kuşum önce bi sakinleeşş,derrinnn nefes al bakalım a.s.
çoğu kişi gibi kuaför mağduru olmadım hiç,inşallah da olmam ama burda çok okuyorum cidden üzülüyorum da.neden böyle yapıyorlar anlamış değilim :bbo:
senin durumuna gelince,yanlış anlamadıysam oryalli saçın üzerine boya yaptırmışsın?
benim de saçım 2 hafta öncesine kadar doğal rengim üzerine oryal ile röfleydi.çok sıkıldığım için dore kahve yaptırdım.ilk yapıldığında özellikle oryalli yerler resmen siyahımsı kahveydi.şimdi ise iyice açıldı.oryalli yerler kolay kolay boya tutmuyor derlerdi,cidden öyle.(sene başında da bakır rengi yaptırmıştım,inanır mısın 1 hafta bile durmadı saçımda,anında sapsarı oryallerim çıktı yine)
şuanda saçım ilk boyandığı güne göre daha açık kahve.o yüzden dert etme derim:asigim:
sinameki topiğimde görmüşsündür saç rengimi,eğer daha fazlasını istiyorsan (sarı halini görmeyi filan) albümümde var bebem.üzülme tamam mı opuyorumnanaktan
canım benım ya bugun benım moralımı o kadar cok duzelttınkı sen allah gonderdı heralde senı cok cok tesekkur ederım opuyorumnanaktan
ınsallah dedıgın gıbı olur da benımkıde akar.beyaz sabunla yıkıyorum 2 gundur bıraz aktı ama hala koyu tabıkı en azndan sımsıyah parlamıyo sarı sarı parlıyo bugun
senın saclarına hayran oldum zaten masallah ınsallah senınkı gıbı olur benımde saclarım :Saruboceq:
uzulmuyorum artık canım benım cok tesekkur ederım bende cok optum opuyorumnanaktan