• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama lanet kuaförler :@:@:@

• Konu Sahibi Konu Sahibi sangs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boya siliciyle saçındaki boyayı sildir.(biocarin marka) oyle düşünüldügü gibi zarar vermiyor. boşuna saçındakı boyayı akıtıcam diye hem saçını yıpratma hemde psikoljını bozma. ben 2 ay içinde 2 defa boya silici kullandım .hiç yıpranmadı.

canım tesekku ederım fıkırlerın ıcın de boya sılıcı ne?nerde bulabılırım ılk defa duyuyorum

geçmiş olsun canım işte ben bu yüzden kuaförlerden soğudum hep kendim boyuyorum evde bencede küllümangonun dediği gibi boya siliciyle hiç bişey olmaz eski haline döner sende istediğin rengi gönül rahatlığıyla boyarsın

tesekkurler tatlım da su boya sılıcı cok ılgıncmıs marketlerde var mı acaba?nası uygulanıyo?

Canım bende aynı dertten yakınmısştm gecen sene bu zamanlarda kızıl istemiştm sarıya yakın turuncu yapmıstı.. ama senn drm biraz daha farklı şimdilik çok takma canım.. zamanla düzelecektir insallah.. bi senede olsa sabret.. sacına bişi yapma boya vs

1 sene mı???yapma canım ya ben zaten ılk defa actırmıstım sacımı onun ustune bı kendım boyadım bıde su salak kuafor boyayıp sıyah yaptı ılk boyamada saıydı ıkıncıde bal kopugu yaptım ben suan kopkoyu ıgrenc bısey.yaz geldı ben acık renk ıstıyodum ılk defa sacım acık renk olmus 1 yıl beklıcem mı o serefsz yuzunden ya

Şu sıralar elleme bencede..Ah bu kuaförler.Resmini koyda nasıl bir görelim.Belki yakışmıştır =)Oryalle açtırcaksan çok iyi bakım yaparsan yıpranma o kdr olmuo..

boya silici saçının katıkullerine yapışan suni pigmentleri küçülterek akmasını saglıyor. yani yıkayarak 1 2 yılda anca akıtabılcegin boya mıktarını yarım saat içinde saçından akıtabılıyorsun. içinde açıcı yok. saçtaki sunı pigmenlet aktıgı için ortaya boyanın açtıgı pigmentsiz saç kalıyor. üstünede ıstedıgınız rengin 2 3 ton açıgını boyamanız gerekli. ben bıocarın markasının kullandım dığerleri nasıl bılmıyorum.

Şu sıralar elleme bencede..Ah bu kuaförler.Resmini koyda nasıl bir görelim.Belki yakışmıştır =)Oryalle açtırcaksan çok iyi bakım yaparsan yıpranma o kdr olmuo..

canım kotu olmadı zatende dogal sac rengımden bıraz daha koyu oldu yanı pek degısıklık falan olmadı ben koyuluk ıstemıyodum sadece 1ay gecsınde boyarım ben

boya silici saçının katıkullerine yapışan suni pigmentleri küçülterek akmasını saglıyor. yani yıkayarak 1 2 yılda anca akıtabılcegin boya mıktarını yarım saat içinde saçından akıtabılıyorsun. içinde açıcı yok. saçtaki sunı pigmenlet aktıgı için ortaya boyanın açtıgı pigmentsiz saç kalıyor. üstünede ıstedıgınız rengin 2 3 ton açıgını boyamanız gerekli. ben bıocarın markasının kullandım dığerleri nasıl bılmıyorum.

anladım canım tesekkurler arastırcam bu renk sılıcıyı

hayret ya nasıl beceriyorlar.Erkek kuaförlerde iş yok bence bişeyden anlamıyorlar...

