• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lahana suyuyla gerçekten zayıflayan var mı?

BenIpek

en sevdiğim....
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
33.534
18.231
498
doğumdan beri aldığım kilolardan kurtulmaya çalışıyorum.55 le hamile kaldım 75 le girdim çıktığımda 65 kiloydum. 1 yıl olacak daha 5 kilo verebildim.şuan 60 kiloyum. resmen üstüme yapıştı.3 ay süt verebildim zaten sadece işlerden dolayı. o yüzden hep dikkat ettim.son 1 aydır resmen tatlı tuzlu iyice dikkat ediyorum.2 haftadır da lahana suyu içiyorum.sabah sadece 1 simit öğleye kadar bitki çayı öğlen çorba ve salata. tabi lahana suyu gün içinde.akşam hafif yemek.ama tatlı vs yok asla.15 gündür böyleyim gram gitmedi. daha önceki sayfalarda okudum 3-5 günde 5 kilo verenler nasıl vermiş lahanayla? biri bir şey söylesin lütfen.

canım eğer masa başında bir işin varsa kilo zor veriliyor.. aç dursan bile içtiğin su yapışıyor bu sefer de, biraz daha fazla hareket daha güzel sonuç verir..

canım eğer masa başında bir işin varsa kilo zor veriliyor.. aç dursan bile içtiğin su yapışıyor bu sefer de, biraz daha fazla hareket daha güzel sonuç verir..

evet aynen masa başı.
mıllet nasıl verıyor hayret valla.3 gunde 5 kılo vermısler.hemen etkısını gormusler.hıc gormeseler dınc uyanmıslar falan fılan...
ben de bu bıle olmadı

Back
X