• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laminate Veneer Yaptırdım Lütfen Yorumlarınız

çok güzel olmuş hepsine mi yaptılar. ben sadece öndeki iki dişime yaptıracağım abes olur mu acaba

evet ben ön dişlerimi yaptırdım serkan beyle bir görüşün derim bence kesinlikle abes duracağını zannetmiyorum.. Bana daha önceki hastalarının resimnlerini gösterdi orada ön iki dişini ayrıklık olan bir hastanın dişleride mükemmel olmuştu.

evet ben ön dişlerimi yaptırdım serkan beyle bir görüşün derim bence kesinlikle abes duracağını zannetmiyorum.. Bana daha önceki hastalarının resimnlerini gösterdi orada ön iki dişini ayrıklık olan bir hastanın dişleride mükemmel olmuştu.

Bu dişlerinizin son hali ise mükemmel olmuşlar sanki gerçek yapma değil gibi duruyor süper çok beğendim doktorunuzu kutluyorum..

çok güzell olmuşş güzel günlerde gülmeni dliyorumm bol boll:7:

benim bi sorum var, ön dişlerde eksik varsa bu işlem uygulanabilir mi? bi yakınım köpek dişleri dışarda olduğu için ikinci sıradaki dişlerini çektirmiş, köpek dişlerine yer açılması için. ama şimdi de arada boşluk var, yani ortadaki iki dişten sonra hemen köpek dişleri geliyor. bu işlemle aradaki diş tamamlanabilir mi? illa içinde diş olması gerek mi ?? umarım anlatabilmişimdir :26:

çok güzell olmuşş güzel günlerde gülmeni dliyorumm bol boll:7:

benim bi sorum var, ön dişlerde eksik varsa bu işlem uygulanabilir mi? bi yakınım köpek dişleri dışarda olduğu için ikinci sıradaki dişlerini çektirmiş, köpek dişlerine yer açılması için. ama şimdi de arada boşluk var, yani ortadaki iki dişten sonra hemen köpek dişleri geliyor. bu işlemle aradaki diş tamamlanabilir mi? illa içinde diş olması gerek mi ?? umarım anlatabilmişimdir :26:

canım öncelikle güzel yorumların için sana çok teşekkür ediyorum insanın böyle güzel sözler duyması ne kadar sevindirici bilemezsiniz. Çok sağolun

sorunuzla ilgili keşke bilgim olsa ve size yardımcı olabilseydim yanlış bir şeyler söylemek istemem isterseniz serkan beye bir sorun isterseniz telefon açabilirsiniz çok ilgili bir doktor size en ince ayrıntısı ile anlatıcaktır ben çok memnunum serkan şahiner

Çoook güzel olmuş:)) Bende düşünüyorum yaptırmayı... Fakat merak ettiğim birkaç şey var bu uygulamada lamineleri yapıştırmak için diş minesini kazıyorlar mı? Ya da sırasıyla yapılan işlemler nelerdir bir de ne kadar süre kullanılıyor bu lamineler? Biliyorum çok soru sordum ama cevaplayabilirsen çok sevinirim...

fevkalade güzel ve doğal duruyor.bol bol gülümseyin bundan sonra:16:

merhaba,

öncelikle dişleriniz çok güzel olmuş güle güle kullanın :))
hangi doktora ve ne kadara yaptırdığınızı merak ettim de ben... benim de biraz maddi açıdan sorunum var çok pahalı bir tedavi gerçekten :( öte yandan böyle bir şeye çok da ihtiyacım var. yardımcı olabilirseniz sevinirim...

teşekkür ederim, tekrar hayırlı olsun..

çok dogal duruyorlar oyusden cok begendım..bazı kısılerde goruorum sankı agızlarına porselen tabak kacmıs gıbı :D

Nedense sadece iltifatlara teşekkür edilmiş ama pek bir bilgi verilmemiş kaç dişe yapılmış kaç tl ödemiş ilk halinin resmide yok sadece serkan bey serkan bey ilginç....

Yani konuyu açan ve Reklam Amaçlı denen hepsi aynı kişiri....

Back