merhabalar
benim kızım 55 günlük.bugun tahlil sonuçları belli oldu.gaita reduktan madde (+)2 pozitif cıktı.Yani laktoz intoleransı.
doktor bebelac lf verdi.ayrıca laktazm ve gaz giderici bir toz verdi.bugun vermeye başladık.fakat doktor benim süt ve süt ürünlerini tüketmem konsunda herhangi birsey söylemedi.ne yapmalıyım?ayrıca laktazm da eczaneden eve kadar soğuk zinciri bozuldu bir saat kadar normal ısıda kaldı.
aslında kızımın kakasında kan vardı ve ilk gittigimz hastanede dışkı ve idrara sadece enfeksiyon testi yapıldı.dıskı da birsey çıkmadı.İdrarda kolibasili cıktı.doktor guclu bir antibiyotik iğne verdi.daha sonra tavsiye üzerine başka bir doktor gittik.O,idrar yolları enfeksiyonu için verilen iğne antibiyotiği fazla buldu ve başka bir surup antibiyotik verdi.ayrıca detaylı dışkı testi yaptırdıktan sonra laktoz intoleransını öğrenmiş olduk.dediğim gibi bugun başladık tedaviye .İnsallah iyi gelir bebisime.
Herkese geçmiş olsun
![KK12 :12: :12:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk12.gif)
benim kızımdada laktoz intoleransı çıktı ilk etapta laktazm pangreoflat granül ve biogaia kullandık kakasındaki mukus geçmeyince doktor inek sütü alerjiside olduğunu söyledişimdi süt ve ürünleri ve katkı maddesi olan hiç bişey yemiyorum doktor şekerli şeylerdende uzak dur dedi meyve ve sebzeyi bol tüket dedi.şimdi bebelac lf ve bebelec peptijunier mamayı kullanıyorum inşallah rabbim bebeklerimize en kısa sürede şifa verir.bide mamanın kabız yapmaması için mutlaka her mamadan sonra su ver demişti doktor