- Konu Sahibi strawberry_cake
Iyi aksamlar hanimlar cok sinirliyim direkt konuya girecegim. Daha once kv ve kp esime bize biraz yardim edin kendimize bir tarla alalim dediler. Esim ailesine cevap vermeyi bilmediginden ben cevap verdim bizden oyle bir bekentiniz olmazin kendimize zor yetiyoruz dedim sert bir sekilde. Esime sonrasinda tepki gosterdigimde onlar espirisine soyluyor dedi. Boyle seyin espirisimi olur. Neyse ogrendimki kp yine ayni konuyu acarak her bir oglum ( iki oglu var) 15 bin tl yardim etsin (hibe olarak) bir tarla var onu alayim demis. 30 bin tl eksigi var cunku. Iki yildir araba borcu oduyoruz ve borc odemekten iflahimiz kurudu. Onumuzdeki ay arabanin borcu bitecek rahat edecegiz diye sevinirken kp bizi tekrar borc altina sokmak istiyor. Bizim kosede 15 bin tl paramiz yok olsada vermem. Onun hesabina gore eksik kalan 30 bin tl yi borc alacak tanidigi bir kuyumcudan 15 bin biz 15 bin kaynim odeyecek aydan aya. Ayda bin tl odesek 1 sene 3 ay daha borc odemekle gececek hayatimiz ne icin kp malini mulkunu arttiracak diye. Sinirden deliye dondum bugun kizlar. Ben mecburmuyum o paragozler icin sıkıntı cekmeye ya. Esimin aldigi bir memur maasi ben calismiyorum iki cocugum var. Cocuklu aileler bilir cocuklarin saglikli beslenmesi bile bu pahallilikta bir yigin masraf demek. Son donemlerdeki ekonomik sikintilar yuzunden kendimize dogru duzgun kiyafet bile almiyoruz ancak cocuklarin masrafini mutfak masrafini karsiliyoruz. Daha once iki kez boyle birseye rizam olmadigini acik secik belirttigim halde bu ne israr ne yuzsuzluk aklim almiyor. Kv istese altinlarini bozdurabilir eksikleri kalmaz. Kp nin savunmasi su biraz zorluk ceksinler zorluk cekmeden birseye sahip olamazlar. Tarla zaten onlara kalacak lafa bak. Uyanik sinsi. Yeteri kadar zorluk cekiyoruz zaten bu ekonomik krizde. Esimle henuz konusmadim evde degil. Esimin dusuncesi ne bilmiyorum. Nasil bir tutum sergilemem gerekiyor bilmiyorum. Bugun kp yi arayacaktim zor tuttum kendimi. Esimle konusmadan hareket etmek istemedim. En iyi ihtimalle yardim etmeye niyeti yoktur ama ailesini azda olsa taniyorsam kendilerini yuzsuzluge verip koparirlar o parayi. Biktim bunlarin çakalligindan ve piskinliginden. Hayati bir mesele olsa gercekten paraya ihtiyaclari olsa neyse diyecegim. Mallarini arttiracaklar diye ben mecburmuyum kendimden cocuklarimdan kismaya. Nefret ettirdiler artik. Guncelleme 9. Sayfa
Son düzenleme: