Laftan anlamayan komşular

Yoldan aşağıda kalıyor ve arka bahçe yola bakmıyor. Burada ki çoğu yoruma hem fikir oldum son kez daha uyarıp belediye ile irtibat kurucam umarım düzelir. Teşekkür ederim

Umarım bizde çözebiliriz

Annemde ilk geldiği senelerde çok çekti baktı anlayan yok bunlarla yüzgöZ olunmadan anlamayacaklar dedi kapı komşusuyla epey bi süre hiç dokunmadılar bahçeye sonra biriken pislikleri toplayıp dışkapının önüne döktüler ve apt grubuna okkalı bi uyarı yazısıyla devam ederlerse kapılarının önüne o çöpleri dökmeye devam edeceklerini yazdılar şu an daha iyi bahçenin durumu

@angelface mesajımın nesini beğenmediniz acaba? Verdiğim bilgi yanlış mı, hoşunuza mı gitmedi?
Aslında çok doğru konusmussunuz ama çok yeri değil. Bence tabiki. Biri orda derdini anlatırken, mevzu derdi iken , turkce imla dilbilgisi gibi uyarılarda bulunulması hoş olmamış. Nezaket açısından. Bunu beğenmedim.

En sevmediğim şeylerden biri balkondan izmarit atılması. Çoğu insan gençlerin yaptığını düşünse de genelde evli çiftlerde oluyor. Bir taraf diğer tarafın içtiğini bilmediği için gizlice içen izmariti balkondan atıyor. Apartmanda çok baskıcı bir es var mı? Gerçi dışarıdan tespit etmek çok zor.

Dikkat ettiyseniz bu uyarıyı asla kötü bir biçimde yapmadım. Gayet düzgünce açıkladım. Bu mesajdan hemen sonraki mesajımda da konu sahibinin asıl derdine güzel bir çözüm sundum. Bunları yapmasaydım nezaketsiz addedilebilirdim.

Oturduğunuz semt muhit önemli komşular dediğiniz bu kişiler laftan anlayacak kisilermi kavga çıkar başınıza dert alırsınız .İnsanlar bı tuhaf artık gider pompalı alır gelir.Ne bileyim yani ben çok Garanticiyimdir.Destek bulun apartmandan bence kapı kapı gezmek çözüm değil

Grup yok mu ordan yazdınız mı? Bizim eski yönetici çok iyiydi evlere tek tek çöp kutusu ve küllük alıp vermişti utandılar mı insallah utanan olmuştur. Biz sigara kullanmıyoruz onun için neden attıklarını hiç tecrübe etmediğim için bir türlü anlamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…