Mutfak Dekorasyonu lake dolaplar temizlik yönünden kullanisli mi ?

melissa45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
32
0
arkadaslari mutfagimi degistiryorum cok kararsizim mutfak dolaplarini parlak olanlardan alti beyaz ustu kirmizi dusunuyorum birde normal agac ustune sadece beyaz kaplama dolap begendim ikisi arasinda kaldim parlak mutfak kullanilisi nasil acaba fikir verin lutfenn:18:

benim dolaplrım siyah beyaz parlak olanlardan.siyahtan çok çekiyorumda beyaz çok kullanışlı tavsiye ederim.kırmızıda kullanışlıdır heralde
kaplama olan nasıl anlayamadım ama:26:

benim dolaplrım siyah beyaz parlak olanlardan.siyahtan çok çekiyorumda beyaz çok kullanışlı tavsiye ederim.kırmızıda kullanışlıdır heralde
kaplama olan nasıl anlayamadım ama:26:

tesk niyan kaplama dedigim sade klasik beyaz mutfak dolabi parlak dolaplar ciziliyor temizlemesi guc diyorlar oylemi?

benim mutfak dolaplarım da lake fakat elma yeşili..beyazı o kadar olmaz herhalde ama benimkilere çok çabuk parmak izi oluyor..bu olumsuz yanını saymazsak; görünümü şık, pırıl pırıl...
kırmızı-beyaz dolaplar da hoş oluyor mutfakta...şimdiden güzel günlerde kullanın...

beyazda parmak izi su lekesi falan kalmıyor.çizilmede olmadı şimdiye kadar.açık renkler daha kullanışlı parlak dolaplarda.
temizleme problemi yaşamadım hiç nemli bezle siliyorum okadar leke falanda tutmuyo.

Öncelikle hayırlı olsun, inşaAlalh içine sinen modeli yaptırırsın canım ben de mutfak dolaplarımı parlak yaptırıyorum, benimkinin rengi altlar zeytin üstler krem olacak. parlak yaptırma konusunda ben de çok kararsız kalmıştım ama görünümü gerçekten diğerlerine göre harika

benim mutfağımda kırmızı beyaz.yanlız benim dolabımın üstünde simgibi parlaklıklar var.o yüzden el izi belli olmuyor.fakat dolabı ypan kişi sadece arap sabunu ile sil ve nemli bir bezle sil dedi.çizilebilir diye sanırım.

benim mutfağı yapan mobilyacı da nemli bezle temizle sadece zaten bunlar yağ tutmaz dedi

cok tesekkur ederim lake yi bende begeniyorum da yok zor kullanim yok cizilme yok el izi derken korkuttular beni malum cocukluyum bakalim 2 gune kadar cevap vermem lazim bu kararsizlik ne zor

temizliği çok kolay gerçekten yağ tutmuyor. ben sarı cif sprey ve mikrofiber bez ile silip, ardından durulanmış bezle siliyorum..sonuç pırıl pırıl
parlak yaptırın pişman olmazsınız :81:

yalnız son yorumunuzda çocuklu olduğunuzu yeni okudum...alt dolapları parlak olmayan da yaptırabilirsiniz...çocukların oyuncak darbeleriyle vs.. çizilebilir..benim de böyle yalnızca üst dolaplar lake..üstler için çizilme riski daha az...

Son düzenleme:
evet haklisiniz bunuda aklima yazdim ama gorunus bakimindan biribirini tamamlarmi acaba???

zaten alt ve üst ünite farklı renklerde olacağı için, renkler birbiri ile uyumlu olduktan sonra hoş durur diye düşünüyorum...
misal benim aklımda böyle birşey hiç yoktu, fakat çocuğumun bisikletiyle gidip dolaba çarpacağını ya da sandalyesini getirip pat diye dolaba yaslayacağını mağazadaki mimar hatırlatınca ve orada örneğini görür görmez beğenince; alt dolaplar venge doğal ahşap..üstler elma yeşili lake oldu...umarım içinize sinecek en güzel dolaplar sizin olur

:)) haklisin canim mimar benim cocuklardan bahsetmis 2 gune kalmaz sandalye carpar muhakkak sen cok yasa :))))

ahşap tonları ve beyaz hem çok soft hem çok şık birde parlaksa tadından yenmez olur, çok keskin renkler yerine soft ve doğal ahşap tonları daha ferah duruyor bence, umarım içine sinen olur ve sağlıkla, mutlulukla kullanmak nasip olur:))

bnm dolabımında altı koyu kırmızı üstü beyaz. su damladığı zaman çok iz kalıyo. nemli bezle silsemde geçmio. altını beyaz yaptıman senin için daha ii olur.

Kizlar epey zaman geçmiş ama birşey soracagim. Bende mutfak dolabi yaptiriyorum beyaz lake ve yapan usta bana kolonya ile sileceksin dedi ve benim aklim karışti böyle birşey duyan oldumu çok endişeliyim de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…