bencede anlamıyolar tatlım etmedıgım beddua kalmadı yok yere mahvettı saclarımıda sınırlerımı de.sadece boya parasını verdım zaten normal boyamanın yarısını ama o bıle haram olsun

yaa canım benimde saçım akmış bakır kahveydi baya açılmıştı kızıllıkları kapansın istedim doğal bi kumral tonu istemiştim sonuç kopkoyu siyaha yakın bi saç olmuştu çok ağlamıştım 3 gün sonra tekrar kuaföre gittim iki kez yıkama setinde şampuanla karıştırılmış bişiyle yıkadılar saçımı baya açıldı eski boyanmamış tonuna döndü nerdeyse ve yıpranmadı sadece biraz kurudu uçları bende kestirdim uçlarından. istersen sende bi sor kuaförüne belki dediğim uygulamadan yapabilir çok geçmiş olsun:sm_confused:
ayyyy aynı benim durumum gibi saçlarım sarı röfleydi bakır denedim değişiklik olsun die zamanla aktı tabe alttaki renkte açık olunca hadi dedim bakır akıyo kendi rengime boyatayım kumral olayım yine ama adam bir boyadı resmen siyah oldu ne renk bu dedim akıcak dedi zamanla bidaha boyatmadım 1 yıl oldu kendi rebgime döndüm sonunda bilseydim şu sildirme işini yapardım offf :( nerde canım senin kuaförün merak ettim
bencede anlamıyolar tatlım etmedıgım beddua kalmadı yok yere mahvettı saclarımıda sınırlerımı de.sadece boya parasını verdım zaten normal boyamanın yarısını ama o bıle haram olsun

hangi kuaföre gidiosun canım ya da gitmiştin deyim bidaha gitmessin sanırım :))))
bende o kadar çok korkuyorumki kuaföre gitmeye normal boyamaya bile gidemiyorum yengemin kardeşine gidiyorum oda bana çok uzak bir ona güveniom gene boyam geldi röfle yaptırmak istiyorum yaz gelio açmak lazım saçı :) ama düzgün ve yakın bi yer bulmak imkansız güzel kesiyorsa boyayamıyorlar mutlaka mahvedicek bir şey buluyorlar yaa

tatlım arkadasım goturdu benı hatayda bı kuafore kucuk bıyerdı zaten daha once gtmemıstım ısmını bılmıyorum ya boyle kucuk yerlere gtmemek gerek pahalı da olsa ona gtcem artık paramı bırıktırıyım cok ıyı bı yere gıdıp yaptırcam

tatlım arkadasım goturdu benı hatayda bı kuafore kucuk bıyerdı zaten daha once gtmemıstım ısmını bılmıyorum ya boyle kucuk yerlere gtmemek gerek pahalı da olsa ona gtcem artık paramı bırıktırıyım cok ıyı bı yere gıdıp yaptırcam

Canım ben 4 ay önce bir kuaföre gittim saçlarım altın karamel olcaktı. Çok lüks bir yerdi istanbulda belki bir çok insanın tanıdığı bir yer.. Bana bu saç önce orealle açılıp üzerine boya atılcak dendi ve ona göre bir fiyat verildi. Ve boyadılar.. Saçım yıkandı ve inanamadım.. Bildiğin siyaha çalan bir kızıl olmuştu saçlarım. Saçımı orealle falanda açmadılar. Yaptığı tek bir boyaydı, 30 milyonluk işleme 120 milyon para aldılar.

Ben yılda en az 2-3 defa kuaföre giderim saçımın rengini değiştirmek için nerden baksan 12-15 kuaför denedim.1 tanesimi istediğimi yapamazz 1 tanesimi yaa. Adama gidiyorum diyorum ki şu sarı tonunu istiyorum ama eğer olmıcaksa turunculuk falan olcaksa boyamayayım yazık etmeyeyim saçlarıma yaparız diyo yaptırıyorum. Ama yok olmuyor. Herzaman soruyorum olmayacaksa yapmayalım ama olur diyor.

Yeni bir yol buldum.Saçımı yaptırmadan önce birçok resim gösteriyorum. Diyorum ki: bu renk istiyorum sizde olur diyorsunuz ama eğer olmadı saçımla bu renk olana kadar uğraşacak mısınız?

