Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim dolaplrım siyah beyaz parlak olanlardan.siyahtan çok çekiyorumda beyaz çok kullanışlı tavsiye ederim.kırmızıda kullanışlıdır heralde
kaplama olan nasıl anlayamadım ama:26:
benim mutfağımda kırmızı beyaz.yanlız benim dolabımın üstünde simgibi parlaklıklar var.o yüzden el izi belli olmuyor.fakat dolabı ypan kişi sadece arap sabunu ile sil ve nemli bir bezle sil dedi.çizilebilir diye sanırım.
evet haklisiniz bunuda aklima yazdim ama gorunus bakimindan biribirini tamamlarmi acaba???
zaten alt ve üst ünite farklı renklerde olacağı için, renkler birbiri ile uyumlu olduktan sonra hoş durur diye düşünüyorum...
misal benim aklımda böyle birşey hiç yoktu, fakat çocuğumun bisikletiyle gidip dolaba çarpacağını ya da sandalyesini getirip pat diye dolaba yaslayacağını mağazadaki mimar hatırlatınca ve orada örneğini görür görmez beğenince; alt dolaplar venge doğal ahşap..üstler elma yeşili lake oldu...umarım içinize sinecek en güzel dolaplar sizin olur