Çocuk Hastalıkları Laktoz intoleransı bebeğim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
İlginiz için teşekkür ediyorum. Sadece anne sütü alıyo. Ama nasıl emzircem diye cankm çıkıyo. Sütüm var ve yetiyo. Doktor kilo alımı gayet iyi bu şekilde gittiği sürece anne sütünü kesmeyelim diyor. Ben de hiç bi şey yemiyorum. Diyete uymaya çalışıyorum. Sizinde mi bebeğinizde vardı. Ne zaman düzeliuor. Geçiyormu alerji. Bi de gerçekten ağlaması huysuzluğu düzelirmi

Umarım hala bu portalı kullanıyorsunuzdır. Bebegınız Nasıl oldu? Ne kadar sürdü? Cok sevinirim yardımcı olursanız. Aynı dertten muzdaribim...

Cok Zaman gecmiş umarım cevaplarsınız. Ne zaman düzeldi bebeğiniz. Ağlamaları, sancıları var mıydı? Ne zaman geçti? Yardımcı olursanız cok sevinirim.

Gecmiş olsun. Umarım bebeğiniz iyileşmiştir. Ne kadar sürdü. İyi mi şimdi bebeğiniz. Cvp verirseniz devinirim. İshal, gürültülü kaka geçti mi? Ne kadar sürdü

Merhaba sizin bebeğiniz Nasıl oldu? Toparladı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…