Bebek İkinci El Lansinoh ciftli elektirikli gogus pompasi satiyorum

KumraL_KrakeR

Kalbin Temizse Hikayen Mutlu Biter 💕
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
5.095
14.270
248
36
Dogumdan sonra sutum gelmedigi icin almistim 1 aya yakin kullandm garantisi belgeleri icinde 4 yedek sut saklama siseleride icinde sterilize edilip kendi kutusunda durmaktadir dusunenlere verebilirim

Guncel.. 80 lira yaptim arkadaslar ptt kargoyla alici odemeli gonderilir

Bende senin gibi dusunup almamistim hastanede sutum gelmeyince esime soyledimde o aldi:) anlamam ben desede mecbur gidip aldi)

beim zaten sütüm olmuyoki inşallah bunda olur da gece kalkıp mama hazırlamak zorunda kalmam...şimdi bu pompa sütümü artırıyo

Evet canim urun bu. Bebek kuvvetli cekemdigi icin gogusler sisiyor pompayla cektikcede hem gogsun rahatliyor hem sutun daha cok geliyor yedek kaplarinda buzlukta 1 sene bekleyebiliyormus anne sutu ben oyle yapmistim:)

Evet canim urun bu. Bebek kuvvetli cekemdigi icin gogusler sisiyor pompayla cektikcede hem gogsun rahatliyor hem sutun daha cok geliyor yedek kaplarinda buzlukta 1 sene bekleyebiliyormus anne sutu ben oyle yapmistim:)

eşimle görüşmem lazım bu konuyu malum ben çalışmadıgım için onun eline bakıorum :)

resim paylaşabilir misiniz. şimdi neden satıosunuz birde onu merak ettim.

Sutum gelince kullanmadim zaten caalismiyorum evdeyim gerek tok yani cnm onu satip oglusuma ciciler alcam bu yuzden satiyorum resim eklemeyi bilmiyorum ama deniycm simdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…