Laf sokma sanatı

burda birtane fakesimsi üye vardı..hemşiremi neyse... her yazdığı mesajda sürekli bunu vurgulardı D onun her mesajını görünce gülme krizine giriyorum geçende yüksek iq lü bir çocuğu olan bayan konu açmış buda hemen atlamış benimde ıqm çok yüksekti diyebilemmne ama doktor bile değil hemşire olmuş D (o bile dğeildirya neyse) ..ama senin konunda çok kararsız kaldım..bence biraz kısa tutmalıydın uzatmışssın..

Beni söylemleriyle üzdü. Çocukluğumda yaptıkları gibi. Gerçekten beni çok üzdü. Üzülmesini istedim ve istiyorum. Sanırım kötü kalpliyim

Bazı arkadaşların dediği gibi özge'yi masum bulmadım, bildiğin seni kıskanmış ve sana ufaktan ufaktan laf sokmaya çalışmış sende karşılık vereyim derken muhabbeti fazla uzatmışsın. Kısa bir cevap yeterdi bence, böyle insanlarla çok muhatap olma seni sinirlendirdigiyle kalır boşver kenarda havlasın

Yanlış anlamayın ama giriş kismındaki betimlemenizi okuduktan sonra bile onu kıskandıginız bariz.
Insaniz gayet normal duygular bunlar.
Ben hemen zihnimde üstünü kapatırım, kiskandıgımı düşündügüm insanı. Yok sayarım kendimce. Siz de bunu kabul edin.

Laf sokma durumuna gelirsek.
Bu bir yetenektir, hadi ilk cumleyi siz ona söylediniz. Karşilik verdi, e ikinci cümleye nasil bir karşilik uyduracaksiniz?

Vallahi matah bişey bulmuyorum. Zeka bu değil. Ben sadece bunu ona karşı kullanmak istedim başaramamışım. Elime yüzüme bulaştırmışım anladığım kadarıyla. Ama beni gerçekten çok üzdü. Kırıldım çocukluğumdan beri beni hep kırıp döktü. Annem de hiç müdahale etmedi.

Ah ahh kendine güvenen kendiyle barışık kendini seven hiçkimse başkasına laf sokarak mutlu olmaz hatta bu gibi şeylerle uğraşmqz bile . Karşınızda ki kişi içindeki mutsuzluğu kini yada fesatlığı bu şekilde ortaya çıkarıyor diye gereksiz bir laf ağız dalaşına girerek neden kendinizi olduğunuzdan daha alt bir seviyeye çekecek ortamı yaratmak istiyorsunuz ki ? Bence bırakın o mutsuzluğuyla baş etsin siz kendine güvenen ayaklarının üstüne basan kadın profilinize devam edin . Niye kötü insanlarla karşılaşınca hemen kötü olmak istiyoruz ? Diyelimki bozdun üzüldüğün herşeyi laf sokarak dışa vurdun eline ne geçecek yada hayatında ne değişecek? Bırak uzak dur az görüş hatta görüşme çevrende mutsuz insanların olmasına izin verme

Benim konumun karşı taraf tarafından yazılmış hali..Neredeyse kendi kuzenim sandım sizi, ama yaşlar, meslekler falan farklı...
Ben de bu tarz abartılı " kariyer ,özgürlük vs.." sohbetine maruz kaldığım için birbirimize laf sokmuştuk :) hatta siz de yorum yapmışsınız..
Ama ben şunu gördüm buradaki bekar arkadaşların yorumundan, fazlasıyla hassas bi durummuş .. Bizim olayımızda ilk ben başlattığım için, kuzenime haksızlık yaptığımı düşünerek ilk adımı yine ben attım.

Konuyu takipteyim..

Laf sokmak istiyorsanız önce öfkenizi kontrol etmeyi öğrenmeniz lazım. Sinirden hırstan epeyce saçmalamışsınız. Konunuzu baya baya komik şu haliyle.

Doğeu başta benim için ulaşılmaz bir kızdı. Herşeyin en güzelini o alır. En güzel tercihleri o yapar sanıyordum. Bir hayranlık vardı 14-15 yaşlarımda. O farkındaydı ve hala beni böyle sanıyor. İlk paragrafta sahip olduğu şeyleri yazdım. Bilmiyorum hala ona karşı hayran mıyım? Olmadığımı düşünüyorum. Yazı dili. Böyle yansıttım galiba. Çünkü mutsuz bir hayatı olduğınu ailecek üzülerek şahit olduk defalarca.

Ama o laf sokma kumaşı bende yok sanırım dediğiniz gibi. Sizde söyleyince uzunluğu benimde gözüme battı

Haklsınız. Ama işte sanırım kötü kalpliyim. Beni üzdüğü yanına kar kalıyor gibi hissesiyorum. Ki bunu yapınca mutluluk geliyor. Daha çok üstte daha çok mutlu görünüyor. Mutsuzluktan besleniyor sanki.

Laf sokmak istiyorsanız önce öfkenizi kontrol etmeyi öğrenmeniz lazım. Sinirden hırstan epeyce saçmalamışsınız. Konunuzu baya baya komik şu haliyle.
Bende farkettim. Olduğu gibi yansıtmak istedim. Ses tonum o an sakindi ama epey saçmalamışım abartmışım hakikaten.

Aslında beni üzmek istediği için üzüldüm. O bunu bilinçli ve saçmaca yaptı.Konunuzu hatırlıyorum. Eğer sizin kuzeniniz yaşında olsam daha çok bozulurdum.