En iyisi güvenilir bir kuaför bulmak ve devamlı onda yaptırmak. 10 tane kuaför varsa etrafımda abartmıyorum en fazla 2 tanesi işe yarar. İnsanların paralarını yiyorlar hiç birşey başaramadan.. Canım sanada tavsiyem saçını yaptırmadan önce söyle kuaföre olmazsa saçımı eski haline getiriceksiniz dimi falan. Yok öle olmayan şeye dünya para vermek.. Ve sakın bu yanılgıya düşme. Pahalı yerlerin yaptığıyla ucuz yerlerin yaptığı aynı şey. Bir arkadaşım istediği platin sarısını yaptırmak için 2 ünlü kuaföre gitti o kadar paralar harcadı olmadı. En son bir mahalle kuaföründe çok komik bir fiyata yaptırdı tamda istediği gibi oldu..

canım geçmiş olsun
bende 1 hafta önce kuaföre gitmek gibi bir hata yaptım
siyah sacımı actırıp bakır istedim
saçlarım ersmen turuncu oldu felaket bir renk
allahtan ben ertesi gün birkaç koyu tona boyayabildim
ama senin durum farklı tabi siyaha yakınsa üstüne fazla renk tutmaz
ama sakın hemen sacını actırma bi arkadaşın dediği gibi boya siliciyi ben de duydum hiç yıpranma olmuyormus ama tabi maliyeti daha yüksek
ve ben 1 bardak soğuk suya 1 paket kabartma tozu koyup sacına yediriyorsun 1 saat bekelyip yıkıyorsun o da akıtıyor sacı ben denemiştim kırılmıştı rengi
beyaz sabunda işe yarıyor diyorlar onu da yap
sonucta bunlar insanı uğrastırmayan yöntemler
ama çok üzme kendini her şeyin bir çaresi var sonucta
ama tabi biraz zamana da ihtiyacın var

Canım ben 4 ay önce bir kuaföre gittim saçlarım altın karamel olcaktı. Çok lüks bir yerdi istanbulda belki bir çok insanın tanıdığı bir yer.. Bana bu saç önce orealle açılıp üzerine boya atılcak dendi ve ona göre bir fiyat verildi. Ve boyadılar.. Saçım yıkandı ve inanamadım.. Bildiğin siyaha çalan bir kızıl olmuştu saçlarım. Saçımı orealle falanda açmadılar. Yaptığı tek bir boyaydı, 30 milyonluk işleme 120 milyon para aldılar.

Ben yılda en az 2-3 defa kuaföre giderim saçımın rengini değiştirmek için nerden baksan 12-15 kuaför denedim.1 tanesimi istediğimi yapamazz 1 tanesimi yaa. Adama gidiyorum diyorum ki şu sarı tonunu istiyorum ama eğer olmıcaksa turunculuk falan olcaksa boyamayayım yazık etmeyeyim saçlarıma yaparız diyo yaptırıyorum. Ama yok olmuyor. Herzaman soruyorum olmayacaksa yapmayalım ama olur diyor.

Yeni bir yol buldum.Saçımı yaptırmadan önce birçok resim gösteriyorum. Diyorum ki: bu renk istiyorum sizde olur diyorsunuz ama eğer olmadı saçımla bu renk olana kadar uğraşacak mısınız?

En iyisi güvenilir bir kuaför bulmak ve devamlı onda yaptırmak. 10 tane kuaför varsa etrafımda abartmıyorum en fazla 2 tanesi işe yarar. İnsanların paralarını yiyorlar hiç birşey başaramadan.. Canım sanada tavsiyem saçını yaptırmadan önce söyle kuaföre olmazsa saçımı eski haline getiriceksiniz dimi falan. Yok öle olmayan şeye dünya para vermek.. Ve sakın bu yanılgıya düşme. Pahalı yerlerin yaptığıyla ucuz yerlerin yaptığı aynı şey. Bir arkadaşım istediği platin sarısını yaptırmak için 2 ünlü kuaföre gitti o kadar paralar harcadı olmadı. En son bir mahalle kuaföründe çok komik bir fiyata yaptırdı tamda istediği gibi oldu..

