LANCOME HYPNOSE hakkında ne düşünüosunuz????

laizylion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
157
5
66
İstanbul
arkadaşlar aslında lancome hypnose adlı parfümü beğendim... kışın ve gece kullanmak için uygun bi koku çok da beğendim fakat sıktıktan bi süre sonra midemi bulandırdı yaa bulantı yaptı resmen bi kötü oldum yıkadım elimi bileğimi ama çıkmıyo yav aşırı kalıcı bi parfümmüş yaaa.... iki gün geçti üstünden hala çok az da olsa alıyorum kokusunu.... kullanmak istiyorum aslında bu parfümü ama midemi bulandırdı bi süre sonra kokusu.... neden öyle oldu acaba ?? sizin bu parfüm hakkındaki görüşleriniz neler ???

ben 1 ay önce aldım sevgililer gününde çok beğeniyorum eşimde öyle
evet kış kokusu yaza ağır kaçar
çok ta kalıcı evet
ben gündüz de kullanıyorum hypnose'u rahatsız etmiyor beni ama ben ağır kokulardan hoşlanırım güzel duruyo üstümde koku kendime güvenim artiyor gibi çok kişilikli karakteristik bi koku bence bayılıyorum ben kokusuna
mide bulantımda hiç olmadı ilk defa duydum parfümden midesi bulananı
daha bugünde hamile olan arkadaşım parfüm olarak ne kullanıyorsun çok ferah geldi kokun diye sordu çok beğendi halbuki kokuya karşı hassasiyeti var bu aralar ilk ayları,arkadaşımı rahatsız etmediyse çevremdeki kimseyi rahatsız etmez diye düşünüyorum.

aynen ben de beğenerek almıştım .sonra verdiğim paraya acıdım. dediğiniz gibi çok da kalıcı. kişiye göre değişir. rahatsız edici bir koku da değil zaten ama ben hiç beğenmiyorum

adı üstünde hipnose:) bende çok beğenerek kullanıyorum kimisi de mide bulandırıcı olarak nitelemiş , eşimde bayılıyo bu kokuya

topiklerden bazen yorumlar okuyorum kokularla ilgili, sipariş ediyorum ama beğenmediğimd e oluyor , bazı yorumlar çok abartılı oluyor mesela chloe love çok beğenilmişti topiklerde bende aldım ama farklı bir koku değil sanki sıradan, sonrasında burbery body aldım çok naif vs. yorumları da dikkate alarak o da çokhoşuma gitmedi
sonuç olarak o kadar çok parfüm var ki birinin beğenmediğini diğeri beğenerek hatta bayılarak kullanıyor

bende kullanmayı denedim bir ara ama alışamadım çok keskin bir koku geldi miğde bulandıracak kadar değil tabii.(bence)

ben biraz beğenerek,biraz da satıcıların gazına gelerek almıştım, ve daha ilk kullanışımda pişman oldum,hiç hoşuma gitmedi nedense

ha berbat ya da mide bulandırıcı diyemem,populer olup da bundan çok daha kötü kokular var ,ama sanırım bana uymadı bu koku

Bir zamanlar vazgeçilmezimdi çok severek kullandım 2 yıl her duyan soruyordu kokusunu sen ne kokuyorsun böyle diye özellikle erkekler çok begeniyordu bu parfümü tabi herkezden bu kadaar olumlu yorum alınca çevremdeki bütün bayanlarr hypnose kullanmaya başladı gittiler aldılar aynısından Bende vazgeçtim koca bir hypnose ordusu pek hoş olmazdı sanırım Eğer tabi siz çocuksu şekerli kokuları seviyorsanız tabikide size göre değil

hayır arkadaşım ben çocuksu şekerli kokulardan nefret ederim... tam tersi hafif ferah fresh ve baymayan asil parfümleri severim... senin iki yıl kulllandığın parfümü bazıları on yıl daha severek kullanır bazıları bi gün bile kullanamaz benim gibi, ağır gelebilir bazılarına

bana da eşim hediye etmişti, kuzenimde görüp almıştım çok güzel gelmişti, ancak bende pek kalıcı olmuyor.. kalıcı değil ...

Ben çok seviyorum hypnose u ama kış bittiği için ara vermek zorundayım bir dahaki kışa kadar elveda hypnose yaz için biraz ağır kaçıyor bence

Seviyorum ben ama ağır tabi herkesin kaldırabileceği bir koku değildir bencede biraz önce sıktım özlemişim

Yok yahu ağır bi koku değil bu öyle bayık keskin bayram şekeri gibi miğde bulandırıcı bi yanı yoktur bu kokunun.. askine limonsu sanki ferah bi kokudur.. şaşırıyorum ağır diyenlere herkesin koku algısı nekadarda farklıymış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…