- 5 Aralık 2023
- 78
- 12
- 34
- Konu Sahibi melodierkn08
Ameliyata girmeden önce bile sürekli burada yazanların tecrübelerini okudum.Kortum korkarak girdim.1 buçuk senedir çocuk istiyoruz ve sürekli doktor doktor gezdik.Her gittiğim doktor herşey çok normal stres yapma deyip vitaminin verip gönderdi.En son rahim filmi çekineyim dedim oda temiz çıktı özelde yaptırdım ağrısız olsun diye.Rahim filminden sonra çok umutluydum ama yine olmadı.En son üniversite hastanesinde dünya iyisi bir doktorla karşılaştım ve benim meselemi kendi meselesi gibi araştırdı uğraştı.Rahim filmini başka doktor çekmişti özelde ve temiz çıktığını söyleme rağmen laproskobi be aynı anda histeroskobi yapmak istediğini söyledi.bende hemen tamam dedim bir kaç gün içinde ameliyat oldum iyiki de olmuşum.doktorumda ameliyatta ilk defa böyle bir şey gördüğünü iki tüpünde girişinin poliplerle kapalı olduğunu normal yolla gebe kalmamanı mümkün olmadığını söyledi.Çok şükür ki temizlemişler.Sizlere sormak istediğim ameliyattan 3 4 gün sonra ilişki serbest dedi bu ay güzel yumurta var dedi.Ben yaralardan dolayı yapamayacağımı söyledim.Bana çok normal gelmedi hem lakraskobi aynı anda histeroskobi sonrasında bekleme süresi gerekmez mi.lütfen cevap veren bu süreci yaşayanlar neler atlattı ?