Bebek İkinci El Lansinoh, Mothercare, Babasling, Avent, DrBrowns, Chicco, Weewell, Anne-Bebek İhtiyaç

Cnm burdaki topigine bakilirsa hic indirim yapmamissin 70 tl ye aldim dedigin mevlut setini burda 60 tl ye aldim demissin nevresiminde sifir fiyati int 35 biberonda o civarlarda ztn neyse sana iyi satislar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm burdaki topigine bakilirsa hic indirim yapmamissin 70 tl ye aldim dedigin mevlut setini burda 60 tl ye aldim demissin nevresiminde sifir fiyati int 35 biberonda o civarlarda ztn neyse sana iyi satislar

10 eksik 10 fazla o civarda bişeye alındı. Bir nevresim bir mevlüt seti ve bir biberona 70 dedim ben size, nevresim sıfır diğerleri sıfır kadar yeni, hala indirim istiyosunuz? En iyisi hayır yapmak gerçekten, hepsini ihtiyacı olan bir arkadaşa vereceğim.

Son düzenleme:

Sıfır fiyatlarını bi toplayın bakalım o halde 60+35+35=130. Dediğim gibi hepsini ihtiyacı olan bir arkadaşa vereceğim!

Biberon 17 tlye satiliyorda sorun o degil burdan 2. El urun almak icin giriyoruz dolayisiyla sifir fiyatindan cok daha makul fiyata almak istiyoruz tepki vermenizin bi manasi yok sifir almak istesem burdan urun almam herhalde ne demek istedigimi anlamissiniZdir umarim

Back