öneri için,bütçeme uygun olmadığı için elektrrikli tercih etmiyorum

O halde neden satış için araya girdin?kaldı ki bu başlıkta satış yapmaya kalkman etik değil kendine konu açabilirsin.kadıncağız uygun fiyata vericem diyor ve yazıyor fiyatı ben de adres soruyorum satmaya niyetin varsa bunlara dikkat edip özel mesaj yollayabilirsin.elektrikli alacak bütçem olsa ya da istesem elektrikli satan birinin konusuna cevap yazardım değil mi?
lütfen biraz saygı biraz nezaket..
yine de tşk ederim öneri için,bütçeme uygun olmadığı için elektrrikli tercih etmiyorum

Ben sadece yardımcı olmak istemiştim arkadaşım. Kime karşı bu kadar dolmuşsun anlayamadım. Benim dediğim cümlede arkniyetli hiçbirşey yoktu.Sitede yeniyim ve özel msj nasıl atılıyor bilmiyorum açıkçası. Biri bana atarsa ona cevap verebiliyorum sadece. Yoksa çok şükür sizin kadar aklımda, nezaketim de var.

Back