İnsan illa ki sözüyle birisine laf sokmasına gerek yok. Siz kalbinizi temiz tutun ve ona olan kin ve kotü duygularınızdan kurtulmalısinız bence.

Yaşam şekliniz,hayal ettiginiz hayatı yaşamak bile ona en güzel cevap olabilir.

Aslında beni üzmek istediği için üzüldüm. O bunu bilinçli ve saçmaca yaptı.Konunuzu hatırlıyorum. Eğer sizin kuzeniniz yaşında olsam daha çok bozulurdum.

konumda bazı arkadaşlar," nasıl mutluluğu ile kariyeri ile tahrik edebilir ki bir insan?" diye sorular sormuşlardı, umarım onlar da okurlar konunuzu:)

İki taraf için de rahatsız edici , siz de farketmişsiniz ben de ...bunu farkedebilme olgunluğunda olmak güzel bence :)

Kötü olduğunuzu düşünmüyorum kötü kalpli bir insan olsaydınız onunla anlaşırdınız çatışmazdınız . Sadece o mutsuzlukla besleniyor ve sizide kendisiyle aynı yöne çekmek istiyor ağız dalaşları laf sokmalar ego tatminleri ve üzgünüm ama sizde onu önemseyerek onun istediği şekilde cevap verme arayışına girimişsiniz . Gerek yok inşallah yinede bu şekilde mutlu olacaksanız sizi memnun edecek cümleleri bulabilirsiniz

Şöyle iki tarafı ele alınca Özge çok aşağıda kalmış olsu.

Evliliğinde mutlu değil üstüne bebek yapmış sense düğüne günler kala nişan atmış hayatına tam gaz devam eden birisin.

Benimde böyle bi kuzenim var sülalede okumayan tek kişi olur kendisi okadarda hırçınki sürekli herşeyi ben biliyorum havasında, barajı dahi geçemedi ama insanlara ben spor akamedesini kazandım babam yollamadı der yok öyle bişey, kocasının peşinden 10 yıl koşmuş insan zorla nişanlandı intiharlar edip eevlendi zorla , kendi kendine çiçek yollardı, psikopat gibi bişey.

Çocuğuda var onu nasıl yaptı bilmiyorum ama diğerlerinin hepsine şahidim ben çıkardım hayatımdan çünkü olmayan şeyleri olmuş gibi anlatır beni arayıp sende benim gibi yapıyosun falan derdi.

Enbasit örneği kınagecesi yapmadı ben birgün önce yaptım benim gibi yapıyosun yani dedi yapmadığı şeyi nasıl yapıcaksam?

Laf sokmaya gelince böyleleri dahada kinlenie hayatının tekodağı olursun uzak dur

En güzeli cevap vermemen konu sahibi.Hayatını merak etsin anlatma

Bizim de Bi arkadaş bu huya sahip.Bizden önce evlendi ve çocuğu oldu.Tebrik ettik de grup konuşmasında.Sağolun artık benm kız ilkokula giderken siz anca evlenir çoluk çocuğa karışırsınız demiştiii

Bu bakış açısıyla ondan uzakta çok güzel bakabiliyorum. Ondan uzaktayken bunu çok güzel başarırım diyorum ama inanın bir kabus. Herşeyi kabus. Bayramlarda mutlaka burnumdan bişey getirir.

Mesela bu okul mevzumdan önce ne yapacağımı bilmediğim kap karanlık bi dönemdeydim. Özgenin annesi bi moral yemeği vermek istedi. Tüm aile orda ben ordayım nişan atmışım bana nişanlılığını ballandıra ballandıra anlattı. Akrabalarımız üzüldüler. 1 saat kendi nişanlılığını kv kp gmrümcesini anlattı ve ben nişan atmıştım. Sonunu da "Allahta sana benim gibi bi durum nasip etsine bağladı" Öyle üzüldüm ki o an. Tüm akrabaarım içide yerin dibine girdim. Bu tarz bi milyon olay var malesef. Ona karşı nefretimi içimden sökemiyorum. Hayır gerçekten muaazzam bi hayatı olsa belki bu kadar canımı yakmazdı ama neler çektiğini biliyorken gözümün içine baka baka böyle yapıyor

şahsen ben bir örgün bir uzaktan 2 üniversite okuyorum (biri istanbul uzaktan biri marmara örgün) aynı zamanda da mali müşavir ofisinde çalışıyorum kışa da nişanım var

ne evlenmek ne okumak matah bişey değil bu zamanda. okuyanın bile insan yerine konmadığı bir devirdeyiz malesef.

demem o ki ne sadece okuyunca ne evlenip koca buldumcuğu olunca baş göğe ermiyor. insan kendine ne katabilmiş ona bakmak lazım. zavallı özge insanlıktan da okuduğu paralı okuldan da yaşadığı rezilliklerden de örnek alamamış.

laf sokma sanatının en ince özelliği aslında laf sokmadan olanı olduğu gibi söylemektir
beni çevremde ikiye ayrılır çok sevenler nefret edenler diye hep laf sokuyosun diyen ve çok açık sözlüsün diyen iki ayrı kesim var valla. olanı olduğu gibi söyleyin "ya seni görümcelerine şamar oğlanı yaptıran kocan bu çocuğa neler yapar acaba ya vallahi allah yardımcın olsun hep sana duacıyım" diyin
okumak istiyorum dediğinde "ya seninle aynı puanı yapan gerizekalılar şimdi devletteler yaa keşke sen şimdi 35 değilde 20 yaşında olsaydın hahahah" diyin

krize girmezse ben buradayım.
kendini bişey sanan sözde prenses özde kezbanlardan nefret ediyorum. neysen o sun yaa. artist.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…