kızlaar müjde..lahana kürümün 4.haftası bitti.bu siteye üye olduğumda ilk okuduğum devaydı kilolara karşı..veee işe yarıyooorr :))) çook mutluyum. benim göbek problemim ve birazda bacaklarda tombişlik vardı. işyerimdeki arkadaşlara göre en zayıf benim
ve lahana mucize gercekten.. bu 4 haftalık sürecte daha cok sevdım kendısını:) devam ediyorum küre.3hafta daha var.ama hiç bitmesin istiyorum. öncelikle sonuçlarını saymak istiyorum
1- karın kısmım toplandı.göbekim küçüldü.:)şimdi nerdeyse düz bi karnım vaarr:)
2- lahana bedenimi ve ruhumu rahatlatıyor sanırım..akşam işten eve döndüğümde içiyorum.bi huzur oluyor içimde :)
3- bu 3 haftalık sürecte rahat uyudum.dinlenmiş uyandım..sanki hep olumlu bakıyordum olaylara..bedenim her konuda temizlendı gıbı gelıyo.
ha bir de ben titreşimli masaj aleti de kullanıyorum.aklınızda olsun.6 aydır düzenli olarak göbek kısmıma masaj yapıyorum, onun etkısını gözardı edemem.
ama en önemlisi,lahana kürünü uygularken sevgilim askerdeydi, izne geldii ve bendeki değişikliği direk anladıı..sen ne güzel olmuşsun dedi..:)) daha da güzel olucam.çünkü yürüyüşe de başlıcam.formumu korumam lazıımm:)))belki bu yıl gelinlik giyerimm:)) yani umarım..
herkese sevgılerımle..
lahana kürünü gözardı etmeyeliim arkadaşlar..hepimiz mutlu olalım