Merhaba arkadaşlar,
Kızımın emeklemesi nedeniyle artık kullanmadığımız Lamaze Dön&Keşfet Oyun Halımızı (orijinal kutusunda) ve çok kısa bir süre kullandığımız Naturna Baby'den aldığımız Mei Tai Sling'imizi satıyorum.
Her ikisi de çok iyi durumdadır.
Mei Tai Sling'imizin Naturna Baby'nin sitesinde 75 liraya satılmakta...
Lamaze Oyun Halısı ise çeşitli sitelerde 132-190 lira arasında satılmakta...
İlk defa satmak için ilan açıyorum ve fiyat belirleyemedim.
Almak isteyen arkadaşlar lütfen siz de fiyatlarını araştırın, birlikte karar vererek orta noktada buluşacağımızı düşünüyorum. Tekliflere açığım.
Sevgiler.
Eki Görüntüle 1019642 Eki Görüntüle 1019644
Merhaba arkadaşlar,
Kızımın emeklemesi nedeniyle artık kullanmadığımız Lamaze Dön&Keşfet Oyun Halımızı (orijinal kutusunda) ve çok kısa bir süre kullandığımız Naturna Baby'den aldığımız Mei Tai Sling'imizi satıyorum.
Her ikisi de çok iyi durumdadır.
Mei Tai Sling'imizin Naturna Baby'nin sitesinde 75 liraya satılmakta...
Lamaze Oyun Halısı ise çeşitli sitelerde 132-190 lira arasında satılmakta...
İlk defa satmak için ilan açıyorum ve fiyat belirleyemedim.
Almak isteyen arkadaşlar lütfen siz de fiyatlarını araştırın, birlikte karar vererek orta noktada buluşacağımızı düşünüyorum. Tekliflere açığım.
Sevgiler.
Eki Görüntüle 1019642 Eki Görüntüle 1019644
Klasik oyun halıları gibi altta bir örtüsü var.. Ancak bebeği yüzüstü yatırdığın , halının üzerine konulan bir aparat var ki son derece başarılı ve yaratıcı bir ürün. Bebek yüzüstü konuluyor, halıyı gördüğü için şekiller, renkler , parçalar, oyuncaklar ilgisini çekiyor ve onlara uzanmaya çalışırken aparat onu döndürüyor. Ayaklarından da destek alarak istediği yöne gidebiliyor. Hem bacak kaslarını geliştiriyor hem de ayaklarıyla destek aldığı için emeklemeye yardımcı. Ayrıca bol bol da gaz çıkartmaya yarıyor
sling kaç aydan sonra kullanılıyor acaba bide neden az kullandınız
gereklimi acaba almayı düşünüyorum ama emin olmadım
Ben mei tai nizi almak istiyorum. Benimle iletişime geçermisiniz.
Daha detaylı resimlerinizi gönderirseniz ilgileniyorum. Mutlaka cevp bekliyorum.
ulusoylar.azime@hotmail.com
lamaze için ne kadar düşünüyorsunuz acaba mesaj sayım 50 olmadığı için özel yazamıyorum uygun sayarsanız almak istiyorum garikoglu1987@hotmail.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?