• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana Turşusu Zayıflatır mı Sizce?

banueralp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2007
526
4
96
42
İstanbul
kızlar bişey aklıma geldi. şimdi zayıflamak için en çok kullanılan 3 şey forumda okuduguma göre lahana sarımsak sirke değilmiiii. pekii ev yapımı lahana turşusu zayıflatmazmı acaba diyetimize eklesek . sonuçta bayagııııı sirke ve sarımsak var ve lahana. düşünsenize uzun sürede bekliyo bütün özellikleri o kavanozda oluyoo. suyunu da içsek. sizce nasıl olurrr.:lepi:

nedenkiii aynı şeyler ama

turşu tuzlu ya sanırım sadeceaşk bu yüzden söyledi banada mantıklı gibi geldi ama
sen bi denesene şeker etki ederse sonra biz deneyelim :roflol:
şaka şaka,sana bişiy diyimmi geçen hafta full sirkeli bi lahana turşusu yemiştim tabi diyet o biçim spor o biçim 2,400kg vermiştim turşunun alametide varmı ki içinde :uhm:

"bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu" diye bişey var arkadaşlar..bence olmaz..olsaydı ben iğne ipliğe dönerdim herhalde..zemuszemus

tuz aklıma geldi ama çok sorun etmedin neden derseniz ben 76 kilodan 60 a düştüm. ama tek kesemediğim şey tuzdu ama yinede hızlı ve güzel kilo verdim açıkçası. ben çok tuzlu yerim herşeyi bırakırımda tuzu aslaa. onun için tuz o kadar etki etseydi yemeklere benim kattıgım tuzda etki ederdi zayıflayamazdım diye düşündüm

Bir zamanlar bir sitede okumuştum.Hatta bir gün yapmıştım ama dayanamadım.Midem çok kötü oldu.Lahana turşusuyla diyet yapıyorlardı ve kısa zamanda epey kilo verenler vardı.Bütün gün tuvaletten çıkılmıyor.Yapanlara kolay gelsin.Lahana çorbasını sevmiyorsanız çok zor gelir.sevgiler

ben dün sabah güzel diyet kahvaltımı yumurta peynir kepek ekmegi felan aynen yaptım. öglen 1 kase çorba içtim.ama kahvaltımı saat 11 gi bi yaptıgım için hep çorbayı saat 3 gibi felandı içtim. ondan sonra hep lahana turşusu yedim 2 kere felan. tabii meyve bilmemne işte. evet akşam çok tuvalete çıktım . kabızlık kalmıyor. sabah tartıldıgımda tam 400 gr gitmişti benimm. bugün yine öle yaptım sabah kahvaltısı aralarda 1 kase turşu çorba felan ama birde ben 5 den sonra bişey yemiyorum. bakıcam 1 hafta denicem bakıyım neler olucak

ben dün sabah güzel diyet kahvaltımı yumurta peynir kepek ekmegi felan aynen yaptım. öglen 1 kase çorba içtim.ama kahvaltımı saat 11 gi bi yaptıgım için hep çorbayı saat 3 gibi felandı içtim. ondan sonra hep lahana turşusu yedim 2 kere felan. tabii meyve bilmemne işte. evet akşam çok tuvalete çıktım . kabızlık kalmıyor. sabah tartıldıgımda tam 400 gr gitmişti benimm. bugün yine öle yaptım sabah kahvaltısı aralarda 1 kase turşu çorba felan ama birde ben 5 den sonra bişey yemiyorum. bakıcam 1 hafta denicem bakıyım neler olucak

sonuç nedir neler oldu,yaptınız mı?

Back
X