• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LANCOME HYPNOSE hakkında ne düşünüosunuz????

Yok yahu ağır bi koku değil bu öyle bayık keskin bayram şekeri gibi miğde bulandırıcı bi yanı yoktur bu kokunun.. askine limonsu sanki ferah bi kokudur.. şaşırıyorum ağır diyenlere o_O herkesin koku algısı nekadarda farklıymış..
Hipnozu ben de begenirim. Oyle aman aman dehset bir parfum degil ama bana gore kotu kullanilmayacak bir parfum degil.. bide bu parfumu cok agir demislerde ben hic agir bulamiyorum yaa. Tam tersi fresh vanilya kokusudur hipnoz
Ve lancome un en cok satan kadin parfumudur. Hatta dunyada en cok satan kadin parfumlerinde listenin baslarindadir

Velhasilkelam bana gorede agir mide bulandirici bir koku degil ki zamaninda kullandim hipnozu. Sadce kullandikca bikiyorsun

Yok yahu ağır bi koku değil bu öyle bayık keskin bayram şekeri gibi miğde bulandırıcı bi yanı yoktur bu kokunun.. askine limonsu sanki ferah bi kokudur.. şaşırıyorum ağır diyenlere o_O herkesin koku algısı nekadarda farklıymış..
Canım kişiden kişiye değişiyo işte etrafımda bu kokuyu sevmeyen çok ağır bulanlar var o yüzden yazdım herkes kaldıramaz diye ama ben seviyorum mesela bide aşırı kalıcı

Ben sadece iki kere mağazada denemiştim almamıştım. Birinci denememde yeni duş almıştım. Tenim temizdi. Bileğime sıktım. Durdukça hafifledi, güzelleşti. Eşim de aynı şeyi söyledi. İkinci denememde mart sonu falandı ve iş çıkışında gittiğim için çok az terliydim, bir önceki gün banyo yapmıştım. O gün beğenemedim. Midem bulanmadı ama ağır geldi.

Velhasıl kelam böyle kışlık parfümler çok temizken ve kış mevsiminde denenmeli sonucunu çıkarıyorum...

Hipnozu ben de begenirim. Oyle aman aman dehset bir parfum degil ama bana gore kotu kullanilmayacak bir parfum degil.. bide bu parfumu cok agir demislerde ben hic agir bulamiyorum yaa. Tam tersi fresh vanilya kokusudur hipnoz
Ve lancome un en cok satan kadin parfumudur. Hatta dunyada en cok satan kadin parfumlerinde listenin baslarindadir

Velhasilkelam bana gorede agir mide bulandirici bir koku degil ki zamaninda kullandim hipnozu. Sadce kullandikca bikiyorsun
Evet kuzum ağır değil tatlı da değil ferah bi limonsuluk var bu parfümde hatta sanki vanilya hiç yok denilcek kadar az durdukçada hafifleyen bir kokudur hpynose.. Öyle kokusuna baktım, denedim demekle bir parfümü tanımış sayılmıyoruz.. Ben bu parfümü en az 2 sene kullandım ya insanın teniyle bütünleşebilen bir kokudur ve yine söylüyorum her tende güzel durmazz :KK19:

Son düzenleme:
Canım kişiden kişiye değişiyo işte etrafımda bu kokuyu sevmeyen çok ağır bulanlar var o yüzden yazdım herkes kaldıramaz diye ama ben seviyorum mesela bide aşırı kalıcı
Herkesin koku algısı çok farklı gerçekten kuzum.. Çok uzun süreler kullandım ben hypnose u ferah hafif ve aşırı kalıcı bir kokudur kesinlikle :KK15:

Bende kullandım tam kış kokusu fazla sıkmayacaksın biraz boynuna biraz bileğine sıkınca yetiyor fazla sıkınca rahatsız edebiliyor

Back