cok tesekkur ederım canım tavsıyelerın ıcın usenmeyıp uzun uzun yazmıssın cok saol
evet haklısın bı dahakı sefere cok ıyı arastrıp gıtcem kuafore.bu gıttıgım salak adama fotograf gosterdım yaparız yaparız dedı 3kurus para ıcın sacımızı mahvedıyolar bogazlarında kalır ınsallah
bıraz sacım kendıne gelsın o zaman adam gıbı bı kuafore gtcem tatlım cok tesekkur ederım tecrubelerını paylastıgın ıcın

canım geçmiş olsun
bende 1 hafta önce kuaföre gitmek gibi bir hata yaptım
siyah sacımı actırıp bakır istedim
saçlarım ersmen turuncu oldu felaket bir renk
allahtan ben ertesi gün birkaç koyu tona boyayabildim
ama senin durum farklı tabi siyaha yakınsa üstüne fazla renk tutmaz
ama sakın hemen sacını actırma bi arkadaşın dediği gibi boya siliciyi ben de duydum hiç yıpranma olmuyormus ama tabi maliyeti daha yüksek
ve ben 1 bardak soğuk suya 1 paket kabartma tozu koyup sacına yediriyorsun 1 saat bekelyip yıkıyorsun o da akıtıyor sacı ben denemiştim kırılmıştı rengi
beyaz sabunda işe yarıyor diyorlar onu da yap
sonucta bunlar insanı uğrastırmayan yöntemler
ama çok üzme kendini her şeyin bir çaresi var sonucta
ama tabi biraz zamana da ihtiyacın var

cok tesekkur ederım canım benım sana da cok gecms olsun allah bıldıgı gıbı yapsın bu becerıksızlerı
kabartma tozunu ılk defa duyuyorum bende beyaz sabunla yıkıyorum sacımı.2 defa yıkadım baya farkettı sankı sımsıyah degıl artık.kabartma tozunu da denıcem guzelım cok tesekkur eerım ınsallah senınde boyan bır an once akar guzel saclara kavusuruz opuyorumnanaktan

[/B]
cok tesekkur ederım canım benım sana da cok gecms olsun allah bıldıgı gıbı yapsın bu becerıksızlerı
kabartma tozunu ılk defa duyuyorum bende beyaz sabunla yıkıyorum sacımı.2 defa yıkadım baya farkettı sankı sımsıyah degıl artık.kabartma tozunu da denıcem guzelım cok tesekkur eerım ınsallah senınde boyan bır an once akar guzel saclara kavusuruz opuyorumnanaktan

rica ederim canım
bu uyuz kuaförlere o kadar para döküyoruz bi halttan anladıkları yok
bi de suçlarını kabul etmezler
ben kabartma tozunu da kk da okumustum canım
inş sende de işe yarar olumunekankayizsmile

[/B]

rica ederim canım
bu uyuz kuaförlere o kadar para döküyoruz bi halttan anladıkları yok
bi de suçlarını kabul etmezler
ben kabartma tozunu da kk da okumustum canım
inş sende de işe yarar olumunekankayizsmile

evet tatlım haklısın kendımız daha guzel boyarız bu uyuzlardan.
kabartma tozunuda haftasonu denıcem canım.insallah işe yarar tesekkur ederım tatlım olumunekankayizsmile

kuşum önce bi sakinleeşş,derrinnn nefes al bakalım a.s.
çoğu kişi gibi kuaför mağduru olmadım hiç,inşallah da olmam ama burda çok okuyorum cidden üzülüyorum da.neden böyle yapıyorlar anlamış değilim :bbo:
senin durumuna gelince,yanlış anlamadıysam oryalli saçın üzerine boya yaptırmışsın?
benim de saçım 2 hafta öncesine kadar doğal rengim üzerine oryal ile röfleydi.çok sıkıldığım için dore kahve yaptırdım.ilk yapıldığında özellikle oryalli yerler resmen siyahımsı kahveydi.şimdi ise iyice açıldı.oryalli yerler kolay kolay boya tutmuyor derlerdi,cidden öyle.(sene başında da bakır rengi yaptırmıştım,inanır mısın 1 hafta bile durmadı saçımda,anında sapsarı oryallerim çıktı yine)
şuanda saçım ilk boyandığı güne göre daha açık kahve.o yüzden dert etme derim:asigim:
sinameki topiğimde görmüşsündür saç rengimi,eğer daha fazlasını istiyorsan (sarı halini görmeyi filan) albümümde var bebem.üzülme tamam mı opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Back