Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar almanyada nerelerde lagerverkauflar var??? örnegin ratingen'de esprit'in lagerverkauf'u var, yari fiyata espritin esyalari. baska yerler bilen var mi??? sengözlerimebaksanab
Aslinda cok güzel bir fikir Wiesbaden'de Mann Möbel'e ait Lagerverkauf satisi var ama haftada iki gün acik. Lager deki ürünler de cok güzeldi tabiki bu degisebiliyor sürekli. Bir de Alzey'da Tchibo'nun Lagerverkauf varmis, oraya henüz gitmedim.
arkadaslar almanyada nerelerde lagerverkauflar var??? örnegin ratingen'de esprit'in lagerverkauf'u var, yari fiyata espritin esyalari. baska yerler bilen var mi??? sengözlerimebaksanab
dün esprit´`teydim bana cok yakin arabayla 5 dk haftada bir defa gidiyorum ayrica bildigim kadariyla neuss dada tom tailor,un lager,i var ayrica birkac tane daha var eger gitmek isterseniz sizin icin ögrenirimyerimseniben