Lafa bakkk...

Gecen gun cok samimi oldugum bir arkadasim "esim kimsenin evine gitmeme izin vermiyor. Ben gidersem onlar da gelir diye" dedi.
Adamin cimriligi bu boyutta.
Cok zor,tedavi edilebilecek bi sey olsaydi bu pintilik keske.

Gecen gun cok samimi oldugum bir arkadasim "esim kimsenin evine gitmeme izin vermiyor. Ben gidersem onlar da gelir diye" dedi.
Adamin cimriligi bu boyutta.
Cok zor,tedavi edilebilecek bi sey olsaydi bu pintilik keske.
Almaz ki bişey misafir gelse ya da çok az, ona da surat gider. Bi yere elimiz boş gitmeyelim derim almaz, ben mahcup olurum insanlara

Bu lafları edebilme cesaretini veren sizsiniz.

Sizin hataniz bu.
Sevilecek yanı varsa adamın terbiye edin.
Yoksa defedin.
Dediği
Bu lafları edebilme cesaretini veren sizsiniz.

Sizin hataniz bu.
Sevilecek yanı varsa adamın terbiye edin.
Yoksa defedin.
dediğim gibi kavgalı bi aile de büyüdüm babam sinirden kırar dökerdi, aman kızmasın babam diye babamın suratını güldürmeye çabalardım, şimdi de kocama

Pardon da annesi kimin parasını yiyormuş acaba? Annesi Babasının parasını yiyorsa sizde kocanızın parasını yersiniz bu böyle..Ne demek çok masraflısın? O zaman evlenmeseymiş. Gidip baba parası yeseymiş. Bilmeden mi kalkışmış bu işe? Kimse silah dayayıp karına bak evlen dememiş ki.

Insanlarin bize davranislarini biz belirleriz.
Eğer duzelebilirse esinizin davranışları gerisi sizin bileceginiz is. Cimrilik ayrı bir şey edepsizlik ayrı.

Pardon da annesi kimin parasını yiyormuş acaba? Annesi Babasının parasını yiyorsa sizde kocanızın parasını yersiniz bu böyle..Ne demek çok masraflısın? O zaman evlenmeseymiş. Gidip baba parası yeseymiş. Bilmeden mi kalkışmış bu işe? Kimse silah dayayıp karına bak evlen dememiş ki.
Akrabaların da bi çalışan bayan benim, diğerleri ev hanımı, ailesi de devamlı para biriktirin para biriktirin der

:KK12:Evlilikte cimrilik olur mu ya her türlü ayni para zaten. Sanki kendi kesesinden harciyor beyefendi

Adam hem cimri hem kaba! Allah sabır versin arkadaşım ama sen bu adama çok yüz vermişsin ki kendinde bu lafları söyleme hakkı bulmuş. Biraz sert ol, bir süre insan yerine koyma aklı başına gelsin.Masraflıymış, terbiyesiz!

Benim abimin eşi çalışıyor ama eve asla bir kuruş masraf etmez her şeyi Abi'm karşılar olması gerekende budur bence kadın isterse parasını vermeli eşine,
Ama annem hep söyleniyor bu duruma bende ona karşı çıkıyorum,yengeni koruyorsun diye kızıyor bana,sen çalışırken kocanın eline veriyordun diyor evet veriyordum ama ne istesem alır eşim bana ayırmak lazım.

N novelll sende bi süre masraf görme dersini alsın anlıyorum kavga surat istemiyorsun ama bu böle olmazki.

Cimriliğini bi yana bıraktım çok terbiyesizce söylediği.Hep küfredip özür dilermiş bir de.
Eşi olmayı bırakın bir bayan karşısındaki ya bayan:KK62::KK67:

Terbiyesizlik etmiş evlilikte para pul konusu olmamalı bence :KK12: benim babamda çok tutucudur annemle bu yüzden hep tartışırlar tartışma konusu olması bile çok saçma ama can çıkarmış huy çıkmazmış değişmiyor ki şu insanlar :KK53:

bu adama yine para vermeyi düşünüyor musunuz

ayy bundan bi tane de bende var sevgililer gününde benzerini yapmıştı.. ben onun cimriliğiyle dalga geçiyorum artık. ama tepem atınca da gidip büyük harcalar yapıyorum ,en son 4metrekarelik bir halı alınacaktı alma gerek yok boşver vs.. diye diretti sırf para gitmesin diye, gelmedi benle halı bakmaya gittim 700 lira verdm aldım geldim "alma gerek yok dediğin herşeyin gidip en pahalısını alıcam bundan sonra haberin olsun" dedim. şimdi halının üstüne örtü örttürmeye çalışıyor kirlenmesin diye:KK48:

X