• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laminate Veneer Yöntemi

ayeser__

mumlar yanar birer birer!
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
4.327
406
173
Aranızda bu yöntemi uygulayan var mı? Ne kadar sürüyor? Sağlıklı bir yöntem midir? Uygulama sonrasında deforme olma durumu var mıdır? Maliyeti nedir ve tabi ki hekim tavsiyesi?

Ne biliyorsanız paylaşalım. Bu yöntemin uygulandığı kişilerin ilk ve son fotoğraflarına baktım gerçekten harika.

benim ön dişler laminate çok memnunum maliyeti yüksek ama kullanımı zor kaç kez yerinden çıktı de yeniden yapıştırtdım..takma tırnak gibi..ama bi özelliği var 3 gün fırçalamazsan, sarardığında fırçaladığın zaman eski beyazlığına dönüyor...bişi ısırmakta tedirgin oluyosun..fırt diye çıkıyor :61:

Son düzenleme:
Kolay çıkması problem. Ne için yaptırmıştın canım sen? Diş rengi , çarpıklığı vs.?

Dişlerin gerçekten harika. Benim dişlerimde problem yok sayılır, sadece alt dişlerim aıcık boşluklu, problem etmiyorum, ya da etsem mi dedim bu sonuçları görünce.:44: da eşim için bir araştırmaya girdim. Onunkiler hayli çarpık. En iyi tedavi ortodonti ama hem yaşı 27 olduğu için tedavi uzun sürecek hem de diş hekimine gidip gelme şansı pek olmuyor işinden ötürü, hem de diş teli takmak pek istemiyor...
Dün akşam bira araştırdım da hafif çarpıklıklarda kullanılabiliyormuş bu yöntem:50:

Benimde ön dişlerime, empress ll laminate yapldı, yani daha sağlam olanından. Kendi dişim gibi herşeyi ısırıyorum, çok şükür bir sorun yaşamadım.Pahalı, fakat doğal ve sağlamlar.:nazar:

Benim açtığım konuda, resimlerimde var canım, bakabilirsin..

Link kopyalayabilir miswin canım, konu ararken hep başka konulara dalıyorum ben :1:

Dişlerine baktım canım güle güle kullan. Başka yöntemleri de araştıracağım. Galiba bu yöntem tam aradığımız değil. :50:

normalde klinikte 750 ye yapılıyor ama doktor 500 e kadar inebiliyor iyi bir doktordur kendisi ama ben doktorla daha önce tanıştığım için 350 ye yaptırdım.. yaptırmak isteyen olursa oo fiyattan yaptırtabilirim dedim canım.. :61:

O zaman biz şöyle yaparız, önce gidip doktorla tanışır, ahbap oluruz. :1: hiç diş mevzuu açmayız. Sonra ki gidişimizde "aaa diş doktorumuydunuz siz? ben de dişlerimi yaptıracaktım falan fişman..."
:1::1:
Şaka bir yana bu konuyla ilgileneceğim. Bir ara istanbula geleceğiz eşimle ve yaklaşık bir ay sonra da eşim 6 aylığına yurt dışına çıkacak, bakalım becerebilirsek. Dönüşe de kalabilir bu mesele.

tohum sen sanırım zirkonyum yaptırdın peki bişey sormak istiyorum dişlerini kestiler mi_? ufalttılar mı yani.. bide geçici dişlerinin görüntüsü nasıldı :S benimkiler çok kötü görünüyor bende zirkonyum yaptırıyorum dişlerimi kestiler minicik bıraktılar geçici diş takıldı ama diş demeye bin şahit ister nasıl toplum içine çıkacağım böyle bilmiyorum :((
aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı

Ben ön 4 dişime çarpık oldukları için laminate veneer yaptırdım, evet görüntüsü çok güzel, beyaz ve düzgün dişler...ama gelin görünki sağlık açısından hç öyle değil, keşke dişlerim çarpık kalsaymış da kendi dişlerim olarak kalsalarmış, insanın kendi dişi gibi yok, sarı da olsa çarpık da olsa kendi dişi gibi yok insanın, bu yöntemi kullanmayın, bana doktorum bile demişti, diş teli takalım demişti de kendim kaşındım.

hiç bi zaman bişeyi ısırırken rahatlıkla ısıramayacaksınız, sonra diş etimle uyum problemi yaşadı laminate veneer'lar diş eti iltihabı oldu.

ve geri dönüşü yok, dişlerinizi küçültüyorlar, fiyatı: tek diş 500-600-750 bu civarlarda bişey,

yaptıran biri olarak kesinlikle yaptırmayın başka yöntemler deneyin diyorum dikkate alın, çok pişman olursunuz.

Ben kompozit lamine yaptırmıştım..Dişlerimde öyle büyük bir sorun yoktu aslında..Sadece ön 2 dişimin alt taraflarında aşınma başlamıştı...2 ön dişime yaptırdım sadece..Aradan tam 5 sene geçti asla herhangi bir sorunla karşılaşmadım..Aynen kendi dişim gibi....Herşeyi çok rahat ısırıp yiyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde ön dişlerime, empress ll laminate yapldı, yani daha sağlam olanından. Kendi dişim gibi herşeyi ısırıyorum, çok şükür bir sorun yaşamadım.Pahalı, fakat doğal ve sağlamlar.:nazar:

Benim açtığım konuda, resimlerimde var canım, bakabilirsin..
uzun zaman geçmiş fakat fotolara nasıl ulaşabilirim

Back