Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızıl kapanmıyor. Yansiyor alttan hep. Ya 3.0 ile boyanacak ya kesilecek ya da acici ile açılıp boyanacak.merhaba yıllardır saçlarımı kızıl kullanıyordum şuan saç uçlarımda iki parmak kadar akmış bir kızıl bulunuyor. 7.1 küllü kumrala boyamak istiyorum ancak kapatıp kapatmayacağından emin değilim. Daha önce denemiş olan varsa yardımcı olabilir mi?
7.1 tek başına kapatmaz 6.0 ile karistirmaniz gerekiyormerhaba yıllardır saçlarımı kızıl kullanıyordum şuan saç uçlarımda iki parmak kadar akmış bir kızıl bulunuyor. 7.1 küllü kumrala boyamak istiyorum ancak kapatıp kapatmayacağından emin değilim. Daha önce denemiş olan varsa yardımcı olabilir mi?
Merhaba bu konuda bilgili olduğunuzu söylemiş arkadaş bana da yardımcı olur musunuz :)7.1 tek başına kapatmaz 6.0 ile karistirmaniz gerekiyor
Kızıl istiyorsanız açma işlemi gerekiyo cnm jel boya çok çabuk akar kalıcı olmazMerhaba bu konuda bilgili olduğunuzu söylemiş arkadaş bana da yardımcı olur musunuz :)
Pandemi dönemi malum bende saçımı kendim boyamak istiyorum. Şu an hiç boya yok saçımda. Açık kestane saç rengim. Kızıl yapmak istiyorum. Açmam gerekir mi ? Daha önce hiç saç açma işlemi yapmadım. Bir de jel boya çıkmış onunla boyayayım diyorum ama önereceğiniz başka bir boya varsa onu alayım.
Anladım canım. Evde kendim açabilir miyim sence boyama işini erteleyeyim mi ne dersinKızıl istiyorsanız açma işlemi gerekiyo cnm jel boya çok çabuk akar kalıcı olmaz
AçarsınAnladım canım. Evde kendim açabilir miyim sence boyama işini erteleyeyim mi ne dersin
Rica ederim siz malzemeleri alın msj atın yardımcı olurum uygulama işleminde kızıl boyanizida alınÇok teşekkür ederim
Hadi hayırlısı inş becerebilirm