Bebek İkinci El LAMAZE DÖN&KEŞFET OYUN HALISI ve Mei Tai Sling SATIYORUM

sling kaç aydan sonra kullanılıyor? fiat nedir ?ve hangi ildesisiniz elden almayı tercih ediyorum ürünleri

Merhaba,
Sling 4.aydan sonra rahatlıkla kullanılıyor. 4.ay öncesinde de yoga pozisyonunda kullanılabiliyor. Biz kızımız 2,5 aylıkken alıp kullanmaya başladık. Ardından bir kanguru ve bir sling daha hediye geldiği için bu boşa çıktı, bu nedenle elden çıkarmak istiyorum. Takması kullanması son derece kolay. Jean kumaşına benzediği için özellikle spor kıyafetlerle çok uyumlu. Ayrıca rengi ve deseni itibariyle eşim de rahatlıkla kullandı.
İstanbul Kurtköy'de oturuyoruz.
Naturna Babynin sitesinde sıfırını görebilirsiniz, 75 Liradır. Ben henüz fiyat belirlemedim. Muadillerini inceleyip siz bir teklifte bulunabilirsiniz.
Sevgiler

anladım teşekkürler ben doğum sonrası kullanılabilen bir ürün arıyorum

Oyun halkımız başka bir platformda açtığım ilan ile sayılmıştır.
Mei Tai mız satistadir

Merhaba ürünün fotoğraflarını ve ayrıntılı özellikleri ni öğrenebilir miyim almayi düşünüyorum bu ürünü ama üretimi kalmamış galiba yada bulabilecegim bi site varsa onu da soyleyebirlisniz oda gzuel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…