• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lake mobilyalarımı boyatabilir miyim bilen var mı???????

deren16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
489
9
46
Kastamonu
arkadaşlar koyu renk lake mobilyalarımı beyaz lake olacak şekilde boyatabilirmiyim ???????bir bilen var mı.????mobilya boyayan yerler var oralara mı sorsam bilemedim ben:))

canım valla venge olanlar falan boyanıyor yani içi sunta dışı formika kaplananlar....
ama lakeler boyanıyormu hiç duymadım...
haliyle lake parlak zemine sahip olduğundan pek sağlıklı bi boyama olacağını sanmıyorum ama uzman bi elden çıkarsa belki olabilir...:31:

Lake boyanabilir diye biliyorum, zaten bir mobilya boyama türü
Benim mobilyalarım beyaz lake ve bambu. Mobilyacı çizilme ihtimali yüksek kısınları lake yaptı tasarlarken. Çizilirse tekrar boyanabileceği için

Son düzenleme:
Lake boyanabilir diye biliyorum, zaten bir mobilya boyama türü
Benim mobilyalarım beyaz lake ve bambu. Mobilyacı çizilme ihtimali yüksek kısınları lake yaptı tasarlarken. Çizilirse tekrar boyanabileceği için

TEŞEKKÜR EDERİM .benim mobilyalarım koyu renk lake.ben beyaz olsun istiyorum ama sanırım mobilya boyayan yerlere gidip sormam lazım boyanıyor mu diye

canım değiştirebilirsin
benim çalıştığım yerde mobilya üzerine değiştirme yapılabiliyor

değiştirmek derken nasıl yani eski mobilyanı vver yerine yenisini al gibi mi nerede çalışıyosunuz sakıncası yoksa sorabilirmiyim

yok canım değiştirebilirsin derken yani siyahı beyaza veya beyazı siyaha çevirebilirisniz o manada söledim

lakelerin boyandığını ben de duymadım..Eski evimde banyo dolapları beyaz lakeydi...Saçboyası lekesi oldu ve ne yaptıysam çıkaramadım...Bu yüzden lake pek tercih etmiyorum...İnşallah siz istediğiniz sonucu alabilirsiniz mobilyalarınızda...

Back
X