• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laminate Veneer Yaptırdım Lütfen Yorumlarınız

sevgikah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
13
1
36
İstanbul
Arkadaşlar uzun süredir son derece bunalımdaydım dişlerimle ilgili bir türlü yaptırsam mı yaptırmasam mı diye çok düşündüm. Tabiki tek sorunda bu değil para konusunda da çok sıkıntılıydım istanbulda iki üç doktorla görüştüm bana daha önce diş estetiği yaptıkları hastaları da gösterdiler içlerinde beğendiklerimde oldu beğenmediklerimde oldu insanın aklında inanın o kadar çok fazla soru işareti oluyor ki bu durumda olan arkadaşlarım bana biliyorum ki hak verecekler. Uzun araştırmalarım ve para konusunda da anlaştığım bir doktora dişlerimi yaptırdım sizlerinde lütfen yorumlarınızı bekliyorum sizin yorumlarınız benim için çok önemli çünkü çok uzun zamanlar hatta kendimi bildim bileli dişlerim çok kötüydü sizde resimlerimde görüp hak vereceksiniz hepinizi seviyorum ve lütfen yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

j26us.jpg

Son düzenleme:
Önceki halinide görseydik daha iyi olurdu sanki.. (: Ama çok beğendim hepsinime yaptırdınız acaba..

çok teşekkür ederim sagol evet canım koydum ama gozukmuyor hata yaptım sanırım özelden mesajda atmıslar fiyat ve doktor sormuşlar doktor serkan şahiner fiyat tek diş 500 - 750 tl arası değişiyor. Onu doktorunuzla gorusup karar verirsiniz malzeme farkı oluyor.

Siz şimdi 11 milyarmı verdiniz.. (: Gerçekten iyi para ama değmiş mi dersen değmiş hiç belli olmuyor ana dişin gibi sanki ben çok beğendim..Bende zirkonyum yaptırdım ama seninkiler daha güzel durmuş..

Bende yaptırdım çok memnunum. Tabi çok para vermiştim ama çok doğal duruyorlar. Seninkide gayet güzel olmuş canım. Güle güle kullan:34:

Gerçekten çok güzel olmuş, kendi dişin gibi güle güle kullan :)

Bitanem benim cok ama cok tesekkur ederim bu yorumlar beni o kadar cok memnun ediyor ve kendime olan guvenimi o kadar cok arttrıyor ki sizlere bu duygularımı kelimelerle ifade edemlyorum cok ama cok tesekkur ederim hepinize iyiki varsınız.

valla bildiğin diş canım hiç abes durmamış
ilk baktım dedim bu eski hali heralde ne gerek varki uğraşmaya :1:
ama çok hoş gerçekten başarılı olmuş güle güle kullan..

Gerçekten cok doğal duruyor, verdiğin paraya değmiş, yapanın ellerine sağlık başarılı bir hekimmiş:46:
S

son derece güzel olmuş sizi tebrik ediyorum serkan beyin diş kliniği nerede acaba kendisine nasıl ulaşabilirim. Bende dişlerimi göstermek istiyorum.

Arkadaşlar uzun süredir son derece bunalımdaydım dişlerimle ilgili bir türlü yaptırsam mı yaptırmasam mı diye çok düşündüm. Tabiki tek sorunda bu değil para konusunda da çok sıkıntılıydım istanbulda iki üç doktorla görüştüm bana daha önce diş estetiği yaptıkları hastaları da gösterdiler içlerinde beğendiklerimde oldu beğenmediklerimde oldu insanın aklında inanın o kadar çok fazla soru işareti oluyor ki bu durumda olan arkadaşlarım bana biliyorum ki hak verecekler. Uzun araştırmalarım ve para konusunda da anlaştığım bir doktora dişlerimi yaptırdım sizlerinde lütfen yorumlarınızı bekliyorum sizin yorumlarınız benim için çok önemli çünkü çok uzun zamanlar hatta kendimi bildim bileli dişlerim çok kötüydü sizde resimlerimde görüp hak vereceksiniz hepinizi seviyorum ve lütfen yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

j26us.jpg

canım çok güzel olmuş dişleriniz bence artık rahat rahat gülebilirsiniz. eski günleriniz geride kalmış :)

j26us.jpg

cnm cok güzel olmuslar acidimi cok?

Back