Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lahana çorbası diyeti ile zayıflama
- Konu Sahibi Seldos47
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben bugün denedim tadı çok kötü acaba sen çorbanın içine ne koydun???bu diyete çok özendim.bir gün bile dayanamadım.iki kase içtim gün boyu çıkardım..midemi mahvetti.tövbe ettim arkadaşlar
- 8 Haziran 2015
- 3
- 0
- 1
- 36
- 22 Ağustos 2010
- 109
- 12
- 98
Ben de gectgimiz ay yapmistim lakin 2 gun zor dayandim midem almadi bi turlu.sonra bu yollarla degil daha kalici kilo vermeliyim midemi kucultmeliyim.basladigimda 68 kiloydu simdi 63 kiloya dustum yaklasik 25 gunde.herseyi ama herseyi yiyorum(pilav disinda) ekmegi gunde totalde 1 dilime gelcek seklinde cavdar ekmegi yiyorum ve tum ogunlerde eskiden yedigimin yarisini yiyorum yani benim onerim lahana corbasiyla falan degilde daha saglikli yollarla zayiflamak
Ben bugün başladım. Çorbanın tadı fena değil çünkü içine domates ve tavuk bulyon da koydum. Diğer malzemeler;
6 adet soğan
2 yeşil biber
2 domates (birazda yazdan hazırladığım domates konservemden koydum)
Orta boy lahananın yarısı
1 demet maydanoz
Sabah 85 kg idim, aksam 84.1 oldum. Bol su içtim. Sudan bıktığım noktada içine limon koydum. Bir de bitki çayı tükettim. Ilk gün meyve serbest oldugu için meyve kurusu da yedim. Umarım işe yarar :)
6 adet soğan
2 yeşil biber
2 domates (birazda yazdan hazırladığım domates konservemden koydum)
Orta boy lahananın yarısı
1 demet maydanoz
Sabah 85 kg idim, aksam 84.1 oldum. Bol su içtim. Sudan bıktığım noktada içine limon koydum. Bir de bitki çayı tükettim. Ilk gün meyve serbest oldugu için meyve kurusu da yedim. Umarım işe yarar :)
- 19 Şubat 2016
- 1
- 0
- 1
- 43
- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
Emziriyorsanız bence başlamayın. Çok fazla sıvı atılıyor vücuttan ve sütün besin değerini düşürürBende bu diyete başlıcam ama bir turlu basliyamiyorum yeni baslicak olan varsa beraber yapabiliriz emziriyorum bu arada
- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
Emziriyorsanız bence başlamayın. Çok fazla sıvı atılıyor vücuttan ve sütün besin değerini düşürür
Oğlum 14 aylık cok aşırı emmiyo gunduz bizim gibi yiyo gecede ben yatmadan once emziriyorum tepi topu 3-4 kere anca emiyodur oda 5 dk bile değil her seferinde o yüzden yapabilirim oructa tutabiliyorum gecen hafta 3 gun tuttum halsizlik bile yoktu maşallah
- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
- 1 Mart 2010
- 44.819
- 114.077
- 798
Önemli olan acıyı bol koymak(metabolizma icin)
Ben lahanalari ince ince dogruyorum biraz hasliyorum
O suyu döküyorum
Tekrar su koyup tekrar kaynatiyorum
İcine haslanmıs fasülye/barbunya
Bulgur
Mısır(haslanmıs ama yemeklere konan beyaz mısırdan) koyuyorum
Sogan kavuruyorum tavada cok az yagla (1tatli kasigi kadar) o yaga biraz misir unu ekliyorum(kıvam vermesi icin)
Bol pul biber koyuyorum ve bu harci kaynayan corbaya ekliyorum
Ekmeksiz gunde 3kase iciyorum
İdrar yoluyla baya ödem attiriyo
Tavsiye ederim.
Hem kivami daha yogun hemde doyurucu oluyo
Ben lahanalari ince ince dogruyorum biraz hasliyorum
O suyu döküyorum
Tekrar su koyup tekrar kaynatiyorum
İcine haslanmıs fasülye/barbunya
Bulgur
Mısır(haslanmıs ama yemeklere konan beyaz mısırdan) koyuyorum
Sogan kavuruyorum tavada cok az yagla (1tatli kasigi kadar) o yaga biraz misir unu ekliyorum(kıvam vermesi icin)
Bol pul biber koyuyorum ve bu harci kaynayan corbaya ekliyorum
Ekmeksiz gunde 3kase iciyorum
İdrar yoluyla baya ödem attiriyo
Tavsiye ederim.
Hem kivami daha yogun hemde doyurucu oluyo