Merak ediyorum bu parfümü nasıl poison gibi çok methedilen bi parfüm. Kullananlar memnunlar mı? Açık parfümericilerde en iyi taklit hangi markanın bilen var mıdır ?
ben bu parfumu çok kullandım ve gerçekten severek kullandım ama taklidi çok olduğu için öyk geldi artık kullanmıyorum... bununla birlikte en çok taklidi olan diğer parfum angel.. ondanda gına geldi..
orjinal kullandım ben. açık çıkınca açıklar birebir olmuyor ya cogunlukla, koku yüzden tiksinti verdi bana.. ama açık alacaksanda birebir aynı koksun dimi?
anladım canım. Ozaman ben taksime gittiğimde önce d&pde denerim bu kokuyu hemen yanında da bargello var ordanda bakarım biri bi bileğime diğeri bi bileğime hangisi daha iyiyse onu alırım. Teşekkür ederim hepinize
bu parfumu eşim doğum günümde almıştı ama memnun kalmadım. kalıcı bir parfüm değil. dolabınızı açtığınızda kokusu felan gelen parfümlerden değil.orjinalini almıştı ama ona rağmen memnun kalmadım.
hypnose benimde çok severek kullandığım parfümlerden biri hatta çoğu kişi "gelin parfümü" olarak bahseder... hafif hoş bir koku, açık olarak hiç almadım ama eskiden athenadan açık parfüm alıyordum yine açıkların arasında en iyi markalardan diyebilirim... ayrıca boynerde kampanya var yılbaşı için hypnose setlerinin fiyatı 69 tl içerisinde 30 ml parfüm duş jeli ve vücut losyonu var hypnose sevenler için güzel bir fırsat kaçırmayın bence
Bu parfümü ben freş vanilya kokusu olarak tanımlıyorum. Tatlı, freş, vanilyalı değişik bir parfüm . Tek kötü tarafı çok düz bir parfüm. Notaları değişmiyor. Sürekli kullanımda sıkıcı olabiliyor