- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecen gun cok samimi oldugum bir arkadasim "esim kimsenin evine gitmeme izin vermiyor. Ben gidersem onlar da gelir diye" dedi.
Adamin cimriligi bu boyutta.
Cok zor,tedavi edilebilecek bi sey olsaydi bu pintilik keske.
Almaz ki bişey misafir gelse ya da çok az, ona da surat gider. Bi yere elimiz boş gitmeyelim derim almaz, ben mahcup olurum insanlaraGecen gun cok samimi oldugum bir arkadasim "esim kimsenin evine gitmeme izin vermiyor. Ben gidersem onlar da gelir diye" dedi.
Adamin cimriligi bu boyutta.
Cok zor,tedavi edilebilecek bi sey olsaydi bu pintilik keske.
DediğiBu lafları edebilme cesaretini veren sizsiniz.
Sizin hataniz bu.
Sevilecek yanı varsa adamın terbiye edin.
Yoksa defedin.
dediğim gibi kavgalı bi aile de büyüdüm babam sinirden kırar dökerdi, aman kızmasın babam diye babamın suratını güldürmeye çabalardım, şimdi de kocamaBu lafları edebilme cesaretini veren sizsiniz.
Sizin hataniz bu.
Sevilecek yanı varsa adamın terbiye edin.
Yoksa defedin.
Boşan mı diyosunÇekmeyin arkadaşım.
Akrabaların da bi çalışan bayan benim, diğerleri ev hanımı, ailesi de devamlı para biriktirin para biriktirin derPardon da annesi kimin parasını yiyormuş acaba? Annesi Babasının parasını yiyorsa sizde kocanızın parasını yersiniz bu böyle..Ne demek çok masraflısın? O zaman evlenmeseymiş. Gidip baba parası yeseymiş. Bilmeden mi kalkışmış bu işe? Kimse silah dayayıp karına bak evlen dememiş ki.
Cimri+edepsiz, sanmam düzelmezInsanlarin bize davranislarini biz belirleriz.
Eğer duzelebilirse esinizin davranışları gerisi sizin bileceginiz is. Cimrilik ayrı bir şey edepsizlik ayrı.