Saç Rengi ve Saç Boyama lanet kuaförler :@:@:@

• Konu Sahibi Konu Sahibi sangs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benım ya bugun benım moralımı o kadar cok duzelttınkı sen allah gonderdı heralde senı cok cok tesekkur ederım opuyorumnanaktan
ınsallah dedıgın gıbı olur da benımkıde akar.beyaz sabunla yıkıyorum 2 gundur bıraz aktı ama hala koyu tabıkı en azndan sımsıyah parlamıyo sarı sarı parlıyo bugun
senın saclarına hayran oldum zaten masallah ınsallah senınkı gıbı olur benımde saclarım :Saruboceq:
uzulmuyorum artık canım benım cok tesekkur ederım bende cok optum opuyorumnanaktan

rica ederim bebşim :asigim: beyaz sabunu ben de duydum evet,akıtıyormuş.hadi bakalım kolay gelsin a.s.

kızlar beyaz sabun cıdden cok ıse yarıyo baya akıttım ben bugun gunes ısıgında farkettm cok sevındım cokkkkk

her kuafore gidilmiyor ya benim burda bi tane sevdigim kuafor var boyatırken ona gidicem..bence bekle sacların biras kendine gelsin sonra tekrar boyatırsın

her kuafore gidilmiyor ya benim burda bi tane sevdigim kuafor var boyatırken ona gidicem..bence bekle sacların biras kendine gelsin sonra tekrar boyatırsın

evet canım beklıcem bı sure bakım yapcam 1 ay falan gecsın oyle boyatırım ıı bı kuafore!!

ya kılzar Allah için biri söylesin şu biocarin boya silicisni nerden alablirm? küllümango söyleyp dryo,kendsnide özel mesaj attm nerden alabilrm,o nerden almış söylemyorr

cnm cok ıyı anlıorum bunları dırek gıdı mahkemeye vereceksın yada kuaorler dernegı falan ne varsa ıste ona...ya ne yuzsuz ne arsızları var aralarında bıde senı haksız cıkarıyor pıslıkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…