• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana diyeti

ezel_ebrar

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
22
6
8
:5:Merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum yaklaşık 10 kilo fazlam var internet sitelerindede çok araştırdım ama lahana diyeti diye bir tarif var acaba içinizde lahana diyeti uygulayan varmı ? Varsa işe yaradımı bilgi verirmisiniz ona göre bugün akşamdan başlıyacagım

Son düzenleme:
ben uygulamadim ama lahana suyu veya corbasi iyi geliyo die duydum. igrenc oldugunu dusundugumden baslayamiyorum :-) baslarsan iki haftada iki uc gun ara verip tekrar basla

Son düzenleme:
:5:Merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum yaklaşık 10 kilo fazlam var internet sitelerindede çok araştırdım ama lahana diyeti diye bir tarif var acaba içinizde lahana diyeti uygulayan varmı ? Varsa işe yaradımı bilgi verirmisiniz ona göre bugün akşamdan başlıyacagım

dün akşam evde çorbayı yaptım 750 ml suyun kaynayan suyun içine 5 adet beyaz lahana yaprayı,2 adet domates,2adet sivri biber,yarım demet maydanoz ve bir tutam tuz kattım 10 dk kaynattım blender den geçirdim tadı çok kötü değil di sebze çorbası gib bir tadı vardı ve bu sabah tiksinmeden içebildim aç karnına bir hafta deniycem bakalım olumlu sonuç alabilicekmiyim?deneyen arkadaşlar bilgi verirseniz çok memnun olurum.

dün akşam başladım umarım işe yarar 5 gün sonucunda tartıya çıktıgımda inşallah olumlu sonuç alırım

tam olarak uygulayamasam bile sabah öğle akşam içtim tadı daha iyi olsun diye limon sıktım çokta kötü değil tadı farkettigini düşünüyorum çünkü dar gelen pantalonlarımım bu sabah daha rahat giydim kendimi daha iyi hissettim dahada dikkat edicem bugünden itibaren.

Ben kisin lahananin yemegini cok yaptim diyete uygun bisekilde gercekten faydasini gormustum duzenli yedigim hafts ve diyete dikkat edince kilo vermistim

Kızlar sonuclar ne alemde bende bugun hazırladm ama icemiyorum dökememde mecbur yerim bir kaşık corba bir bardak su yoksa gitmiyo cok koyu kıvamlı

merhaba ben 15 günlük lahana diyetini uyguladım ve baya bi faydasını gördüm 5 kilo verdim fakat 10 gün ara verilmesi gerekiyordu ara verdim önümüzdeki hafta tekrar başlıcagım evet çorbanın tadı biraz kötü bol limon sık istersen ben öyle yapıyorum ve bardakta içiyorum içimi daha kolay olsun diye şimdi 5 kilo fazlam var inşallah onuda vericem ben bukadar çabuk sonuç alıcagımı tahmin etmiyordum...:56:

Bir ay önce ve 5,5 kilo verdim. Tadı fena değil, aslında bir süre sonra sevmeye bile başlıyorsunuz. Pişerken koku yapmaması için içine çeyrek limon atarsanız hem pişerken hem de içerken lahananın ağır kokusunu biraz hafifletmiş olursunuz. Bende herhangi bir gaz problemi yapmadı(sanırım içine kimyon attığımdan dolayı) hatta bağırsaklarım düzene bile girdi. Bol kırmızı pul biberle içerseniz daha keyifli oluyor. Bunun dışında sebze ve meyve günlerinde zaman zaman bunları buzla karıştırıp smoothie haline getirip içmiştim çünkü insan sürekli elinde sebze ve meyveyle gezmekten sıkılıyor, farklı bir şey tüketme arayışına giriyor. Ben eğlenceli hale getirmeyi başardım ve her gün tartıdaki düşüş motivasyonumu arttırdı. 1 ay önce yapmış ve verdiğim kiloların akabinde şımarıp her önüme geleni yemiş olmama rağmen şişkinlik ve tuvalet sorunum hala yok.

Bu kadar hızlı kilo vermek sağlıklı mı? - Tartışmaya açık bir konu çünkü herkesin bedeni farklı besinlere ve farklı diyetlere farklı tepkiler veriyor. Benim vücudum bu rejime direnmedi ve spor yapmama rağmen halsizlik, baş dönmesi gibi sorunlarım olmadı. Kan tahlillerim normal çıktı, şekerim ve tansiyonum normal seyrine devam etti.

Verilen kilolar geri alınıyor mu? - Rejim sonrası hamurişi ve tembellik sınırlarını zorlayan bir insan olarak verdiğim 5,5 kilonun yalnızca 2'sini geri aldım.

Pazartesi günü yeniden başlıyorum, rejimi kardio ve reformer pilates ile destekleyeceğim. Bedeninizi en iyi siz bilirsiniz, bu diyet sizi zorlarsa durmanız gereken yerde lütfen zorlamayın, tansiyon ve şekerinize dikkat edin. Bu diyete başlamadan önce çok araştırdım ve cevaplardan çok sorularla karşılaştım. Konunun uzmanı değilim ancak deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim, umarım benim deneyimlerim sizlere yardımcı olur.

Selam kizlar foruma bugun uye oldum bu diyetle ilgili tecrubeleri,i paylasmak icin.. dinleyin..bugun 5.gunumdeyim ablamla beraber basladik fakat o rahatsizlandigi icin dun birakti 3 gun icinde 1 kilo verdi..bence diyet listeleri icinde bu diyet cok uygum cunku calisan veya hayat temposuna uyan insanlar olarak yok 100 gram peunir yok yarim dilim ekmekli diyetler bizi yorarr ama bu diyette yaptigin corbayi sinirsiz icebiliyosunki felaket kolaylik ne kadar icersen o adar cok kilo veriyosun ben 5.gunumde iki kilo verdim baslangicta 52 kiloydum suan ise 50 ama hic spor yapmadim sonuna kadarda devam edicem corbanin tadina gelince ben cok severek iciyorum cogu icemeyen insanim sikintisi tamaaamen psikolojik..su corbayi de italiano adi altinda 60 liraya bi porsiyo yeseniz bayila bayila yerdiniz..o yuzden kasmayin he bide ilk iki gun az az tuvalete ciktim 3.gun kabiz oldum ama suan iyi cikiyorum

Back