- Konu Sahibi ladymarmalade
canım acaba su siyah mat ojeyi tırnağına sürüp bi fotograf ekleyebilir misin çok merak ettm nasıl duruyor
Eklerim canım 5 dk beklersen :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım acaba su siyah mat ojeyi tırnağına sürüp bi fotograf ekleyebilir misin çok merak ettm nasıl duruyor
Eki Görüntüle 463733 Eki Görüntüle 463734
makinem kötü kusura bakma bu kadar cekebildim inş fikir sahibi olabilrsin...Üstüne tıkla foto büyür o zaman.
çok teşekkür ederim canım ugrastırdım seni de :)) ilk sende gördüm de merak ettim nasıl durdugunu :)) çok güzel duruyo hemen alıcam bi tane ben de :*
Şu parlamet mavisi ojeni yemek istiyorum.
Eki Görüntüle 463733 Eki Görüntüle 463734
makinem kötü kusura bakma bu kadar cekebildim inş fikir sahibi olabilrsin...Üstüne tıkla foto büyür o zaman.
Bargello parfümün nasıl kokuyor ? =D Markalı mı? Kodunu verebilir misin rica etsem?
Nivea deodorantın nasıl kokuyor? =D
Oje süpermiş bebeğim,kaptım![]()
Ellerine sağlık, emeğine sağlık :) bende merak ediyordum bu ojeyi. çok begendim alıcam bi ara.
Bargello parfümüm hugo boss-orange canım.Cok sevdıgım bir kokuydu sonra onu kullanmayı bıraktım sonra tekrar kullnamya basladıgımda iğrenç koktu bana çürük gibi hemen çöpe attım bozuldu galıba ya neden oyle oldu bılmıyorum aslında cok sevıyodum ama suan o kokudan tiksindimKodu 167 herkes soruyordu cok guzel diye bir kokla bakalım benimki gercekten bozulmustur galıba :44:
Niveam harika kokuyor canım ama deodorant alcaksan şunu al kokusu mukemmel işlevi de mukemmel
![]()
Tamam canım yakında bi parfüm alıcam bargellodan onu alıcam bi de hediyesi paris hiltınu seçicem
Ya ben nivea seviyorum aslında ama inci özlü mü nivea onun bende koltuk altısından var inci özleriyse..
Bilmem bi bakıyım rexona'ya :)
Yok canım hiç sorun degil al bence de cok guzel duruyor,ama 1günden fazla kalmıyor bak gece sürdüm hemen uçlardan gitmeye başlamış bozulmaya :44:
değişiklik olsun bir denemek lazım :))
bu renk süpermiş bayıldımmmmmmmmmm. ev işi eylüle kadar yapmıyorum yaz boyunca kullanabilirm:))
Tmam canım bir an önce alalım o zaman hatta ben yarın gıdıp alayım eklerım buraya![]()