- Emoji Skoru
- 28.933
- Puanlar
- 598
@mugehatun hala hatasını kabullenmiyor suna bak ya... Ben her naneyi yiyeyim ama sen beni affetmedigin için sen suçlu ol. Yok öyle bir dünya. Otursun pasa pasa ödesin hatasının bedelini simdi.
Burda hep dediler ya o çocuk ondan mi diye. Kendi de inanamamış çocuğun kendinden olduğuna baksana. Ne kadar da muhteşem bir çift. Igrencliklerinde boğulsunlar.
Hadi o kendi günahının bedelini ödüyor, sen ne oduyorsun müge? Senin hic bir suçun yok. Bundan sonra sil onları tamamen hayatından. Mutlu olmak en çok senin hakkin.
Burda hep dediler ya o çocuk ondan mi diye. Kendi de inanamamış çocuğun kendinden olduğuna baksana. Ne kadar da muhteşem bir çift. Igrencliklerinde boğulsunlar.
Hadi o kendi günahının bedelini ödüyor, sen ne oduyorsun müge? Senin hic bir suçun yok. Bundan sonra sil onları tamamen hayatından. Mutlu olmak en çok senin hakkin.
bedduami educuguk konu sahibine mail atan sahsiyetemi himm durun.
Gecen bi psikologtan dinledim..erkeklerde asktan daha guclu bi duygu var ve oda vicdan demisti...ama vicdanini duyabilmesi icin ona savunma mekanizmasini one cikaracak seyler yani suclamalar yapmayin aksine maduru oynayin erkege karsi en buyuk silah budur sessiz kalmaktir.bu onu yeterince kopekler gibi pisman eder demisti..ve bende cok katiliyrm bu duruma..erkeklerde bi kollama duygusu var yaratilistan..caresiz kadinlara asla hayir diyemiyor erkeklerin bicogu.ezik ezik olsun kadinlar demiyrm ama onlara saldirmak suclmak vizdani susturup savunmayi one cikariyor.oyuzden kufurlu cevap falan yazma bence.vicdani hemen sonuverir aman buymus iste neye uzulmusum der..sessizi oyna..birak yansin vicdan azabiyla..