• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lancome attraction

incirlibitter

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
1.181
20
158
47
bu kokuyu kullanan var mı... nasıl.. taviye eder misiniz.. yorumlarınızı paylaşınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben kullanmadım ama daha dün baktım kokusuna hoşuma gitmedi..yani bi özelliği yok gibi..ayrıca bi kaç kullananlardanda, beğenerek almıştım yarı olmadan sıkıldım kullanamıyorum diyenler var..

valla benide hayal kırıklığına uğrattı çünkü lancome un miracle ve so magic e bayılıyorum..ama zaten şişe itibariylede kendini belli ediyo bence..ben kadınsı bi kokuyum (anne kokusu gibi) diyor sanki..ama tabi zevk meselesi bi bak belki hoşuna gider..bide eskide bi koku

Seertmece merhaba. Ben Lancome Attraction'ı yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum hem de bayıla bayıla. Bütün arkadaşlarım( hem bayanlar hem erkekler) tenime çok yakıştığını söylüyorlar. Hergün mutlaka birileri ne kullandığımı sorar.( yani tanımadığım kişiler). Ayrıca benim için en önemli yorum annemin yaptığı : mis kokulu kızım benim der bana hep. (Çünkü annem kolay kolay parfüm beğenmez). Ben orijinalini kullanıyorum ve çok memnunum. Sevgiler.

çiçek kokusu hafif ağır ve kalıcı. çok kadınsı bır parfüm bende beğenirim attractıon ı..

Seertmece merhaba. Ben Lancome Attraction'ı yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum hem de bayıla bayıla. Bütün arkadaşlarım( hem bayanlar hem erkekler) tenime çok yakıştığını söylüyorlar. Hergün mutlaka birileri ne kullandığımı sorar.( yani tanımadığım kişiler). Ayrıca benim için en önemli yorum annemin yaptığı : mis kokulu kızım benim der bana hep. (Çünkü annem kolay kolay parfüm beğenmez). Ben orijinalini kullanıyorum ve çok memnunum. Sevgiler.
bu parfümü nerden satın alıyosunuz? ben çok aradım , internette var ama güvenemiyorum onlara orjinelliğine... gençliğim parfümü bu :16:

Back