- 21 Temmuz 2013
- 919
- 211
- 33
Bu beğenerek aldığım yatak örtüm :)
bu bana hediye gelen kahvaltı setim :) çok tarzım değil ama napalım hediye
taç 3 lü teflon tencere setim
bu iki küçük tatlı şeyide ben aldım :)nette bulamadığım ürünleri kendim çektim kızlar:)
gümüş şamdanlarım :)
2 adet minik kültablam :) bu demek oluyor ki evimde 2 sigaradan fazla içirtmem oda balkonda:)
hediye gelen el yapımı çerçevem :)
çaydanlııım :)
6 adet baharatlık :)
kaşık bıçak setim
battaniyelerim:87:
misafir el havlum
buda gündelik klozet takımım:)

şimdilk bukadar kızlar uzun zamandır nişanlıyım ama ben son dakıkalara bırakmaktan yanayım:) daha tarih tam konmadığından en kısa vadede bunları temin ettim daha çok var çok ihtiyaç varrr
bu ay maddi açıdan zorlandım beyaz eşyamı aldım :) önumüzdeki ayda english home ve madame coco alışverişlerimle karşınızda olacağım
bana dua edin kızlar biran önce düğün tarihimizi net koyalım
allah herkese hayatının aşkıyla uçuşa uçuşa düğün hazırlıkları yapmayı nasip etsin

devamı 2. sayfa:)

bu bana hediye gelen kahvaltı setim :) çok tarzım değil ama napalım hediye

taç 3 lü teflon tencere setim

bu iki küçük tatlı şeyide ben aldım :)nette bulamadığım ürünleri kendim çektim kızlar:)

gümüş şamdanlarım :)

2 adet minik kültablam :) bu demek oluyor ki evimde 2 sigaradan fazla içirtmem oda balkonda:)

hediye gelen el yapımı çerçevem :)

çaydanlııım :)

6 adet baharatlık :)

kaşık bıçak setim

battaniyelerim:87:

misafir el havlum

buda gündelik klozet takımım:)

şimdilk bukadar kızlar uzun zamandır nişanlıyım ama ben son dakıkalara bırakmaktan yanayım:) daha tarih tam konmadığından en kısa vadede bunları temin ettim daha çok var çok ihtiyaç varrr

bu ay maddi açıdan zorlandım beyaz eşyamı aldım :) önumüzdeki ayda english home ve madame coco alışverişlerimle karşınızda olacağım

bana dua edin kızlar biran önce düğün tarihimizi net koyalım
allah herkese hayatının aşkıyla uçuşa uçuşa düğün hazırlıkları yapmayı nasip etsin

devamı 2. sayfa:)
Son düzenleme: