Evet düşebilir bizim gardolapın aynası düşmüştü gecenin bi yarısı. Hem ne derler yatak odasında ayna uğursuzluk getirir. Eşin seni aldatırmış :)
Evlenince kocana söyle hemen halleder bütün evi kaplatır :)Eş olmadığı için problem yok
Benim odamda hep ayna olur ama, severim odada aynayı. Giyinirken falan da rahat oluyor.
Gönül ister ki Lady Gaga abla gibi koca duvarı ayna kaplatayım.
benım yatak boylu boyunca aynaya bakıyor kocamanötesıyatak odasında yatağı gören ayna ihaneti arttırı diyodu feng shuieye göre. bide ladygaga bakiremiydi acaba yaa fotonun sol kısmında çarşafta kan var sanki
Ahah evlenmeye gerek yok ya, oda uygun olsa yaparım hemen :)Evlenince kocana söyle hemen halleder bütün evi kaplatır :)
Boyadır. Kolları ve adamın göğsü falan da kırmızı boya. Naptılarsa artıkyatak odasında yatağı gören ayna ihaneti arttırı diyodu feng shuieye göre. bide ladygaga bakiremiydi acaba yaa fotonun sol kısmında çarşafta kan var sanki
yatak odasında yatağı gören ayna ihaneti arttırı diyodu feng shuieye göre. bide ladygaga bakiremiydi acaba yaa fotonun sol kısmında çarşafta kan var sanki
Yatak üstü tavana ayna muhabbeti ne zaman geçse aklıma şu sahne geliyorBen istiyorum yatağın yanına hatta tavana ayna ama gecenin bir vakti uyanıp korkarım diye düşündüğümdem hala yaptırmadım
Belki yeni evde yatağın yanına şöyle bir boy aynası asarım.
Ayyy eksik olmayın hayatta astırmam artık bundan sonraYatak üstü tavana ayna muhabbeti ne zaman geçse aklıma şu sahne geliyor
Ooo bayıldım sahneyeYatak üstü tavana ayna muhabbeti ne zaman geçse aklıma şu sahne geliyor
Yani korkutmak gibi olmasın daAyyy eksik olmayın hayatta astırmam artık bundan sonra
Yatak üstü tavana ayna muhabbeti ne zaman geçse aklıma şu sahne geliyor
Ay evetYani korkutmak gibi olmasın dachucky gelmez belki ama bunun depremi var,işçilik hatası var,sakat iş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?