Merhaba,
Sling 4.aydan sonra rahatlıkla kullanılıyor. 4.ay öncesinde de yoga pozisyonunda kullanılabiliyor. Biz kızımız 2,5 aylıkken alıp kullanmaya başladık. Ardından bir kanguru ve bir sling daha hediye geldiği için bu boşa çıktı, bu nedenle elden çıkarmak istiyorum. Takması kullanması son derece kolay. Jean kumaşına benzediği için özellikle spor kıyafetlerle çok uyumlu. Ayrıca rengi ve deseni itibariyle eşim de rahatlıkla kullandı.
İstanbul Kurtköy'de oturuyoruz.
Naturna Babynin sitesinde sıfırını görebilirsiniz, 75 Liradır. Ben henüz fiyat belirlemedim. Muadillerini inceleyip siz bir teklifte bulunabilirsiniz.
Sevgiler
anladım teşekkürler ben doğum sonrası kullanılabilen bir ürün arıyorum
Anlıyorum, o zaman naçizane fikrim siz Boba Wrap arayın, sizin için uygun olduğunu düşünüyorum.
Sevgiler.
Oyun halkımız başka bir platformda açtığım ilan ile sayılmıştır.
Mei Tai mız satistadir
merhaba slinginizle ilgileniyorum fiyatı nedir acaba özelden msj atamıyorum mailden grşebiliriz. adresim aslimhilal@mynet.com
merhaba slinginizle ilgileniyorum fiyatı nedir acaba özelden msj atamıyorum mailden grşebiliriz. adresim aslimhilal@mynet.com
Merhaba ürünün fotoğraflarını ve ayrıntılı özellikleri ni öğrenebilir miyim almayi düşünüyorum bu ürünü ama üretimi kalmamış galiba yada bulabilecegim bi site varsa onu da soyleyebirlisniz oda gzuel olurMerhaba arkadaşlar,
Kızımın emeklemesi nedeniyle artık kullanmadığımız Lamaze Dön&Keşfet Oyun Halımızı (orijinal kutusunda) ve çok kısa bir süre kullandığımız Naturna Baby'den aldığımız Mei Tai Sling'imizi satıyorum.
Her ikisi de çok iyi durumdadır.
Mei Tai Sling'imizin Naturna Baby'nin sitesinde 75 liraya satılmakta...
Lamaze Oyun Halısı ise çeşitli sitelerde 132-190 lira arasında satılmakta...
İlk defa satmak için ilan açıyorum ve fiyat belirleyemedim.
Almak isteyen arkadaşlar lütfen siz de fiyatlarını araştırın, birlikte karar vererek orta noktada buluşacağımızı düşünüyorum. Tekliflere açığım.
Sevgiler.
Eki Görüntüle 1019642 Eki Görüntüle 1019644
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?