Özge annemin kuzeni.ozge kim hangisi kimin annesi kimi seviyorsunuz kimi sevmiyorsunuz anlamadim. ama sizde zaten nispet yapmissiniz. en guzeli cevap vermemek..cevap vermeyince sonradan daha guzel cevabi Allah yasatarak veriyor zaten.
aglatmayı unuutt ama hayatınızdan cıkartsanız iyi olur. zor kadın. sorunlu. hayal ettigi gibi bir hayat süremedigi için kendine karşısındakilere sarıyor demek ki... oldugundan farklı göstermeye calışıyor. beceremiyor...Güzel hanımlar hepinize merhaba.
Konuya hemen girmek istiyorum. Annemin, benden 7 yaş büyük bir kuzeni var. Adına Özge diyelim. Özge dünyalar güzeli 1 kız annesi. Abim gibi hatta kanım canım Özgeden bile daha çok sevdiğim bi eşi var. Güzel bir evi var. Önlisans mezunu. Kendi çalışıp kazandığı aylık 300 lira geliri var (vekil öğretmenlik yapıyor). Annesinin yüzüne 1 karış mesafeden bağırır. Erkek kardeşiyle 10 dakika arabayı sen kullandın ben sürdüm muhabbeti yapar, ailece pikniğe gittiğimizde etin pidenin hesabını yapar. 100 liraya aldığı şeyin 700 lira olduğunu söyler. Küçükken hep hayalimdi hemşire olmak bunu duyduğunda "şehir dışına puanım tutuyordu ama ailem yollamadı" diyip o yıl özel bir üniversiteye ücretli kayıt olup tonla para döktüğü kıydırı kıçık bir bölüm var. Hedefimi küçümsediğinde yaşım küçüktü 12lerde falandım. Sanıyordum ki o bölüm harika bir bölüm 400-430larla alınıyor (safım) 200lerle gitmiş.
Bu kıza aşırı gıcığım açıkcası. Nişanım oldu davet etmedim ailemden de çok büyük tepki gördüm. Beni çünkü çocukluğumdan beri hep küçümsedi. Annemde hiç buna ses etmedi malesef akrabalık ilişkileri dolayısıyla. Nişandan sonra bu bana küstü. Dedim ki ooooh rahatladım. Ama resmen üstü kapalı laf sokmalar. Bayramda seyranda bir araya geliyoruz insanın kulağını yırtan seslerle bastırırcasına yapılan konuşmalar kahkalar. Annemin ve çok sevdiğim Özgenin annesi dolayısıyla barıştık bi süre sonra.
Gelelim bu hanımın lafı bitmiyor. En son hamile olduğunun haberini anneme verdi. Annem de zeholde çok sevindi diyince aldım teli tebrik edeyim dedim. Konuşma aynen şu.
-Özge abla hamile olduğunu duydum. Çok sevindim. Allah hayırlı bir evlat nasip etsin.
-Sağol Zeholcüm. Allah sana da nasip etsin. Belki benim yerimde olmak istiyorsundur ama Allah mutlaka sanada hayırlı kapıları açacak (nişan attım)
-Yok hiç öyle bir arzum yok. Kimsenin yerinde olmayı istemem. Okulum var, hocalarım çok iyi, hastalarım çok iyi, bir sürü güzel hedefim var, yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Hayatımdan çok mutluyum vallahi Özge abla. Hocalarımı bi görsen "tatlım" demeden konuşmuyorlar. Hastahane nasıl keyifli bir ortam biliyor musun. Arzu hocama çok özeniyorum mesela. Serviste büyülüyor beni inşaallah onun gibi öğreyim görevlisi olmayı istiyorum onun kadar iyi.
(Kendi kocası ailesi yanında itti, kpderi hayatının tek kazancı olan altınlarına el koydu. Bu bebeği de istemeden yaptı. Görümceleri şamaroğlanına çevirdi hala bana benim hayatımı istersin diyor. Senin hayatına sahip olsam 3 gün ağlarım)
-aaaaa öyle mi ne güzel. Aslında bende bu çocuğu istemiyordum kariyer yapacaktım. Okula gelmek istiyordum
-hıııı? Neyse bi yerden başlarsın Özge abla. Ben yapacağına inanıyorum. Yapabilirsin sen.
-Ay ne kadar güzel. Maaşaallah pek hırslısın. İnşaallah kızımda senin gibi hırslı olur 35 yaşında evlenir. (23 yaşındayım)
Kız özet olarak bu. 35 yaşında evleneceğim vahyoldu sanki. Aile tarafından da swvilmiyor. Bu kızı bir ara hüngür hüngür ağlatacak kadar bir laf sokmayı istiyorum kızlar. Bu konuda yardımınızı iatiyorum.
Yada ben mi abartıyorum bilemiyorum ama bu kız kesinlikle iyi niyetli değil.
Haklısınız. Elbette batah bişey değil.Bu kız o kadar sinirimi bozuyır ki ummadığım şeyler yapıyorum artık. Ama gerçekten sinirimi bozuyor. Küçüklüğümden bu yana karşında bende özgüven bırakmayacak kadar beni çok üzdü. Komplekste geliştirdim ona karşı sanırım. Onun istediği birşeydi bu ve bende kullandım. Kırıcı olmayı istiyorum ona karşı ve beceremiyorum sanırım. Biraz beni üzdüğü kadar üzülsün istedim bu konuyla. Çünkü o bana hep böyle davrandı.Hocalarim cok iyi hastalarim cok iyi ne yaa. Biz de uni okuduk da kimseye hocamizla hava atmadik ki cok medyatik hocalarimiz vardi. Ikiniz de birbirinizden betersiniz. Biri evlenmeyi matah saniyo digeri okunayi. Avm si olmayan yerlerde bile uni var artik sanki cok zor okumak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?