Bebek İkinci El lansinoh affinity gögüs pompası, avent gögüs kalkanı lcw nike ayakkabı ve kıyafetler

ggulomm

ÖmÜr uMuTTan ÖnCe bİTmElİ
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
818
3
118
Kayseri

80 tl sadece iki kez kullanılmıs sıfırdan farksız

15 tl 1 hafta kullanıldı

35 tl santibebe elektrikli gögüs pompası 1 ay kullanılmıstır hiç bi sorunu yok tertemiz

25 tl 3-6 ay orjinal nike esofman takımı yeniden farksız 4 5 kez anca giyilmiştir

15 tl nike 17 no kız bebek için ayakkabı kullanılmıstır

7,5 tl lcw 19 no 2 kez anca giyilmiştir sıfır sayılır

10 tl sıfır ürün sadece etiketi yok 6-9 ay

5 er lira lcw 18 no ew patiği ve botu

20 tl sadece 2 kez giyildi gömlek ve yelek takımdı pantolonu biz kombinledik 3-6 ay

7,5 liralar lcw sıfır 12 ay etiketli

7,5 tl lcw sıfır sweet 9-12 ay

7,5 tl lcw sıfır 6-12 ay

5 tl lcw 6-9 ay 2 kez anca giyilmiştir yeni gibi

5 tl 68 cm 2 kez giyilmiştir

5 tl 62 cm yeni gibi

5 tl lcw 3-6 ay kullanılmıs temizdir

5 tl lcw 3-6 ay kullanılmıs

5 er lira lcw 3 -6 ay tertemiz

5 tl 68 cm yazıyor ama 3 4 aya daha uygun gibi içi polarlı 2 defa giyilmiş slopet

5 er lira lcw 3-6 ay ikiside yeni gibi

arkadaslar içlerinde ihtiyacınız olan seyler varsa yardımcı olmaya calışırım. sormanız yeterli...

Oglum 4 yasinda kucuk olsa kacirmazdim hepsi yepyeni..hayirli kazanclar..

7,5 tl lcw sıfır ürün 6-9 ay

7,5 tl lcw sıfır ürün 9-12 ay

5 tl lcw sıfır ürün 9-12

7,5 tl lcw sıfır ürün etiketi yok sadece 6-9

2 yas etiketli sıfır ürün 7,5 tl

1 yas etiketli sıfır ürün 7,5 tl

göğüs pompasının son fiyatı nedir canım ? almay düşünüyorum. bişeyler yapamaz mısın daha?

mrb ben kız kıyafetleri hariç erkek çoçugu kıyafetlerinin hepsini almayı düşünüyorum benle itibata gererseniz sevinirim

lansinoh gögüs pompası, lcw ew tipi bot, lcw esofman takımı, lcw sıfır etiketli sweetler ve 12 ay yesil pantolon satılmıstır

satılmadıysa orjinal nıke eşfman takımı,pembe nıke kız bebek ayakkabısı ve son eklemiş olduğunuz nıke bebek ayakkabısıyla ilgileniyorum..fiyat konusunda yapabileceğiniz nedir.hangi şehirdesiniz..

günaydın nike eşortman takımı lcv gri ayakkabı lcv siyah beyaz sweet siyah pantolon duruyormu
cevap bekliyorum canım

merhabalar santibebe göğüs pompası satıldı mı...
Merhaba pompa duruyor yanlız göğüse gelen yerde ek silikon bi gogus kalkanı ilavesi vardı o yok maalesef. Ama bu apart sagima engel değil.bi nevi konfor amaçlı. Bende bu şekilde kullandım. Hiç bi sorunda yasamadim bilginiz olsun

günaydın nike eşortman takımı lcv gri ayakkabı lcv siyah beyaz sweet siyah pantolon duruyormu
cevap bekliyorum canım

Günaydın canım. Eşofman ayakkabi duruyor. Siyah pantolon dediğin sanırım koyu yeşil olandi o satıldı diğer açık renkli olan duruyor. Sweet de satıldı maalesef.

hakikaten çok tatlılarmış. oğlum olsaydı düşünürdüm. oğlan anaları kaçırmayın şu neffis şeyleri:)

nike eşortmanı enson kaça bırakırsın birde sayfama bakıp beğendiğn birşey varsa takas düşünürmüsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…