Bebek İkinci El Lansinoh, Mothercare, Babasling, Avent, DrBrowns, Chicco, Weewell, Anne-Bebek İhtiyaç

Diğer uyku setini 90 a almıştım, o nedenle. Bunlar mothercare küçük beşiğe göre yalnız, sizin beşiğin ölçüleri nedir? Bir de elimde lansinoh göğüs kremleri var, bir büyük bir küçük. Onları da ister misin?

evet canım bizede küçük beşikten gelicek ben ayrıyeten mobilya beşik aramaktayım çekmeceli olandan.Ayrıca evet kremleride istiyorum.

Üretim Yeri: İngiltere
Aldığı Ödüller: Mother& Baby Award for Excellence, Baby Best Value
Kalite Belgeleri:
CE,
BEAB Onay Sertifikası,
90/128/EEC & EN 71,
EN 60335-1 / EN 60 335-2-15 ,
AET 89/336/EEC
Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0 ay +

Özellikleri:
Sağılmış anne sütünü, sütlü içecekler ve bebek gıdalarını ısıtmanın en hızlı ve güvenli yolu olan Avent Ekspres Biberon ve Mama Isıtıcı, AVENT biberonları yaklaşık 4 dakikada ısıtır.
Oda sıcaklığında AVENT 125ml ve 260ml biberonlar esas alınmıştır.

Paket içeriği:
Biberon Isıtıcı
Gerekli kablo ve fiş

Garanti Süresi; 24 ay
Piyasa fiyatı 160 tl civarı. Hiç kullanılmadı, kutusuyla göndericem. 120 tl.

Özellikleri:
İstenilen nem oranını otomatik olarak sağlayan programlanabilir nem ayarlayıcısı
Sağlınız içinentegre edilmiş Ionizer ünitesi
Kireç oluşmasını önleyen gelişmiş filtre teknolojisi
Uzaktan kumanda
5 farklı zaman ayarı (2,4,6,8,10 saat)
Kolay kullanımı sağlayan LCD ekran
LCD ekranda oda sıcaklığı göstergesi
Su bittiğinde otomatik kapanma ve sesli uyarı sistemi
360 derece çevrilebilir nem çıkış ünitesi
Estetik ve ergonomik tasarım
5 litre uzun süreli kullanıma özel su tankı

Markanın Ait Olduğu Ülke: Almanya

Sadece deneme amaçlı çaşıltırıldı. Piyasa fiyatı 130 civarı, 100 tl ye vericem.

Ürün Açıklaması :
Bebedor Hijyenik Göbek Bakım Seti

20 adet steril ıslak mendil
10ml hijyenik gÖbek bakım solüsyonu (%70 alkol)
Kullanım Şekli
Steril mendil paketi açılır solüsyon mendile sıkıılır bebeğin gÖbeği siilinir
GÖbek Bağının Kendi kendine düşmesine izin verilir

Paketli sıfır ürün, 10 tl.

CALMA’ NIN FAYDALARI
Bebekler öğrendikleri doğal beslenme davranışını Calma üzerinde uyguladıklarından. Biberon emziğinden anne memesine kolayca dönerler
Sütün akışının bebek kontrol ettiğinden beslenme sırasında durabilir, nefes alabilir ve yutkunabilir
Diğer biberonlarda emzik başı sıkıldığında süt akışı olur. Calma’da süt kendiliğinden akmaz. Sütün akışını bebeğin uyguladığı vakum gücü ve süt akış kontrol sistemi belirler
Calma yalnızca tek boyuttur ve bu boyut beslenme süresi için yeterlidir. Ayrıca her yaştan bebeğin kullanımına uygundur
Hava Kontrol Sistemi ve Süt Akış Kontrol Sisteminin birbirinden bağımsız oluşu, bebeklerde kolik(gaz sancısı) oluşumunu önler

CALMA’NIN TEKNİK ÖZELİKLERİ
Süt Akış Deliği: Süt akışını bebeğin uyguladığı vakum gücü ve süt akış kontrol sistemi düzenler
Esnek Dengeleyici :Bebeğin Calma üzerinde anne memesindeki ile aynı pozisyonu almasını sağlar
Hava Kontrol Sistemi :Calma şişesinin hava almasını sağlar
5. Çoklu Kapak (2 Fonksiyonlu): Şişeyi sıkıca kapatır ve taşıma sırasında Calma’nın hijyenik olmasını sağlar
Koruyucu kapak: Calma’yı korur

Piyasa fiyatı 70 tl. Ben 35 tl ye veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…